|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2013.
24.6.2013 19:02:03   
dunja RR

Meni je neki tip na sajtu putovanja jutros poslao pp i ispljuvao vilu u koju idem, užas! Odmah sam zvala agenciju, i bila sam spremna da se pobijem sa nekim user posted image

Međutim devojka iz agencije mi reče opet da joj jedna od najboljih njihovih, ne mislim u smislu kvaliteta, sve te vile koje rade naše agencije nisu neki kvalitet znam, to i ne tražim za ove pare. Ali pozicija mi je bila bitna zbog blizine nekih plaža na koje želim da idem, i neki osnovni uslovi. I to je ispljuvao. Ali kapiram sada da su nam prioriteti pooootpuno drugačiji. Smirih se ja;)

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 601
24.6.2013 21:52:34   
Maraj
Ja se ne obazirem na te komentare. Ljudi zameraju takve gluposti, a nisu videli dalje od nosa. Tipa ne svidjaju im se plocice u kupatilu... Ja odem na booking, you tube ili slicne sajtove i tamo se uverim sta i kako... Dunjci, koliko sam shvatila ides u Pargu mozda se i sretnemo user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 602
24.6.2013 22:25:16   
dunja RR

Eheej, da, idem, i ti?? user posted image Kada?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 603
24.6.2013 22:29:44   
dunja RR
Evo malo da se "gRRčimo" do Grčke user posted image

KLIK

< Poruku je uredio dunja RR -- 24.6.2013 22:30:30 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 604
24.6.2013 22:32:08   
Maraj
joj, jedva cekam ja sam tamo od 30.07. pre toga na Lefkadi, joj kad ce to more...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 605
24.6.2013 22:33:08   
dunja RR

Heej, pa onda se možda vidimo, prepoznaću te po kupaćem user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 606
24.6.2013 22:37:11   
Maraj

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Heej, pa onda se možda vidimo, prepoznaću te po kupaćem user posted image

ha, ha to sigurno user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 607
24.6.2013 23:49:36   
dunja RR

Jao opet mi lik piše, užas. Ubeđuje me da se prebacim u drugu vilu, poludeću stvarno. Čovek zaista govori iz dobre namere, ali mi nije jsno kako u agenciji sve suprotno tvrde, a pritom sam rezervisala preko drugarice, znam da me ne bi folirali. Ništa, sutra odoh u agenciju, nema mi druge user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 608
25.6.2013 0:42:40   
viking
U novom SAT magazinu imaš objašnjen put do Leptokarije, ako ti treba.
Inače, ja sam bila u leptokariji posle prve godine faksa, ali se uopšte ne sećam ničega, samo znam da sam bila tamo ali jednu rečenicu ne mogu da kažem o tom mestu user posted image

IZVORNA PORUKA: vonavoj

uspeli smo da zamenimo OB za Leptokariju,bez penalauser posted image ,jer je druga vila za 5e skupljauser posted image
tako da idemo sa prijateljima 22.8.! jedva cekamuser posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 609
25.6.2013 0:44:48   
dunja RR
Viking, isto i ja, samo sam ja bila čak dva puta, ali ipak se ničeg ne sećam user posted image Rekoh nekom ovde da mislim da je peščana plaža, ali eto ni to se baš ne sećam najbolje.

Jednom sa 18 godina na letovanju sa društvom,a drugi put sa 18 i po, na ekskurziji.

< Poruku je uredio dunja RR -- 25.6.2013 0:49:37 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 610
25.6.2013 10:17:39   
Shishica
Dunja koji je smestaj u Pargi?

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 611
25.6.2013 10:37:16   
dunja RR

Nafsika.

Evo piše mi moderatorka sajta putovanja da je ok pozicija, tačno na putu za Lihnos, što sam i tražila user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 612
25.6.2013 10:50:57   
nata11

Tipa ne svidjaju im se plocice u kupatilu...

Cula sam ja i ludje zamerke tipa star je luster, stepenice (gazista) su mnogo visoka pa se umore dok se popnu, krevetac za decu koji su im donele gazde je izgreban i sl.
Ma gluposti, ja idem na more da se lepo odmorim i nepada mi na pamet da zagledam zid i trazim zamerke molerima.

Dunja meni kada neko na forumu pocne da hvali ili se zali na proizvod/uslugu koja me interesuje odmah mi prvo padne na pamet da on radi u toj delatnosti. Mislim lik ti salje 3 poruke vec, ma daj molim te user posted image

< Poruku je uredio nata11 -- 25.6.2013 10:51:45 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 613
25.6.2013 11:13:48   
vonavoj
viking, kupili smo SAT reviju,i gledali snimak...nije imao sta da kaze osim toga da ima kamenja na plazi,...gledala sam slike,ima delova gde je i pesak..i kao za tren se navuku oblaci,zbog Olimpa,ali i vazdusna banja je,ma bice nam super sa klincima! svasta ljudi zameru...meni samo da je uredno,cisto,a obavezno i ja dezinfikujem!

< Poruku je uredio vonavoj -- 25.6.2013 11:17:05 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 614
25.6.2013 13:40:01   
Anoniman
von, leptokaria je dobila plavu zastavicu za cistocu, tako da ne moze biti toliko losa plaza. na jednom grckom sajtu pise da je to pescana plaza sa sitnim kamencicima.
a sto se smestaja tice, meni je najgore kupatilo bilo u Nei Pori, bilo je toliko malo, bez onog ogradjenog dela za tusiranje, bukvalno smo se tusirali iznad wc solje. ali to nam nije nesto mnogo smetalo. Slicno se desilo i mojoj sestri na Lefkadi.

