|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2013.
11.6.2013 13:17:00   
vonavoj
i mi imamo dilemu za medjunarodnu,dosta ljudi je reklo da niko ne trazi,cak ni kad se uzima renta car!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 451
11.6.2013 13:19:17   
MASHKA
i ja tako mislim, nemam baš para za bacanje. a tek deci pasoše treba da vadimo...user posted image
IZVORNA PORUKA: vonavoj

i mi imamo dilemu za medjunarodnu,dosta ljudi je reklo da niko ne trazi,cak ni kad se uzima renta car!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 452
11.6.2013 13:19:18   
Peace*

IZVORNA PORUKA: marince RR

Moj otac je u Haniotiju i kaze da se kupaju i da je vreme ok

fala! user posted image

Jel ima nekoga u Solunskoj regiji trenutno? Imam extremno glupo pitanje, a meni mnogo bitno.
Da bacite pogled u frižiderima sa sladoledom i vidite ima li Calipso ukus breskve? (zbog Marka pitam, on jede samo taj. Prošle god znam da je bio od jagode i narandža-ananas. Ali bresve se ne sećam.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 453
11.6.2013 13:21:10   
vonavoj
zakljucak,ne bacati pare na dozvolu!user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 454
11.6.2013 13:22:01   
gagana83

IZVORNA PORUKA: MASHKA

i ja tako mislim, nemam baš para za bacanje. a tek deci pasoše treba da vadimo...user posted image
IZVORNA PORUKA: vonavoj

A zamisli koliko ces tek para baciti ako vas zaustave i traze medjunarodnu.
Nama su za rent a car pre par godina trazili.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 455
11.6.2013 13:27:20   
branki*
mi za par dana polazimo,a ovo vreme je totalni smor,kakvo je ovo letouser posted image ko zna i na moru sta ce biti...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 456
11.6.2013 13:31:54   
nata11
Ja imam medjunarodnu i nikada mi je niko nije potrazio, a mm je uopste nema a on inace stalno poslovno putuje.
E sad mi imamo nove vozacke, ako imate stare mozda vam zatreba. Sigurno Vas nece vratiti zbog toga, ipak ste turisti koji idu u njihovu zemlju da potrose novac user posted image

Za rentacar vec neznam jel uvek idemo kolima.

Branki ja sam juce gledala preko kamere plaze u Grckoj (nemogu da se setim gde vi bese idete) temperature su od 24-27 C ali ljudi se kupaju.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 457
11.6.2013 13:32:30   
gagana83
Ja ne znam kako cu se spakovati, za sad 2 puna kofera samo sa Uninom garderobom, garderobom mm-a i peskirima. A gde je moja garderoba, obuca, tasne, kantice, lopatice, guma, inahalator, frizider torba.....Aaaaaa
Zeza nas sto je vreme bzvz pa moramo dosta garderobe sa dugim rukavima da nosimo.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 458
11.6.2013 13:32:41   
Sanchy
Nama su na Tasosu trazili medjunarodnu i koliko znam obavezna je svuda osim u C.G,

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 459
11.6.2013 13:35:51   
branki*
nato,mi idemo u kaliteu,prvi prst na halkidikiju(tako kaze mm,ja ne znam geografiju).

branki

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 460
11.6.2013 13:38:52   
lajla
Mame treba mi pomoc,idemo u Grcku na more a niko ne zna da mi kaze dali mi treba sediste da cerkicu koja inace ima 7 god.Idemo automuser posted image

Boze,daj mi strpljivosti da prihvatim stvari koje ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim one koje mogu,i mudrost da uvek pravim razliku izmedju njih.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 461
11.6.2013 13:39:59   
Anoniman
ja se slazem sa gaganom.
peace, koji ti je to sladoled? ali to sto ima u jednom mestu, ne znaci da ce biti i u drugom. uostalom, ako imaju tu marku sladoleda, uvek mozes da im kazes da kad bude dolazio cika sto im puni sladolede, da ti ostave i taj. niko te nece odbiti, sigurna sam.

lajla, teoretski treba, ali prakticno - ne! moja zaova ima 4oro dece, najmladja ima 5 godina i nikad ih nisu stavljali u sediste i niko im nije trazio (zive u GR)

< Poruku je uredio ksena -- 11.6.2013 13:41:22 >

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 462
11.6.2013 13:40:22   
Peace*
Koliko znam, EU zakon nalaže AS do 12te godine. Moj sin od 7g sedi u sedalici.

