|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2013.
17.6.2013 8:52:01   
Anoniman
greska - u oba smera je 24 e putarina.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 501
17.6.2013 8:59:33   
Leax
Ksena koliko ste se zadrzavali na granicnim prelazima ?

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 502
17.6.2013 9:06:38   
Anoniman
mi ne prelazimo granicu user posted image

(odgovor članu Leax)
  Direktna veza do poruke: 503
17.6.2013 9:30:28   
Moiraina
Mi smo sad u povratku čekali 20-ak minuta na obe granice (u odlasku nismo čekali uopšte). Verovatno će uskoro da počnu gužve...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 504
17.6.2013 9:30:58   
Anoniman
Aaaaaa Gagana udavicu teuser posted image budis mi lepa secanja s aproslog letovanjauser posted image nedostaje mi Tasosuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 17.6.2013 9:31:32 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 505
17.6.2013 10:22:50   
Leax

IZVORNA PORUKA: Moiraina

Mi smo sad u povratku čekali 20-ak minuta na obe granice (u odlasku nismo čekali uopšte). Verovatno će uskoro da počnu gužve...

Pa nece biti strasno ako i nas posluzi sreca da cekamo 20-ak minuta user posted image jer negde sam procitala da zna da bude i mnooogooo duze.

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 506
17.6.2013 10:23:43   
MASHKA
drugarice mene interesuje da li su vam deca celu noć u Auto sedištu i da li tu uopšte mogu da spavaju tako dugo?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 507
17.6.2013 10:39:27   
Torbica
Mashka, moji su nekoliko puta po celu noc spavalu u sedistima. Tek ujutro po budjenju pauza, niti su se bunili niti im je smetalo. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 508
17.6.2013 11:01:15   
Figaro88
Andrea vise ne koristi sediste,ali je u CG obavezno do 5g,pa ne znam da li moze samo buster(njega imamo),ili da kupimo as....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 509
17.6.2013 11:05:10   
Moiraina

IZVORNA PORUKA: Leax RR

Pa nece biti strasno ako i nas posluzi sreca da cekamo 20-ak minuta user posted image jer negde sam procitala da zna da bude i mnooogooo duze.

Ovo se odnosilo na putovanje kolima, autobusi duže čekaju. Leax, kad putujete?

Što se tiče autosedišta, moji su sve vreme bili u njima, spavali su samo deo puta, ostatak su bili budni. Nisu se bunili, navikli su obojica od rođenja da su tokom cele vožnje u sedištima. Pravili smo pauze da se svi "protegnemo", da klopamo, popijemo kafu... Da smo kojim slučajem putovali noću, bila bi ista priča, samo što bi oni verovatno prespavali veći deo.

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 510
17.6.2013 11:14:14   
Torbica
Mi smo prvi put ove godine isli busom, u odlasku smo cekali oko sat vremena na obe granice a po povratku samo na Makedonskoj, Grcku odmah, bili smo jedini autobus. To je cista sreca. No, moje iskustvo sa busom je jako pozitivno, odmorniji smo svi nego kolima kad idemo. Ovako smo i mm i ja spavali, deca standardno kao i kolima kad smo isli. U busu se fino protegnes, prosetas a da ne moras da stanes sa voznjom. user posted image Bas sam zadovoljna. Naravno, najvise volim avion, najkrace traje. Nervira me jedino ono debilno vreme za poletanje, zora...uzas, ali prezivecemo. user posted image . Sad ce to brzo, za dva ipo meseca. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 511
17.6.2013 11:41:55   
Torbica
Mislim po sat vremena, dakle dva ukupno...

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 512
17.6.2013 11:56:41   
nata11
Ih Torbice ti vec stigla user posted image kako brzo vreme prodje.

Niko mi ne odgovori na pitanje kakav jogurt kupujete u GR? Sta pise na njemu?

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 513
17.6.2013 12:06:27   
Anoniman
nato, mi za malu kupujemo delta advance jogurtice.
inace, divim vam se, verovatno imate bolju decu kad mozete da izdrzite s njima letovanje, M je super u putu, mislim da u kolima moze da provede 24 sata bez problema, ali zato boravak....

