|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2013.
26.6.2013 14:47:37   
dunja RR
Pisala sam i toj devojci, ona je toliko oduševljena vilom, nije mi pisala detalje, ali sam je sinoć priupitala, jer je i sama rekla da pitam sve što me zanima. Sada je čekam user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 626
26.6.2013 20:06:06   
Zirafica Tackica
Ja cu ove godine preskociti ljetovanje. user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 627
26.6.2013 20:08:56   
dunja RR
Pisala mi, detaljno, sada sam sigurna da nisam pogrešila. Sada još samo da na dođe user posted image
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Pisala sam i toj devojci, ona je toliko oduševljena vilom, nije mi pisala detalje, ali sam je sinoć priupitala, jer je i sama rekla da pitam sve što me zanima. Sada je čekam user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 628
26.6.2013 20:17:56   
sirko
zirafice a gde ste letovali ranije?? pisala si negde da ti je italija ostala u secanju??

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 629
27.6.2013 8:00:53   
MASHKA
nema jovice da nam se javi a ja jedva čekam njene utiske sa Sitonije!?

(odgovor članu sirko)
Direktna veza do poruke: 630
29.6.2013 17:10:52   
gagana83
Drugari, ja se vratila!
Posle Tasosa smo bili u Jerisosu, na trecem prstu Halkidikija.
Jerisos kao mesto, nista posebno, drugaciji je, ne lici na tipicno grcko letovaliste, nema guzve, nema vasara po ulici, ali je meni tamo bilo ok. Plaza je lako lepa i dugacka, nema guzve na njoj. Dosta je skuplje u odnosu na Tasos, recimo, pivo u beach bar-u je 5e. Blizu je ostrvo Amuljani na koje smo isli jedan dan.
Tasos je predivan, miran i ususkan, ljudi su nasmejani i ljubazni, priroda je fantasticna. Ne zovu ga za dzabe Smaragdno ostrvo. Plaze nisu kao na ostrvima u Jonskom moru, cak nisu lepe ni kao na Sitoniji, ali ukupan utisak je fenomenalan, tako da je vrlo verovatno da cemo se tamo vratiti i sledece godine. I obavezno isti smestaj kao ove godine.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 631
29.6.2013 19:31:56   
Maraj

Gde ćeš ti biti u Pargi ili još ne znaš?

Evo, mi smo ovo rezervisali u Pargi
KLIK

< Poruku je uredio Maraj -- 29.6.2013 19:33:18 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 632
29.6.2013 20:32:13   
adulence

IZVORNA PORUKA: MASHKA

nema jovice da nam se javi a ja jedva čekam njene utiske sa Sitonije!?

gledam joj slike vidim da uziva

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 633
29.6.2013 20:40:56   
wivern
Ja sam ove godine zavrsila sa godisnjim....bila na Tasosu...i za sada moj favorit i dalje ostaje Krf...

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 634
29.6.2013 20:45:30   
dunja RR
A ja sam na potpuno drugom kraju Parge user posted image , ka plaži Lichnos, koja mi se čini najviše po mom ukusu, pa sam zato tražila smeštaj na putu za nju.
IZVORNA PORUKA: Maraj

Gde ćeš ti biti u Pargi ili još ne znaš?

Evo, mi smo ovo rezervisali u Pargi
KLIK

< Poruku je uredio dunja RR -- 29.6.2013 20:48:43 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 635
29.6.2013 20:46:46   
dunja RR
Wiv, pa kad si stigla? Daj neke sličke user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 636
29.6.2013 20:53:56   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: wivern

bila na Tasosu...i za sada moj favorit i dalje ostaje Krf...

Što se Grčke tiče, ja bila do sada na kopnu (Olimp. deo i Atina), a od ostrva na Krfu i Skiatosu. Ostrva su mi favorit, ali ih za sada ne poredim, Krf i Skiatos su potpuno drugačija ostrva, i u oba sam se zaljubila. Mislim da će i Parga ostati u mom srcu, videćemo .. A onda su mi želje Krit, Rodos, Lefkada, Peloponez i želja nad željama (što se Grčke tiče) - Kefalonija user posted image

Moj moto - kada se spoje Srbija i Grčka, dobije se SRČKA user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 637
29.6.2013 20:59:37   
Anoniman
Jaojj i ja gledam slike jedne poznanice na fb , upravo se vratila sa lefkade i ja sam se zaljubila u njene slike, ako ove godine ne uspemo da odem tamo zbog mojih ispita, sledece moramo otici, deluje predivno i fantasticnouser posted image ...a iskreno da Vam kazem ne ide mi se u cg ni malo, i mm mi kaze da se zale ljudi na prelazu da je i tamo vreme kao kod nas bezveze....user posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 638
29.6.2013 21:33:27   
gagana83
Ja mislim da sam ja jedina koju Lefkada nije odusevila. Daleko od toga da nije lepa, plaze su fenomenalne, Porto Kaciki je mozda i najlepsa plaza u Grckoj, ali su na mene veci utisak ostavili i Sitonija i Zakintos i Tasos user posted image
Da se ogradim, na Lefkadi sam bila samo jedan dan, ali ono sto sam videla a to je nepristupacne plaze i gromna guzva na njima...nije mi to to. Narocito ne bih izabrala smestaj u Nidriju. Ako bih ikad otisla na Lefkadu, smestaj bih trazila u Ag. Nikitasu koji je blizu najlepsih plaza.I nikako u avgustu.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 639
29.6.2013 21:50:31   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Unina mama

Jaojj i ja gledam slike jedne poznanice na fb , upravo se vratila sa lefkade i ja sam se zaljubila u njene slike, ako ove godine ne uspemo da odem tamo zbog mojih ispita, sledece moramo otici, deluje predivno i fantasticnouser posted image ...a iskreno da Vam kazem ne ide mi se u cg ni malo, i mm mi kaze da se zale ljudi na prelazu da je i tamo vreme kao kod nas bezveze....user posted image

UM, mislim da je na Lefkadu bolje ići kada dete malo poraste, mislim da je lakše. Što se smeštaja tiče, apsolutno se slažem sa Gaganom, u Ag. Nikitasu se može naći fenomenalan smeštaj. I nikako u avgustu, tada je feragosto i sve vrvi od italijana, cene su vrtoglavo visoke a na plažama je oooogromna gužva.

