jovicaa
|
evo mi samo da vam se javimo. uzivamo, vreme je super, kupamo se. jedino nesto vetar duva ovih dana, ali je ok. mi smo u sikia paraliji, smestaj je super, nemam zamerki. a mesto je na plazi, tri km vislje je i selo sikija, koja me je iskreno razocaralo, ocekivala sam nesto skroz drugacije. sikia paralija je definitivno za one koji zele apsolutni mir, samo plaza i zen sedenje na terasi uvece, ili za one koji su kao mi, koji vole da su u miru, ali su avanturisti i svaki dan obilaze novu destinaciju. mi smo obisli vec nekih pet plaza, od kojih je sto se tice prirode i boje peska, definitivno najlepsa karidi, ali jedan njen deo, zovu ga spic, a plaza u samom vurvuruu je bas bzv, i vurvuru nije nikakvo mesto, to je samo kompleks aprtmana. isli smo vec par puta u sarti uvece, mm i ja, i sarti mi se bas dopada, ima lepih ulicica za setnju, kupovinu suvenira, finih barova, kafica, mesta za vecerice i sl.... danas smo bili na plazi kalamici, lepa je, ali nista lepsa od malo divljijih plazica oko sikije i sartija, koje su meni najlepse. kod kampa valti je po meni najlepsa plaza on je izmedju sikije i sartija. sve u svemu jako smo zadovoljni uzivamo, sto se tice hrane, mislim da se isplati poneti sto vise od kuce, mi smo dosta poneli, ali i pored toga trosimo dosta na voce, povrce i ostalo. more je bas toplo, svi se super kupamo. jedino aleks nece da ulazi u dublju vodu, igra se samo u plicaku... i tako, eto nadam se da sam nekome mozda pomogla sto se tice odabira destinacije... javljam se sa jos utisaka, ljubim vas sve i da odmah da vas upozorim, nije ni malo lako sa dvoje male dece, hvala bogu svi smo dobro i zdravi, ali bilo je i histerija prvih dana, bilo je ono da pomislim kud smo i posli, ali opet se to sve zaboravi, deca se brzo naviknu i onda je uzivancija. put je prosao ok, deca su me prijatno iznenadila. bilo je u pocetku 2 ispada bas velike nervoze, ali kasnije su bili super. putovali smo 17 sati.