|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2013.
11.6.2013 19:03:38   
Lu
Pa jel neko ljetuje u CG?
Kod nas u Bih je CG popularna među mladima, Budva, HN, mada idu i obitelji u apartmane.
Kakve su cijene u odnosu na Grčku baš me zanima?
Ja sam vidjela te neke nove hotele koji izgledaju fenomenalno a i plaže su mi lijepe i baš imam želju da odem tamo za promjenu.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 476
11.6.2013 19:09:04   
dunja RR
Lu ja mislim da su cene tu negde.
Ali ja miris mora, boju, ma sve / Grčke (posebno Jonsku obalu), ne mogu da poredim sa Jadranom. Uvek se nekako Grčkoj vraćam, i znam da je tu i da me čeka user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 477
11.6.2013 19:12:12   
nata11

IZVORNA PORUKA: viking RR

Ima, evo je
http://www.ringeraja.rs/forum/%C5%A0ta_spakovati_za_more%3F/m_552/tm.htm

IZVORNA PORUKA: nata11

Jel imamo neku temu za pakovanje? Nemogu da pronadjem, neradi mi pretrazivac. Cisto rekoh da prelistam posto sam vec krenula da pravim spisak user posted image

Lepa tema. Ali za one koji se pakuju sa klincima user posted image Ja sam mislila vise na neku unevrzalnu temu sa spiskovima, vidla sam da ima na drugim forumima.

Mislim da netreba nikakva potvrda za medjunarodno, samo uplatnica i vazeca vozacka.

Lu ja jok. Kada sam bila mlada i luda isla sam sada mi je bzvz. Obozavam ja Kotor da se nelazemo ali mi je em daleko, em je Kotor skuplji od Grcke (bar smestaj za koji ja znam).

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 478
11.6.2013 19:15:25   
dunja RR
Što ne znači da ne volim Crnogorsko primorje, tj. uvek mi je bilo lepo tamo. U Bečićima je bio hotel od tatine firme, tj. još uvek je (Beograd), pa smo redovno išli, uživancija. U Boki nekoliko puta, Radovići, Igalo, Kumbor, Kotor, zatim Petrovac dole. Ali što Nata reče išla sam kada sam bila mlada i luda. Nisam bar 12 godina.

Hrvatsku obalu celu obišli sa roditeljima kao klinci, deda nam živeo u Puli, pa krenemo od Dubrovnika pa na sever, obavezno obiđemo Plitvice (raj na zemlji). Nisam bila na ostvrvima, to bih možda volela.

Ali Grčka mi je drugačija, mirisnija, prisnija, volem je brate mnogo user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 11.6.2013 19:17:10 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 479
11.6.2013 19:51:01   
Lu
Pa dobro to je ok, svako zna šta mu odgovara, ja nisam bila ni u CG ni u Grčkojuser posted image
Zanimaju me i cijene, HR je jako skupa i ja bi baš voljela negdje drugo otići ali mm...on ide gdje je najbliže i ne voli more, hvata se ladovine.
Prošle godine je jednom ušao u moru zaplivao i jednom u bazenu zbog malog da ga pokuša učiti plivati, ide samo radi nas.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 480
11.6.2013 20:15:17   
liliana
Lu, ja letujem u CG. Ove godine ćemo u Šušanj.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 481
11.6.2013 21:50:14   
Leax

IZVORNA PORUKA: vonavoj

a za medjunarodnu dozvolu sam cula da treba neka potvrda iz SUPa koja kosta 1000din, da nemas bodove!

juce dobili medjunarodnu i nikakva potvrda netreba iz supa samo platis njima na licu mesta i to je touser posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 482
11.6.2013 22:21:13   
vonavoj
hvalauser posted image

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 483
12.6.2013 9:57:59   
MASHKA
hvala Laex na informaciji!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 484
13.6.2013 21:21:02   
igorino
Mi ove godine neidemo nigde .. A tako mi je zao ..prvo leto mog Marka.Tata nam ide u bolnicu a mi ostajemo kuci user posted image

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 485
14.6.2013 18:51:00   
Moiraina
Mi smo sa našim letovanjem završili. user posted image Bilo je super, neke stvari su mogle da nas zaobiđu (stomačni virus kod bebca, loše vreme par dana - doduše, da je bilo lepše vreme, ne bih mogla da jurim drvca i paštete user posted image ). Krećemo za Bg sutra ujutru, ostaje mi da nas spakujem večeras i to je to. Nadam se da će i povratak proći glatko, iskreno najviše bih volela da možemo da se teleportujemo nazad, no dobro. Baš danas pričamo kako bismo u septembru mogli da ponovimo sve, videćemo kakve nam budu finansije i situacija sa mojim poslom, pa ko zna user posted image

(odgovor članu igorino)
Direktna veza do poruke: 486
14.6.2013 19:58:18   
dunja RR

Ja malopre rezervisala, potpisala, sutra plaćam - Parga, i jedva čekam odmoooor user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 487
14.6.2013 20:02:46   
viking
Kad na kraju idete, Dunja?

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 488
14.6.2013 20:10:28   
dunja RR
U julu Vik, rezervisala sam drugu vilu (ipak), u odnosu na onu koju sam držala 20 dana user posted image , ali ipak mi je ovaj termin više odgovarao, zatim 10 noćenja je (u Argusu je bilo 9), i nije prizemlje nego sprat. Mislim da je vila za nijansu lošija od one koju sam želela, i malkice dalja od mora, ali ipak je prevagnuo termin pre svega. A cena je gotovo ista, za nijansu je skuplja ova druga ..

