margom -> RE: Produvavanje jajovoda HSG - 2. deo (9.4.2013 22:42:47)
|
Juhuuuuu devojke evo mene svojoj kucici slobodiciiiiii.........zbrisala sam oko 18h iz bolnice uz potpis dezurnog lekara na svoj zahtev, skoro da sam povela pobunu zena, jer iskreno....sve smo se osecale ok, i prosto imas utisak da lezimo tamo bezveze, isto to mozemo i kod svoje kuce.....od nas pet ukupno radjenih, nas cetiri smo izasle a jedna devojka je ostala da odmori mozak od muza heheheheee......i odmah ujutru je pustaju, a nama ce neko da ode po otpustne liste oko 10h..... Kada sam potpisivala taj izlazak pogledala sam izvestaj sa HSG i odusevila se, jajnici, jajovodi, materica i sve ostalo je u savrsenom stanju, sve je onako skolski, bez ijedne primedbe.......nisu mi dali da ga ponesem, tek sutra kada podignemo otpusno pismo imacu sve u rukama.....mozda mi rezultate pogleda i prof Vasiljevic, mada je dr Jovanovic bio zaista odusevljen......... uhhhh, bas mi je laknulo kad i to zavrsih. Devojke - koleginice su bile super, lepo smo se zezali i ovom ih prilikom pozdravljam, znam da citaju forum. Veliki CMOK za sve njih, a i vas koji cekate svoj HSG, zaista je potpuno bezazleno, super je organizovano, anestezija je zaista dar sa neba, svi su je danas super podneli tako da ne shvatam cemu bojazan od iste......pa pre cu da odlezim i ceo dan u bolnici zbog anestezije, nego da trpim bolove i pamtim ovo iskustvo kao uzasno......svima preporuka da rade HSG u Frontu ! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|