Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:16:10
|
|
|
|
17 joka
|
ja sam tu ne mrdam cuvam strazu
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:16:20
|
|
|
|
Pretty78
|
JA OD JUTROS OD 4 ne vidim vise
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:17:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanja90 A iznenadjenje e sad svaka da ocisti svoj profil Ja upravo očistih, g-mail, isfilterisah mejlove. joooj što bi bRRzo, čas posla, mislila sam da ću ostati do 1 maja!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:17:26
|
|
|
|
Figaro88
|
IZVORNA PORUKA: Sanja90 A iznenadjenje e sad svaka da ocisti svoj profil Ja vec jesam Sta cu,morala sam,i kucu sam nocas ribala,usisavala,brisala prasinu....
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:17:30
|
|
|
|
jovana13
|
pa jos 1h mozemo da sedimo kad smo ovoliko
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:17:53
|
|
|
|
sneza24
|
Devojke svaka vam čast. Žao mi je što nisam mogla više da učestvujem ali mi je drago što sam bar malo dala svoj doprinos.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:18:02
|
|
|
|
17 joka
|
ja uopste nisam spavala ma ni minutu nalila sam se sa toliko da bi maraton pretrcala samo da me ledja nebole
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:18:14
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 JA SAM MRTVA!!!!!!!!!!!!!!!!!! E, vala, nisi još čim možeš tako da se keslaš!!!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:18:50
|
|
|
|
Pretty78
|
473 emailana gmail
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:19:22
|
|
|
|
Olga75
|
DEVOJKE DRAGE , OVO JE ZA NAS klik
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:19:28
|
|
|
|
jovana13
|
IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: Pretty78 JA SAM MRTVA!!!!!!!!!!!!!!!!!! E, vala, nisi još čim možeš tako da se keslaš!!!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:19:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja sam imala preko 4000, kako ti samo toliko? redovno brisala?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:20:27
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: jovana13 IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: Pretty78 JA SAM MRTVA!!!!!!!!!!!!!!!!!! E, vala, nisi još čim možeš tako da se keslaš!!! keslarke smo miiii
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:20:48
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 JA OD JUTROS OD 4 ne vidim vise A ja bila do 4
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:21:33
|
|
|
|
jovana13
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR DEVOJKE DRAGE , OVO JE ZA NAS klik
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:21:57
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ja sam imala preko 4000, kako ti samo toliko? redovno brisala? u jednom emailu pise ringeraja (24) pasledeci (45) pasledeci (28)
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:22:08
|
|
|
|
Dada81
|
Moram vam nesto priznati-nocas nekad pre posla i danas par vas je punio moj muz bila mu zanimljiva drvca,bez obzira,hvala mu na doprinosu
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:23:00
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 Moram vam nesto priznati-nocas nekad pre posla i danas par vas je punio moj muz bila mu zanimljiva drvca,bez obzira,hvala mu na doprinosu ju naopako punio me tvoj muz
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:24:04
|
|
|
|
Figaro88
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 IZVORNA PORUKA: Dada81 Moram vam nesto priznati-nocas nekad pre posla i danas par vas je punio moj muz bila mu zanimljiva drvca,bez obzira,hvala mu na doprinosu ju naopako punio me tvoj muz
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:24:09
|
|
|
|
liliana
|
Znate šta je iznenađenje: Sad će moderatori da nam saopšte da je sve ovo samo bila šala i da nikakvog takmičenja nije bilo!!! Da vide koliko možemo da izdržimo!!!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:24:22
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 Moram vam nesto priznati-nocas nekad pre posla i danas par vas je punio moj muz bila mu zanimljiva drvca,bez obzira,hvala mu na doprinosu Ja sam trudna, boli me paja
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:25:14
|
|
|
|
Sanja90
|
E jeste lude
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:25:57
|
|
|
|
World
|
e neka se vala zavrsi i ovo ludilo, sad da se malo opustim i nahranim i operem dijete ko zena, a ne sve nesto jednom rukom i na brzaka...
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:25:59
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: liliana Znate šta je iznenađenje: Sad će moderatori da nam saopšte da je sve ovo samo bila šala i da nikakvog takmičenja nije bilo!!! Da vide koliko možemo da izdržimo!!! Znate šta je iznenađenje: Sad će moderatori da nam saopšte da je sve ovo samo bila šala i da nikakvog takmičenja nije bilo!!! Da vide koliko možemo da izdržimo!!!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 15.3.2013 16:26:12
|
|
|
|
Sanja90
|
A ja sad navalila na sarmu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?