Nego ne pitah te, gde ćeš ti? I da li sam onda dobro razumela, rekla si ako uspe VTO (a uspela je user posted image ) idete u Grčku u julu? Gde ćete?

< Poruku je uredio dunja RR -- 14.6.2013 20:12:05 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 489
14.6.2013 20:16:04   
viking
Ne, to je bila varijanta ako ne uspe p abudem morala da koristim redovan odmor user posted image Ako sve bude u redu, onda idemo u septembru. Nemam pojma, još mi je sve ovo sveže da bih bilo šta planirala. Ne znam ni koliko je dozvoljeno putovanje u tako ranoj trudnoći, videću šta bude dr rekla. Ako budem smela da putujem, ja bih išla i u julu i u septembru!

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 490
14.6.2013 20:22:58   
dunja RR
E pa da, a ja gledala onu tvoju poruku pet puta, i čudim se otkud ćeš u julu na more ako uspe, tako si bila napisala. Al' od cele frke oko takilčenja ne stigoh da te pitam dal si obrnula, pa poruka ode u nepovrat user posted image .

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 491
14.6.2013 22:50:35   
branki*
drugarice moje,mi sutra uvece krecemo put kalitee...nadam se da ce sve ispasti dobro i lepouser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 492
14.6.2013 23:23:51   
Ana RR
Branki, lep provod vam želim i naravno lepo vreme user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 493
14.6.2013 23:48:36   
Leax
Branki srecan put zelim vam lepo i suncano vreme user posted image user posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 494
15.6.2013 10:20:08   
nata11
Da pitam ovde posto jevezano za letovanje, a Ksena bi sigurno mogla da mi odgovori user posted image
Kako pise na jogurtu koji kupujete kada ste u Grckoj. Ja jogurt obozavam pijem 2 dnevno i svake godine muku mucim da ga pronadjem. Obicno pogresim pa uzmem ili mleko ili mi daju kiselo.

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 495
15.6.2013 11:34:48   
dunja RR
Ja uplatila jutros, moja je sobica u Pargi user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 496
15.6.2013 11:40:45   
pandina
Dunja, odlicno user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 497
15.6.2013 11:48:26   
Figaro88
Super Dunja.Mi smo isplanirali sve,ali mm jos ne zna kada ce dobiti odmor.Plasim se da cemo izvisiti za apartmanuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 498
17.6.2013 7:47:29   
gagana83
Drustvooo
Pozdrav sa suncanog Tasosa!
Obecala sam izvestaj cim stignem, ali je internet bio jako los, sad su ga sredili pa se javljam.
Tasos je prelep, Pekari (plaza na kojoj smo mi smesteni) je super, mirno je i slatko,samo par taverni uz obalu, jedna prodavnica sa picem i suvenirima i to je sve. Ko zeli zivot i buku na 15 min pesaka je Potos a na 30-40 je Limenarija.
Plaza ispred je fina, pescano-sljunkovita, u vodi ima stena, mada ima i jedan deo plaza koji je bez stena. More je mirno i lepo.
Potos pored ima bas lepu plazu, pescana je, ali je za moj ukus malo previse nacickanih suncobrana na njoj, i malo glasnija muzika nego sto volim. Gradic je jako ziv uvece, klasicno grcko letovaliste, ali lepo.
Limenarija sa druge strane je preeeleeepa. Mirna i ljupka ali je plaza....onako.
Neko se raspitaivao za smestaj u kome smo. Mogu da kazem da nismo u Grckoj imali bolji smestaj. Vila je na samoj plazi, pogled sa terase je fenomenalan, svaki dan se cisti, imamo internet koji je u pocetku bio jao slab, sad je vec bolje.Studio je bas prostran, kuhinjica mala ali prakticna (jedina zamerka je sto nemamo lonce za kafu) Lezaljke ispred vile su besplatne.
Prekjuce smo bili na Aliki plazi koja je na nekih 20ak km odavde, bilo je malo guzve jer je vikend ali je plaza divan, tirkizna sa toplim morem i dugim plicakom.
Juce smo bili u karantinu jer mi se dete razbolelo :( a ni muz nije bolji, ali su od jutros vec bolje
Toliko od mene, pozdravčić

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 499
17.6.2013 8:31:50   
Anoniman
Izvestaj sa Peliona: Agios Ioannis je simpaticno seoce, plaza je sljunkovita, ali lepa, more je kristalno cisto, pored ima i jedna pescana plaza, ali nismo stigli tamo. Sad je bilo mirno, nije bilo puno ljudi. Problem u selu je nedostatak mesta za parkiranje. Hotel je bio ok, ali nasa soba je bila jedna od 3-4 koje nisu imale balkon! To bi bio problem da smo ostajali duze jer ne bismo imali gde da susimo peskire i kupace. Pored sobe odmah nam je bio izlaz na terasu sa koje se ulazi i na bazen.
E, sad, veliki problem sa Pelionom je put. Solun - Volos je auto-put, ali u jednom smeru kosta 24 e. Od Volosa do Ag. Ioannisa ima manje oko 50ak km, ali se putuje vise od sat vremena jer je put apsolutno grozan. Sav je u krivinama, neke su bukvalno od mozda ne 360, ali 300 stepeni sigurno, i to sve uz uzak put i veliki nagib (prvo penjanje, posle spustanje).

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Romantična komedija “Privatna proslava” - ...
Romantična komedija o ljudima srednjih godina.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here