|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2013.
21.6.2013 22:11:50   
vonavoj
uspeli smo da zamenimo OB za Leptokariju,bez penalauser posted image ,jer je druga vila za 5e skupljauser posted image
tako da idemo sa prijateljima 22.8.! jedva cekamuser posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 576
21.6.2013 22:14:31   
Ana RR
Jao Von, ko će dočekati avgust user posted image mi idemo 28.08. taman kad celo leto prođe user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 577
21.6.2013 22:42:53   
vonavoj
miii user posted image user posted image jos 2 mesecauser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 578
21.6.2013 23:00:38   
dunja RR
A mi još mesec user posted image Ja odbrojavam i gledam plaže Parge svakodnevno user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 579
21.6.2013 23:04:10   
Snelle

IZVORNA PORUKA: Trcosava

Shishi pogledaj ovo KLIK

Trćo, al ga ubode ko prstom u pekmez user posted image Jesi li videla koliko košta smeštaj ženo? Shishi ima da se uhvati za glavu user posted image
A ti shishice, idete sledeće godine na letovanje a već sada gledaš smeštaj? Ooooo, pa promenićeš ti do tada milion destinacija.

Ja čekam 1.9. Svake godine isto, ali zato ćemo kad se vratimo da budemo crni dok će svima ostalima boja već uveliko da izbledi user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 580
22.6.2013 7:18:03   
gagana83
user posted image

Za vas sto letujete tek u avgustu, evo gde ja pijem kafu trenutno user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 581
22.6.2013 7:52:15   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Snelle

IZVORNA PORUKA: Trcosava

Shishi pogledaj ovo KLIK

Trćo, al ga ubode ko prstom u pekmez user posted image Jesi li videla koliko košta smeštaj ženo? Shishi ima da se uhvati za glavu user posted image
A ti shishice, idete sledeće godine na letovanje a već sada gledaš smeštaj? Ooooo, pa promenićeš ti do tada milion destinacija.

Ja čekam 1.9. Svake godine isto, ali zato ćemo kad se vratimo da budemo crni dok će svima ostalima boja već uveliko da izbledi user posted image

Ej tamo je sestra letovala - ona, muž, dete od 7 godina i klinac od 2 godine (čini mi se da su tada imali toliko godina) - platili su oko 1200 ili 1500, ali oni poznaju nekog iz agencije ili dole direktno, nisam sigurna. Kad ti je all inclusive, čini mi se da nije toliko mnogo. A u samom kompleksu ima i lekar (što je jako bitno kad imaš malo dete). Može, koliko ja znam, da se plaća i u ratama. Mislim da agencija koja ih drži je u NS. Znam da sam busom išla ja iz Bg da uplaćujem (mislim da smo tada išli na Tasos)

@ Gagana - kako ti zavidim ženoooooooo

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 582
22.6.2013 10:19:50   
Snelle
Trćo, ovo ovde je Srbija, nemamo mi standard Slovenije. Ja lično to ne mogu da platim, a sigurna sam ni Shishica sa jednom platom u kući user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 583
22.6.2013 12:21:20   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: Shishica

Pa da ali gde da odemo? Koje mesto u Grckoj? Sta bi preporucili.. da nije neki guzvanjac, fino za decu.. da nije dosadno, a opet da nije cirkus.. ja znam sta zamisljam ali ne znam gde je to user posted image

Sad kopam po netu pa mozda i nadjem nesto..

Cak i kod varijante da biram izmedju smestaja kod super plaze ali u pustari i mesta simpaticnog ali bez posebne plaze.. ne znam sta bih izabrala..

Tasos,idealno za porodice..meni licno je tamo bilo malko dosadno ali ja sam ovde uvek u manjiniuser posted image ,..ali je svako mesto na Tasosu puno porodica sa decicom tako da vidim da im svima odgovara...Mi smo krajem maja bili u Budvi i opet idemo u septembru..licno mi se najvise dopada hrvatsko primorje ,posebno Dubrovnik ali mm nece da ide tamo pa je to to..

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 584
22.6.2013 12:54:47   
nela79
Ako me sljedece sedmice nazovu i kazu da sam dobila posao onda mi idemo i opet do Ade Bojane. Ima djeca da se nauzivaju a i mi sa njimauser posted image

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 585
22.6.2013 13:01:39   
Ana RR
user posted image ne pitaju gde, samo da se ide user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 586
22.6.2013 13:05:13   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Snelle

Trćo, ovo ovde je Srbija, nemamo mi standard Slovenije. Ja lično to ne mogu da platim, a sigurna sam ni Shishica sa jednom platom u kući user posted image

pst, sister mi u Srb i ona i muž rade u državnim firmama... Nisam znala da Shishi ima jednu platu u kući.
Meni Tasos nije za decu... Opet, kažem tamo gde smo mi išli, ne bi išla sa detetom.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 587
22.6.2013 13:42:43   
Torbica
Mi smo bili na Tasosu proslog septembra, Golden beach, prelepo je i jeste za decu, ooogromna pescana plaza, dug plicak, toplo more. Meni se jedino nije svidelo sto je tad bilo dosta osa... sve ostalo je bilo perfektno.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 588
22.6.2013 13:49:12   
Anoniman
na Tasosu se proizvodi med, zato generalno ima dosta pcela.

