iva80 -> RE: Produvavanje jajovoda HSG - 2. deo (8.5.2013 15:43:19)
|
Ćaos drage moje...od danas me zovite ''produvana'' [sm=jezicek.gif] Jutros odradih i to čudo i mrzeh muški rod samo tako [sm=smiley1.gif] Odradili su mi HSG bez ikakve anestezije, jutros u 8h sam bila primljena u bolnicu a u 11.30h mi je bio zakazan HSG. Malo sam se bila smorila, jer sam bila sama u sobi veći deo prepodneva...onda kada se približilo vreme dobila sam neku inekciju i otisla na rendgen. E sada koja kaže da ne boli onda ta nije ni isla na HSG... Boli svakako i neprijatno je, pogotovu dok dr namešta svu onu aparaturu (znate već gde). Tada se oset_i i neki ubod, na šta me je tog trenutka Dr i upozorila i prvo puštanje kotrasta mi je bilo bolno, kasnije je bilo samo malo nelagodno. ali kao što jedan veliki mudrac-zvani Jole84 reče, mi smo žene zmajevi i sve možemo da izguramo!!! Svakako treba i ovo tj hsg uraditi, jer znači nalaz za dalje poduhvate. Inače, nalaz mi je OK da ne kažem sjajan i glasi: kavum uterusa trouglastog oblika, glatkih ivica. Obe tube uterine pasiraju kontrasno sredstvo u malu karlicu. I tako...pošto sam sveža, ako neku nešto još zanima, slobodno pitajte. I da, dobih 5 dana bolovanja i antibiotik da pijem 5 dana. Pozdrav ženice!!!
|
|
|
|