Suncoket -> RE: Produvavanje jajovoda HSG - 2. deo (3.4.2013 11:29:30)
|
Margom ne odbijaj anesteziju,zasto bi trpela bol,zaista nije nista strasno,meni nije bilo muka posle nje samo sam se malo teze razbudila,jako mi se spavalo,za pola sata sam bila kao nova.Cimerke su bile malo vise osamucene i malaksale i boleo ih je stomak,ja nista od toga nisam osecala sem sto sam krvarila a one jako oskudno za razliku od mene,eto cisto da znas kako moze biti,Tog dana kada ti, je zakazan HSG javis se u savetovaliste za sterilitet,oni ce ti reci gde dalje ides.Ponesi spavacicu,bade mantil,papuce,ves,uloske,vodu i plazmu [sm=smiley1.gif] ,ostaje se dva dana ali sam ja znala da necu nociti tako da nisam vise nista nosila,mozes da izadjes na sopstvenu odgovornost mada oni to ne preporucuju.Sto se spermograma tice ne mogu da se setim koliko vazi,nas je radjen u avgustu a Hsg u decembru.E zaboravih ono sto je meni bio najveci problem a to su tabletice za ciscenje,sve ostalo je super proslo,brzo i bezbolno i sestre na odeljenju su bas fine,ali zato tabletice uzas [sm=smiley36.gif].Nisam ih nikada ranije pila,rucala sam nesto lagano oko 14h i popila tebletice i posto se par sati nista nije desavalo popila sa i donat vodu i oko 22h je krenula igranka,trajalo je do ujutru,cak sam mislila da necu moci da odem do Fronta,prosto nisam mogla da se odvojim od kupatila [sm=smiley36.gif].Tako da Donat i tabletice ne idu zajedno nikako,bar kod mene nije bilo dobro.Opet moram da pomenem cimerke,njima nista nije bilo od tih tabletica tj nisu delovale,uopste se nisu ispraznile.Svako drugacije reaguje. Nadam se da sam bar malo pomogla. Srecno [sm=bravo.gif].
|
|
|
|