Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:26:32
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: liliana Znate šta je iznenađenje: Sad će moderatori da nam saopšte da je sve ovo samo bila šala i da nikakvog takmičenja nije bilo!!! Da vide koliko možemo da izdržimo!!!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:26:45
|
|
|
|
Figaro88
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:26:49
|
|
|
|
17 joka
|
Olga kraljice ma mi smo najbolje sve punoooooooo
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:27:11
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: liliana Znate šta je iznenađenje: Sad će moderatori da nam saopšte da je sve ovo samo bila šala i da nikakvog takmičenja nije bilo!!! Da vide koliko možemo da izdržimo!!! Znate šta je iznenađenje: Sad će moderatori da nam saopšte da je sve ovo samo bila šala i da nikakvog takmičenja nije bilo!!! Da vide koliko možemo da izdržimo!!! Dunja, jel se to smeješ zato što sm vas provalila?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:27:31
|
|
|
|
maksmin
|
kako sada nista ne koci, stranice se odmah ucitavaju :)))
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:27:55
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Sanja90 A ja sad navalila na sarmu GLADNA SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!! Šalji jednu DHL-om bez mesa molim! Sa malo onih listića ispod i odozgo malo opečenih
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:28:02
|
|
|
|
Olga75
|
cureeee , pa je ja rekoh NE MOZE NAM NIKO NISTA
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:28:37
|
|
|
|
World
|
ja ljepote kad mozes otvarati sve bez zastoja...
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:28:45
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR IZVORNA PORUKA: liliana Znate šta je iznenađenje: Sad će moderatori da nam saopšte da je sve ovo samo bila šala i da nikakvog takmičenja nije bilo!!! Da vide koliko možemo da izdržimo!!! Eto, i ova Lesica mi se ruga!!! Cccccc... Pa , znala sam ja... hahahehehihi...
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:28:59
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: liliana Znate šta je iznenađenje: Sad će moderatori da nam saopšte da je sve ovo samo bila šala i da nikakvog takmičenja nije bilo!!! Da vide koliko možemo da izdržimo!!! Znate šta je iznenađenje: Sad će moderatori da nam saopšte da je sve ovo samo bila šala i da nikakvog takmičenja nije bilo!!! Da vide koliko možemo da izdržimo!!! Dunja, jel se to smeješ zato što sm vas provalila? Bogme Lili... Dunja crče od smeha, a LEsica se plezi - ako si ubola - avionom stižem u Bg da ih oderem k'o svinja masan džak!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:29:55
|
|
|
|
Figaro88
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR cureeee , pa je ja rekoh NE MOZE NAM NIKO NISTA kako je meni ovaj lik komican A za pesmu
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:30:43
|
|
|
|
Pretty78
|
sva sreca pa nemam kera, inace bi crko za ovih 5 dana.....a deca Bogu hvala izdrzljiva samo su malo ubledela
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:30:57
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: liliana Znate šta je iznenađenje: Sad će moderatori da nam saopšte da je sve ovo samo bila šala i da nikakvog takmičenja nije bilo!!! Da vide koliko možemo da izdržimo!!! Znate šta je iznenađenje: Sad će moderatori da nam saopšte da je sve ovo samo bila šala i da nikakvog takmičenja nije bilo!!! Da vide koliko možemo da izdržimo!!! Dunja, jel se to smeješ zato što sm vas provalila? Bogme Lili... Dunja crče od smeha, a LEsica se plezi - ako si ubola - avionom stižem u Bg da ih oderem k'o svinja masan džak! Trcko, a ja palim auto, pa kad ih opkolimo...
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:31:03
|
|
|
|
Olga75
|
ajmo sad izdrzale smo tolike daneeee
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:31:58
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: liliana Znate šta je iznenađenje: Sad će moderatori da nam saopšte da je sve ovo samo bila šala i da nikakvog takmičenja nije bilo!!! Da vide koliko možemo da izdržimo!!! Znate šta je iznenađenje: Sad će moderatori da nam saopšte da je sve ovo samo bila šala i da nikakvog takmičenja nije bilo!!! Da vide koliko možemo da izdržimo!!! Dunja, jel se to smeješ zato što sm vas provalila? Bogme Lili... Dunja crče od smeha, a LEsica se plezi - ako si ubola - avionom stižem u Bg da ih oderem k'o svinja masan džak! Trcko, a ja palim auto, pa kad ih opkolimo... Nas? Juuuuu!!! Nemojte tako!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:32:59
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ajmo sad izdrzale smo tolike daneeee Šta sad ???? Mislim.... @ Liliana - gotofe su
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:33:12
|
|
|
|
degu
|
Bravo žene
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:33:36
|
|
|
|
liliana
|
Maaaaa, jooook, bre-ko je vas spominjao?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:33:56
|
|
|
|
Modessty
|
Gde su drvca?! Navikla sam da klikćem!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:34:39
|
|
|
|
Modessty
|
Žene čestitam vam na izdržljivosti i tvrdoglavosti
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:34:39
|
|
|
|
17 joka
|
e kuku
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:35:05
|
|
|
|
maksmin
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 sva sreca pa nemam kera, inace bi crko za ovih 5 dana.....a deca Bogu hvala izdrzljiva samo su malo ubledela ahhahhahhhahhaa, lupni ih malo po obrazima da povrate boju i to ti je to!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:35:22
|
|
|
|
Pretty78
|
ovde bi pokret gorana imao mnogo posla ...koliko smo drva posekli
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:35:35
|
|
|
|
Trcosava
|
Mod, nemaaaaaaaaa - bosanke sve apile
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:36:25
|
|
|
|
jovana13
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 sva sreca pa nemam kera, inace bi crko za ovih 5 dana.....a deca Bogu hvala izdrzljiva samo su malo ubledela
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?