Tasha

(odgovor članu lajla)
Direktna veza do poruke: 463
11.6.2013 13:41:28   
nata11
Jel imamo neku temu za pakovanje? Nemogu da pronadjem, neradi mi pretrazivac. Cisto rekoh da prelistam posto sam vec krenula da pravim spisak user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 464
11.6.2013 13:41:40   
lajla
Za medjunarodnu sam cula da niko netrazi ,ali u automoto savezu kazu da je obavezna..jer ako ti slucajno traze platis puuuuno.

Boze,daj mi strpljivosti da prihvatim stvari koje ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim one koje mogu,i mudrost da uvek pravim razliku izmedju njih.

(odgovor članu lajla)
Direktna veza do poruke: 465
11.6.2013 13:42:57   
lajla
hvala

(odgovor članu lajla)
Direktna veza do poruke: 466
11.6.2013 13:43:10   
Peace*
IZVORNA PORUKA: ksena

ja se slazem sa gaganom.
peace, koji ti je to sladoled? ali to sto ima u jednom mestu, ne znaci da ce biti i u drugom. uostalom, ako imaju tu marku sladoleda, uvek mozes da im kazes da kad bude dolazio cika sto im puni sladolede, da ti ostave i taj. niko te nece odbiti, sigurna sam.

lajla, teoretski treba, ali prakticno - ne! moja zaova ima 4oro dece, najmladja ima 5 godina i nikad ih nisu stavljali u sediste i niko im nije trazio (zive u GR)

user posted image
Ovaj.

U pravu si, verovatno bih mogla da ih zamolim.

< Poruku je uredio Peace* -- 11.6.2013 13:44:21 >

Tasha

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 467
11.6.2013 13:44:48   
Anoniman
peace, ne mogu da otvorim link, ali ja ne znam da iko ovde ima frikomove sladolede.

(odgovor članu Peace*)
  Direktna veza do poruke: 468
11.6.2013 13:47:49   
viking
Ima, evo je
http://www.ringeraja.rs/forum/%C5%A0ta_spakovati_za_more%3F/m_552/tm.htm

IZVORNA PORUKA: nata11

Jel imamo neku temu za pakovanje? Nemogu da pronadjem, neradi mi pretrazivac. Cisto rekoh da prelistam posto sam vec krenula da pravim spisak user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 469
11.6.2013 13:49:07   
Peace*

IZVORNA PORUKA: ksena

peace, ne mogu da otvorim link, ali ja ne znam da iko ovde ima frikomove sladolede.

Tamo nisu frikomovi. Ali se isto zovu i isto izgledaju. 100% znam jer je Luka jeo taj prošle godine u Asprovalti.

Tasha

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 470
11.6.2013 13:58:51   
Anoniman
e pa ne znam onda u kom frizideru bi trebalo gledati. ovde su uobicajene marke sladoleda nestle, kri kri, evga...

(odgovor članu Peace*)
  Direktna veza do poruke: 471
11.6.2013 14:05:41   
branki*
evo,upravo mi b javlja da vadi medjunarodnu dozvolu...

branki

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 472
11.6.2013 14:11:18   
vonavoj
a za medjunarodnu dozvolu sam cula da treba neka potvrda iz SUPa koja kosta 1000din, da nemas bodove!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 473
11.6.2013 14:16:29   
Ana RR
Mi uvek nosimo međunarodnu, bolje da je imamo a da li će zatrebati nije ni bitno.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 474
11.6.2013 17:43:45   
jovicaa
i mi smo je izvadili, mislim da ne treba nikakva potvrda.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Svetski dana deteta uz popuste na knjige z...
Svojim najmlađim čitaocima Vulkan izdavaštvo omogućava da dođu do nekih od najzanimljivijih i najboljih dečjih naslova, ...
DRUGI VTO Forum “Biram plodnost”
U subotu, 16. novembra (subota) 2024. godine, s početkom od 12h održaće se drugi po redu VTO Forum pod sloganom „Biram p...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here