margom -> RE: Produvavanje jajovoda HSG - 2. deo (12.3.2013 13:24:44)
|
Devojke evo stigoh iz N. Fronta, i da ne poverujete nahvatala profesora Vasiljevica slucajno na putu ka laboratoriji gde je trebalo da podignem rezultate hormona. Onako s' nogu pogledao sve rezultate hormona, pitao koliko su mi stari brisevi na hlamidiju i mikoplazmu i da li imam uput za HSG.....ja onako zblenuto rekoh da su stari 3 meseca i 12 dana, na sta mi on rece "u petak da se nacrtate na HSG, posto vam je tada 9 dan ciklusa".....i to je bilo to....poslao me odmah da mi urade cervikalni i vaginalni bris i dadose mi onaj papiric za pripremu za HSG......ja u soku, nisam uopste planirala tako nesto ovog meseca, jer znam da se to zakazuje makar mesec dana unapred, medjutim on kaze ajde da iskoristimo ove analize kada ih vec imam i to je to, pao je dogovor za petak ujutru, u 7:30 da se javim tamo pripremljena i depilirana heheheheee....... A za sledeci mesec odmah planira IUI, nema cekanja......ljudi moji osecala sam se kao na pokretnoj traci, ma jos brze je sve islo.......e sad jos da sve prodje OK u petak i guramo dalje, ozbiljno se razmisljam da idem bez anestezije, idim da je dosta zena tako radilo HSG i sve su prezivele, koliko razumeh tih pola minuta bola i to ako ima zacepljenja........sta vi mislite ? Kakva su vasa iskustva u Frontu sa celom procedurom HSG, tj. kako to izgleda sa ili bez anestezije? I kako ste se osecale posle ? Veliki CMOK za sve devojke trudilice, svima zelim sto pre [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif].......
|
|
|
|