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 615
25.6.2013 19:52:25   
vonavoj
eto,znaci plava zastavica,superuser posted image
uglavnom tus kabina nema zavesu,pa sedis na wc solji i tusiras seuser posted image
mislim da cak jednom nismo ni imali tus kabinu,dole ogradjeno,nego je samo kupatilo bilo malo nagnuto ka slivniku,da se voda slivauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 616
25.6.2013 20:23:47   
Moiraina

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Viking, isto i ja, samo sam ja bila čak dva puta, ali ipak se ničeg ne sećam user posted image Rekoh nekom ovde da mislim da je peščana plaža, ali eto ni to se baš ne sećam najbolje.

Jednom sa 18 godina na letovanju sa društvom,a drugi put sa 18 i po, na ekskurziji.

Tako sam ja na maturskoj ekskurziji bila u Olimbic Beach-u, i isto nemam pojma ni kakvo je mesto, ni kakva je plaža, ni ništa user posted image Sećam se samo da je bila neka diskoteka na otvorenom i da smo pešačili po mrklom mraku pola sata do nje dok su nas pratili neki mlađani Grci kolima (doduše, išli smo uz plažu, tako da zaključujem da je plaža duuugačka user posted image )

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 617
26.6.2013 14:06:28   
nata11
Moiraina user posted image po opisu bih rekla da ste isli u diskoteku u Paraliji jer ih spaja staza pored plaze, a u OB nema ni jedna diskoteka a kamo li na otvorenom. Ima samo jedan kafic koji kao pusta malo jace muziku do 12- 1h.

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 618
26.6.2013 14:20:52   
dunja RR
Ovaj tip definotivno ne radi za agenciju, jer mi je žestoko preporučivao vilu iste agencije (u kojoj sam zakupila već). Ja sam se čudila kako niko ne spominje baš "moju" vilu, a ostale redom. i onda me on ubeđivao da je to zbog toga što je ljude blam što su uopšte tu smešteni..

A sinoć se na forumu pojavi devojka oduševljena mojom vilom user posted image Sada čekam njega ..

IZVORNA PORUKA: nata11

Tipa ne svidjaju im se plocice u kupatilu...

Cula sam ja i ludje zamerke tipa star je luster, stepenice (gazista) su mnogo visoka pa se umore dok se popnu, krevetac za decu koji su im donele gazde je izgreban i sl.
Ma gluposti, ja idem na more da se lepo odmorim i nepada mi na pamet da zagledam zid i trazim zamerke molerima.

Dunja meni kada neko na forumu pocne da hvali ili se zali na proizvod/uslugu koja me interesuje odmah mi prvo padne na pamet da on radi u toj delatnosti. Mislim lik ti salje 3 poruke vec, ma daj molim te user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 26.6.2013 14:21:23 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 619
26.6.2013 14:27:01   
nata11
user posted image user posted image Jesi probala da nadjes necije slike na foto turama? Mozda se tako najbolje odlucis.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 620
26.6.2013 14:30:20   
dunja RR

Na slikama sve ok, nego me on ubeđuje kako je vila u nedođiji (a ja baš htela da bude u maslinjacima, i ostali koji su bili kažu da im je prijao taj mir), onda mi je pisao da nema nikada tople vode, da nije dobio frižider .. mislim daj, kako da nema frižider?? Gledala sam slike, ima ga u kihinji a i piše u ponudi da ga studio sadrži , i tako ..

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 621
26.6.2013 14:33:15   
Snelle
Dunja, meni smrdi da taj lik dobija procenat od vlasnika te vile ako im nađe mušterije...

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 622
26.6.2013 14:35:50   
Maraj
dunja jesi probala na google earth-u da vidis gde ti je smestena vila. Ako se njemu nije svideo taj mir oko vile, mozda tebi hoce, drugaciji su kriterijumi svakog od nas...

< Poruku je uredio Maraj -- 26.6.2013 14:36:26 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 623
26.6.2013 14:36:51   
nata11
Mozda on covek hoce ludi provod a ti miran odmor pa se tu ne poklapate. Vidi sa tom curom sto je odusevljena pusti joj pp. Ma kako ce bez frizeda. Kako hoces ipak ti ides i tvoja odluka ali sto kaze Snella ja nevolem takve dusebriznike na forumima odmah mi tu nesto sumnjivo.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 624
26.6.2013 14:44:37   
dunja RR
Jesam, pa baš zato sam je i uzela, nego on priča kako je ne kraju zemljanog puta, kako je u nedođiji i tako. Kapiram da su nam totalno različiti prioriteti. Meni sada posle svega što mi se izdešavalo baš treba mir, i hoću da šetam ..

Gde ćeš ti biti u Pargi ili još ne znaš?
IZVORNA PORUKA: Maraj

dunja jesi probala na google earth-u da vidis gde ti je smestena vila. Ako se njemu nije svideo taj mir oko vile, mozda tebi hoce, drugaciji su kriterijumi svakog od nas...

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Izazovna budućnost projektovana za decu u ...
Detinjstvo „visi o koncu“ ako se ne preduzmu hitne mere usvojene za zaštitu budućnosti dece u celom svetu, kaže novi izv...
Svetski dana deteta uz popuste na knjige z...
Svojim najmlađim čitaocima Vulkan izdavaštvo omogućava da dođu do nekih od najzanimljivijih i najboljih dečjih naslova, ...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here