Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:09:09
|
|
|
|
imperial
|
bravo Bebi supeeer
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:13:40
|
|
|
|
maksmin
|
IZVORNA PORUKA: jovana13 meneee nov album planine krecem!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:16:51
|
|
|
|
Leax
|
cestitam
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:17:58
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: bebi13 posto je jovana pitala koja je na listi,ja usla da pogledam i tamo me ceka ZLATNO drvce a ja ceo dan visim na listama!!! e majku mu! uzdravlje bebi da koristiš
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:18:37
|
|
|
|
lesica
|
Bebi13 ,svaka čast
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:20:23
|
|
|
|
jance
|
ladno brze uploadujem novi album, nego sto otvorim neki postojeci da bi ga komentarisala. tako da, nemojte mi zameriti, nisam sebicna, jednostavno nece da mi otvori albume...
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:21:17
|
|
|
|
minna
|
jance komentarisi dnevnike ako stignes, to ide brze
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:22:22
|
|
|
|
pandina
|
Drage moje, odoh da vodim dete. ZAo mi je sto necu biti sa Vama u fotofinisu. Stvarno ste borci! Nedostajece mi ovo sutra Cestitam svima!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:22:44
|
|
|
|
leamalamut
|
Ja sam za 3 sata uspela da narokam preko 5000 auhhh
Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:22:58
|
|
|
|
minna
|
pandina
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:25:12
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: maksmin kome treba poena da ga punim nek se javi, vise ne znam gde da klikcem!!! ajde kod mene idi redom albume sa sto vise komentara pa u slike
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:27:09
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: maksmin IZVORNA PORUKA: Nada RR Vidjela sam ga i ja maloprije ali mi ne smijemo kliknuti . Ceka vas. Sta da si ga slucajno kliknula?!! Nista. Modovi ne ucestvuju u nagradnoj igri,samo skupljamo bodove za konacan rezultat.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:27:15
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: daca77 A meni nesto nije jasno...danas sam bas prikupila dosta stabala, tacno 579, a i dalje sam na 11.mestu, a na prva 3 su cure koje imaju manje od mene...Kako se ovo tumaci? Osvojila si juča nagradu, pa danas nemaš prava na dnevnu nagradu (zato te i nema na tabeli) već se boriš za ukupne bodove u sakupljanju stabala: KLIK
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:28:11
|
|
|
|
Anoniman
|
ne mogu da udjem u pp,niti u albume-pise problem loading page ili not found? Jel to samo meni???
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:31:46
|
|
|
|
minna
|
meni se desavalo juce, pa posle nekog vremena proradi otvorila sam jos jedan dnevnik, kuckajte ako stignete
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:36:51
|
|
|
|
Anoniman
|
pokusala sam dva puta da udjem u Jovanin album sa planinama i pise mi try again idem da pis*im i dok se vratim,da se komp odmori
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:39:03
|
|
|
|
milicicak
|
ne mogu da se ulogujem preko kompa
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:42:09
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: bebi13 ne mogu da udjem u pp,niti u albume-pise problem loading page ili not found? Jel to samo meni??? Idi na ctrl+F5
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:48:56
|
|
|
|
Sanja90
|
Hajde devojke jos nekih sat vremena izdrzite i meni uzasno koci i sporo je i izbacuje me ali se tesim time da je uskoro kraj
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:49:21
|
|
|
|
salle
|
sve zivo je zakovalo!!!! eeee, da sam za ovu foru znala od prvog dana, pobedili bi!!! ali nema veze, super smo se druziliiii
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:50:29
|
|
|
|
salle
|
ja sam danas nakupila 21 000!!!! e bas mi je zao sto nisam ranije znala za foru!!!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:53:15
|
|
|
|
liliana
|
Odoh ja da uspavam dete, pa se vraćam.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:53:16
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: salle ja sam danas nakupila 21 000!!!! e bas mi je zao sto nisam ranije znala za foru!!!! kad bi čovek zbao gde bi pao....
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:56:14
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: salle ja sam danas nakupila 21 000!!!! e bas mi je zao sto nisam ranije znala za foru!!!! kad bi čovek zbao gde bi pao.... bas tako, svaka ti je ko njegoseva
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 14:58:25
|
|
|
|
milenatea
|
tu sam jel smanjujemo sale kod tebe sam tamo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Koje ime izabrati?marinapetkovicPetra (
34%)
Danica (
22%)
Masa (
43%)
Ukupan broj glasova: 210Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!