(odgovor članu Torbica)
  Direktna veza do poruke: 589
22.6.2013 14:02:34   
Anoniman
Mi nismo videli ni jednu, dobro jednuuser posted image predzadnjeg dana letovanja je una sela na nju na plazi i pecila je za guzuuser posted image meni jeste za decu, nama je bilo super, i sada kada vracam film unazad razmisljam kako sam smogla hrabrosti da vodim dete od 8 meseci na toliko dalek put...user posted image

Kseno, malo oft kako si ti, kako je Marina?user posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 22.6.2013 14:03:25 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 590
23.6.2013 23:47:39   
Leax
Cao drustvo user posted image Evo da vam se javim i prenesem utiske iz Grcke. Posle dugoog puta konacno smo stigli u prelepi smestaj gde konstantno ima tople vode, klima moze da radi i kada niste u apartmanu, ima ogroman parking odmah ispred vile i lepo malo dvoristance ,apartman nov i cist a ja odusevljena pogledom na more iz sobe jedino nam je internet konekcija u apartmanu slaba ali zato je na terasi odlicna . Inace plaza se nalazi na nekih 80m tako da nam je super jer sa sobom nosimo naravno sto drangulija sto zbog nas sto zbog bebca. Ko zeli lep porodican provod preporucujem Polihrono s tim sto imajte jedino u vidu da smestaj na samoj plazi moze biti rizican zbog kafica tako da je bolje da vam apartman ipak bude udaljen bar par metara. Plaza je pescana i more je cisto i mozete iznajmiti dve lezaljke sa suncobranom ako porucite dva pica . Za sada smo kupovali uglavnom voce, koje je bas jeftino npr.ananas 1evro ,sladoled od 1-1,5E, cena pica na plazi se razlikuje po lokalima kao i kafa od 2,5-5E, pica parce 2,5 a cela 8E,...
S obzirom da smo ovde tek tri dana mogu samo da kazem za sada nam je predivno . Umalo da zaboravim da kazem da na ni jednoj granici nije bilo guzve i nigde se nismo zadrzavali duze od par minuta.
Puno vas sve pozdravljam i zelim vam lep letnji odmor a evo jedne slicice -pogled sa nase terase -koji bi rado ponela kuci da se moze user posted image
user posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 591
24.6.2013 0:00:06   
dunja RR
Leax sjajno, uživaj !

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 592
24.6.2013 0:09:27   
Sanjica26 RR
Da li je neko bio u Uranopolisu?

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 593
24.6.2013 0:12:04   
pocahontas
Mi idemo 6. septembra u Becice u onaj Naftagasov hotel, vec smo rezervisali. Danas me neka zena isprepadala kako je tamo katastrofa ici sa malom bebom, kako bebu ni slucajno stavljati u more, da je prljavo, da moze navuci neku infekciju itd. pa me zanima da li je neko isao tamo i kakva su iskustva?

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 594
24.6.2013 0:16:44   
dunja RR

Ja koliko znam, u Bečićima se ne izliva kanalizacija u more, išli smo često kao mali (u Mupov hotel, brat smo vodlili i kada je bio beba), i uvek je bila čista voda, nikada nismo imali problema.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 595
24.6.2013 8:08:49   
Moiraina
Super, Leax, uživajte! user posted image

Ja sam bila samo jednom u Bečićima, pre nekih 20 user posted image godina i ne sećam se nikakve kanalizacije, štaviše pamtim da je more bilo izuzetno čisto. Ne znam kako je sad...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 596
24.6.2013 8:24:32   
nata11
Leax prelep pogled, uzivajte user posted image

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 597
24.6.2013 10:48:10   
pocahontas
ja nikad nisam letovala u becicima, ali mm jeste kao mali i bas u tom hotelu, zato smo to i odabrali, ali me ova zena bacila u frku pa me zanimalo da li neko ima iskustva. hvala zene user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 598
24.6.2013 10:59:37   
marince1
ja prosle godine

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Da li je neko bio u Uranopolisu?

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 599
24.6.2013 18:50:55   
Shishica
user posted image Ocete da se slognem sad!?

Ali bas mi je drago da mislite na mene i predlazete mi user posted image

Ja uvek mislim daleko unapred i sad za more moram dobro sve da proucim pa onda da vidim gde bi bilo najbolje, zato gledam vec sad za sledecu godinu.. neka se to krcka kod mene u glavi polako user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

17.11.2024. - VELIKE ZVEZDE ZA MALE DIVOVE
Povodom Svetskog dana prevremeno rođene dece 17.novembra, Udruženje roditelja prevremeno rođene dece Srbije Mali Div org...
OSVOJI INFLUCID kišobran, ceger & bocu!
Učestvuj u INFLUCID nagradnoj anketi na Ringeraja.rs i osvoji jednu od sjajnih nagrada. Pročitaj kakva su pravila učestv...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here