(odgovor članu nata11)
  Direktna veza do poruke: 514
17.6.2013 12:15:15   
Leax

Ovo se odnosilo na putovanje kolima, autobusi duže čekaju. Leax, kad putujete?

Mi krecemo 20-tog noc a putujemo kolima . Posto putujemo nocu nadam se da ce Mihajlo dobat deo puta pajkiti.

-Dušan Radović-

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 515
17.6.2013 12:32:42   
Ana RR
Gagana, divno user posted image ja sam bila u Limenariji 2006. godine sa drugaricama i bilo nam je fenomenalno. Plaža u Limenariji je bzvz, mi smo najčešće bile na Metaliji, tu nam je bilo sjajno.

Ja ne mogu da dočekam more, ko će izdržati do kraja avgusta.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 516
17.6.2013 12:52:02   
viking
Kad su naši prijatelji išli na Tasos ćera im je spavala od Brankovog mosta do trajekta, i još su morali da je bude user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 517
17.6.2013 12:58:24   
Ana RR
user posted image blago njima user posted image

Ja ne znam kako ćemo mi sa ovim divljakom izdržati, videćemo do tada da li ćemo putovati danju ili noću. Kako je stariji tako sve manje spava u AS, a pošto inače spava na stomaku (klečeći) svakako neće dugo izdržati. Biće to duuuuug put user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 518
17.6.2013 13:20:30   
Torbica
Nato, stigli, pa kao Ana, cekamo kraj avgusta, idemo svi u Hurghadu 14 dana. Zivot je lep! user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 519
17.6.2013 13:41:27   
pocahontas
mi tek 6. septembra, ko ce docekati...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 520
17.6.2013 14:32:58   
bea83
Mi nažalost ove godine ne idemo nigde zbog finansija ali mislim da bih Viki baš uživao, mi bismo se verovatno vratili mrtvi umorni ali nema vezeuser posted image
Prošle godine smo bili 20tak dana, prespavao je od momenta kad smo ga ubacili u sedište dok nismo stali da popijemo kafu na obali mora (CG je u pitanju) i u povratku isto tako samo što je budjenje bilo ispred kuće

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 521
17.6.2013 14:36:34   
pandina

IZVORNA PORUKA: Torbica

Nato, stigli, pa kao Ana, cekamo kraj avgusta, idemo svi u Hurghadu 14 dana. Zivot je lep! user posted image

Torbice, i mi idemo u Hurgadu 3.jula user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 522
17.6.2013 14:41:08   
Torbica
Znam Pandina, pisala sam ti nase iskustvo kad si pitala. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 523
17.6.2013 14:43:31   
pandina
Nisam bila sigurna da li idete ponovo ove godine, a od uzbudjenja sto idem vise ne znam ko mi je sta pisao user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 524
17.6.2013 14:52:23   
nata11

IZVORNA PORUKA: viking RR

Kad su naši prijatelji išli na Tasos ćera im je spavala od Brankovog mosta do trajekta, i još su morali da je bude user posted image

E to se zove dobar put sa detetom user posted image user posted image
Jeste Torbice a sada u pauzi uzivkajte na bazenima user posted image

Meni poslednjih par godina leto tako brzo prodje bez i jednog izleta, dobrog kupanja da sam resila da ovog leta iskoristim svaki vikend. Pocinjem od ovog, vec sam zakazala izlet u selu.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

17.11.2024. - VELIKE ZVEZDE ZA MALE DIVOVE
Povodom Svetskog dana prevremeno rođene dece 17.novembra, Udruženje roditelja prevremeno rođene dece Srbije Mali Div org...
OSVOJI INFLUCID kišobran, ceger & bocu!
Učestvuj u INFLUCID nagradnoj anketi na Ringeraja.rs i osvoji jednu od sjajnih nagrada. Pročitaj kakva su pravila učestv...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here