margom -> RE: Produvavanje jajovoda HSG - 2. deo (31.3.2013 13:05:55)
|
E pa devojke, nakon vanrednih dogadjaja koji su proslog meseca uticali da odlozim HSG, danas je stigla [sm=hudicek1.gif], te sutra planiram da zakazem HSG kod profesora Vasiljevica u Frontu ( rekli su mi da nece biti problema, taman ce mi uvaziti i briseve od proslog mesca, jedino moram da vidim sta sa Mikoplazmom, Ureaplazmomi Hlamidijom, istekli su mi proslog meseca, mozda mi progledaju kroz prste). Sto se tice anestezije, mislim da te u Frontu i ne pitaju hoces li ili neces, vec to spada pod obavezno, mada se koliko sam cula radi o kratkotrajnoj plitkoj anesteziji. Ja sam se cak razmisljala da odbijem istu, ali su me devojke ovde savetovale da ne odbijam "poklon" hehehheee.... Sto se tice spermograma, mi cemo ga u toku nedelje odraditi, mada mi to njihovo objasnjenje da im je potreban da bi procenili potrebu za HSG-om bas i ne pije vodu. Kakav god bio spermogram, HSG je obavezan pre bilo koje procedure potpomognute oplodnje svuda u svetu, samo sto se u normalnim zemljama radi onaj ultrazvucni, ovo kod na je vec zastarela metoda pregleda, iako je mnogi lekari vise cene. Viking, zamalo da u isto vreme radimo pregled, al meni poranila [sm=hudicek1.gif] ovog meseca par dana, tako da cu pre tebe, negde 8. ili 9. aprila, nema veze, zagrejacu ti mesto i instrumente heheheeeee......... Veliki poljubac svi devojkama borcima.........[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|