< Poruku je uredio Ana RR -- 29.6.2013 21:52:44 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 640
29.6.2013 23:59:18   
Anoniman
E hvala Vam na savetima, ici cu sigurno, mada mm je vise za Zakintos, ali nam je to jako daleko zbog Une, ja bih negde blize, a Lefkada nam je preko Kosova bas blizu...

Gagana znaci svidelo vam se na Tasosu, i meni je bilo prelepo, ali ja se ne bih opet vracala, mozda za neku godinu...

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 641
30.6.2013 0:05:55   
jovana j
Mame cao user posted image , moze li jedan brz odgovor? Mi letimo na more za nedelju i po, idemo u Kefaloniju (Grcka) i moram da vas pitam da li ste deci (moj sin ima god.i po dana) stavljali cepove u usi kad ste leteli avionom???
Pitam jer me ovde savetuju tako, navodno jer decu jako bole usi od menjanja nadm.visine i pritiska...
Hvala unapred!!!

11-09-03 Emil
Što možeš sanjati, to možeš i učiniti.
Walt Disney

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 642
30.6.2013 0:18:45   
Zemunka85
Kada si na Lefkadi, Zakintos je samo jos predjes trajektom do kefalonije pa zakintos :-) . Mi smo sve obisli.
Lefkada je raj. Raj. Sto puta vise glasam za nju nego zakintos. Ocuvana priroda, lepse za odmor, manje fensi..a nema plaze koja nije bolesno dobra. Kolima se obidje sve za par dana. Mi smo bili u vasilikiju iu sred sezone tj 17.7 i predobar smestaj placali 10e po osobi. Uopste nismo stekl utisak da je skupo. Ponovo bih bas tamo isla pun pogodak i kvalikek i lokacija.

Ag nikitias je prepun. Bili smo dva puta i odlepili sta s kolima...

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 643
30.6.2013 0:26:22   
dunja RR

E hvala Vam na savetima, ici cu sigurno, mada mm je vise za Zakintos, ali nam je to jako daleko zbog Une, ja bih negde blize, a Lefkada nam je preko Kosova bas blizu...

Pa Lefkada i Zakintos su jedno pored drugog, tj što reče Zemunka, do Kefa. Ali sve je to tu ;)

< Poruku je uredio dunja RR -- 30.6.2013 0:27:30 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 644
30.6.2013 0:29:54   
Anoniman
Zemunka mozes li da mi posaljes link za smestaj, ako imas jos uvek, i ja sam pronasla neki upola jeftinij nego sto smo mi placali na tasosu oko 300 evra za 10 dana, a na Tasosu smo za apartman dali blizu 700 evra, ali vredelo je svake pare, posto smo vodili sveki da nam cuva unu, pa je imala i svoju sobu i kupatilo, samo nam je kuhinja bila zajednicka...

Inace nisam znala to za Zakintos, mracu da obavestim mm.user posted image

Jovana J , ne znam za avion, so sada smo putovali samo kolima..user posted image

(odgovor članu Zemunka85)
  Direktna veza do poruke: 645
30.6.2013 0:31:56   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image

Isla sam na google map, nisam ni znala da je sve to tako blizu, u mislima mi je bilo na drugoj strani, hahhahhaauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 646
30.6.2013 0:35:41   
Zemunka85
UM, sutra ti kuckam. Sada sam preko moba.
Ja sam bila 17.-27.8. a ne 7. i rekoh bas jesu bile guzve pogotovo za kola, zato smo imali smestaj pum pogodak a kolima se sve obidje.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 647
30.6.2013 0:37:22   
dunja RR

Isla sam na google map, nisam ni znala da je sve to tako blizu, u mislima mi je bilo na drugoj strani, hahhahhaauser posted image

Ma mila, sve je blizu, to su ti Jonska ostvrva - Krf, Lefkada, Zakintos i Kefa. user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 648
30.6.2013 0:38:04   
Anoniman
E vazi user posted image , hvala ti puno, da imam ja za svaki slucaj, nam avgust i odgovara zbog posla mm.

(odgovor članu Zemunka85)
  Direktna veza do poruke: 649
30.6.2013 0:39:55   
Anoniman

Ma mila, sve je blizu, to su ti Jonska ostvrva - Krf, Lefkada, Zakintos i Kefa. user posted image

Pa znam da pripada Lefkada Jonskom moru, ali ja sam umislila da je Zakintos negde dalekooooo kod Turske, a sada kada pogledam blizi nam je on nego Tasos....user posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Izazovna budućnost projektovana za decu u ...
Detinjstvo „visi o koncu“ ako se ne preduzmu hitne mere usvojene za zaštitu budućnosti dece u celom svetu, kaže novi izv...
Svetski dana deteta uz popuste na knjige z...
Svojim najmlađim čitaocima Vulkan izdavaštvo omogućava da dođu do nekih od najzanimljivijih i najboljih dečjih naslova, ...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here