Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:36:49
|
|
|
|
liliana
|
Odo ja na FB da igram Slagalicu. Zovite me kad bude to iznenađenje i posluženje!!!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:37:04
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Mod, nemaaaaaaaaa - bosanke sve apile
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:38:56
|
|
|
|
Sanja90
|
E tako konacno sam jela uh ljudi...sad cu malo da odmaram prste,pogotovo kaziprst koji je bio na misu
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:40:02
|
|
|
|
Anoniman
|
zene koje imaju sitnu decu i bile ovoliko aktivne ovde su heroji Ja nemam snage ni sebe da operem i nahranim. Sendvic je moj maximum za danas. Tusiranje i u krevet
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:44:31
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: bebi13 zene koje imaju sitnu decu i bile ovoliko aktivne ovde su heroji Ja nemam snage ni sebe da operem i nahranim. Sendvic je moj maximum za danas. Tusiranje i u krevet bebi
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:45:04
|
|
|
|
Sandricak
|
e da je ovog takmicenja bilo kada sam bila trudna bila bih prva.... tada sam samo odmarala, a sad i rucak i marko i vecera i dorucak i kuca i sve ostalo....a aaaa... bicu ja trudna ponovo da znate pa da opet nesto organizujete
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:46:18
|
|
|
|
jovana13
|
IZVORNA PORUKA: bebi13 zene koje imaju sitnu decu i bile ovoliko aktivne ovde su heroji Ja nemam snage ni sebe da operem i nahranim. Sendvic je moj maximum za danas. Tusiranje i u krevet moji jesu mali po starosti al nisu sitniii
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:47:24
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 sva sreca pa nemam kera, inace bi crko za ovih 5 dana.....a deca Bogu hvala izdrzljiva samo su malo ubledela koja si ti legenda sto bi rekli volela bih da sam vise doprinela,ali sam dala sve od sebe pored ovog starog komp-a momackog ,od muza
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:47:56
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Sandricak e da je ovog takmicenja bilo kada sam bila trudna bila bih prva.... tada sam samo odmarala, a sad i rucak i marko i vecera i dorucak i kuca i sve ostalo....a aaaa... bicu ja trudna ponovo da znate pa da opet nesto organizujete
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:50:14
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: Sandricak e da je ovog takmicenja bilo kada sam bila trudna bila bih prva.... tada sam samo odmarala, a sad i rucak i marko i vecera i dorucak i kuca i sve ostalo....a aaaa... bicu ja trudna ponovo da znate pa da opet nesto organizujete e bas ovako sa malim bebanom je malo teze ali sva sreca sto jos nezna da prica verovatno bi rekao tati da je mamika-sizika
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:54:37
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: jovana13 IZVORNA PORUKA: bebi13 zene koje imaju sitnu decu i bile ovoliko aktivne ovde su heroji Ja nemam snage ni sebe da operem i nahranim. Sendvic je moj maximum za danas. Tusiranje i u krevet moji jesu mali po starosti al nisu sitniii i moji isto
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:58:20
|
|
|
|
maksmin
|
stigla, jos malo se druzimo pa odoh u "kancelariju", gomila za peglanje narasla do plafona, ostalo je mm sredio !!! Nece da klikce kao dadin, al bar hoce da umoci ruke u sudoperu!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 17:04:04
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: daca77 A meni nesto nije jasno...danas sam bas prikupila dosta stabala, tacno 579, a i dalje sam na 11.mestu, a na prva 3 su cure koje imaju manje od mene...Kako se ovo tumaci? Osvojila si juča nagradu, pa danas nemaš prava na dnevnu nagradu (zato te i nema na tabeli) već se boriš za ukupne bodove u sakupljanju stabala: KLIK A joj...a ja za to nisam znala...a bas sam se danas potrudila da sto vise navatam stabala.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 17:11:50
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Nedostajaće mi moje drvo Ja sve nesto trazim..kao da sam negde posla,kao da sam nesto htela..
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 17:14:00
|
|
|
|
Modessty
|
DACO nema poruke! DOlazi mi muž. Odjavljujem se do večeras.... ili sutra
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 17:14:42
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: maksmin stigla, jos malo se druzimo pa odoh u "kancelariju", gomila za peglanje narasla do plafona, ostalo je mm sredio !!! Nece da klikce kao dadin, al bar hoce da umoci ruke u sudoperu! Maksimin,moj hoce i da umace i da klikce Joj,boze,sta mi je ,poludela sam od preforsiranosti...Tako ja kad pocnem,treba mi da se zahuktam,ali kad krenem mogu danima ... ,opet ja
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 17:16:21
|
|
|
|
Dada81
|
Pretty ,Trco ,Lilliana,morala sam vase postove citati i mm ,da se ne smejem na glas sama
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 17:18:37
|
|
|
|
maksmin
|
haahhaha, blago tebi, ovaj moj od kompa koristi samo novine na netu ujutru, livescore, eventualno stream za neku utakmicu, ostalo ga ne interesuje!!! Meni je najteze da pocnem, ali zato kad uhvatim zalet, ne stajem. Tako je bilo i sa ovim takmicenjem, 3 dana sam gledala o cemu se radi, a onda pocela preksinoc i evo jos ne stajem..
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 17:19:22
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 Pretty ,Trco ,Lilliana,morala sam vase postove citati i mm ,da se ne smejem na glas sama pa sto si mu citala bezveze...sinoc kad me punio sve sam mu to sama rekla
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 17:23:06
|
|
|
|
adulence
|
zene svaka cast....nasa rr je najbolja ibez pobede....mada ja se i osecam kao pobednik..
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 17:40:01
|
|
|
|
pandina
|
Sad sam usla u kucu. Devojke, stvarno svaka cast, herojski smo se borile, nema sta. Cestitam i pobednicama, zasluzile su . Ja sam mrtva pala, legla sam u pet, a ustala u osam. Dete me se uzelelo, jos malo pa me ne prepoznaje
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 17:40:07
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 Pretty ,Trco ,Lilliana,morala sam vase postove citati i mm ,da se ne smejem na glas sama
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 17:51:35
|
|
|
|
salle
|
kako je dosadno kada nema drveca
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 17:59:59
|
|
|
|
Maraj
|
drage, samo da vas ja sad dosla s posla. Moram se malo posvetiti i m nikad ga nisam ovoliko zapostavila kao ovih dana
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 18:04:41
|
|
|
|
dunja RR
|
IZNENAĐENJEEEEEEEEEEEEE KLIK
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?