RE: Klinika Ivanović (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

mkgirl -> RE: Klinika Ivanović (8.2.2021 9:23:45)

Daa [sm=smiley1.gif] videcemo da li se sta poboljsalo
Kako ti izdrzavas ove dane do bete? javljaj kad beta bude pozitivna [sm=smiley1.gif]

bbubica -> RE: Klinika Ivanović (8.2.2021 9:45:57)

Poboljšalo se, nego sta😉 Joj, ja sto vise dani prolaze, sve sam ludja😁

mkgirl -> RE: Klinika Ivanović (8.2.2021 9:54:17)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] izdrzi nema ti druge [sm=smiley1.gif]

lesli -> RE: Klinika Ivanović (8.2.2021 13:59:28)

IZVORNA PORUKA: bbubica

Poboljšalo se, nego sta😉 Joj, ja sto vise dani prolaze, sve sam ludja😁

Sve to ide u rok sluzbe. Izdrzi, znamo kako ti je.Nabavi neku bojanku za odrasle (ili ukradi detetu 🤣) i bojadisi. Leci zivce 100%.

lesli -> RE: Klinika Ivanović (8.2.2021 14:00:33)

A mozes i ti kao mkgirl da popijes povremenu casu crnog vina 😉

mkgirl -> RE: Klinika Ivanović (8.2.2021 14:11:57)

Vino pomaže sigurno :-) 

Evo meni se poboljšao endometrijum,ali Jos nije 9mm tako da nastavak terapije i u petak ponovo uz.Nista tu meni nije jasno,kako i dalje ista terapija,ja sam mislila da ce ili sad ubaciti embrione ili odustati,ali kad sam je pitala da li treba odredjenog datuma da se ubacuje embrion, Goca mi rekla da nema veze kad ima blastociste jedino je bitno da zna kad da uvede utrogestan..Pa sad nastavljamo,a kad ce biti FET videcemo

bbubica -> RE: Klinika Ivanović (8.2.2021 14:32:38)

Lesli, probacu I sa vinom i sa bojankom, treba mi teska artiljerija 😁Dan za betu mi lpada u nedelju, sta mislis da odradim u subotu zbog radnog vremena lab?Mkgirl I ja sam mislila da postoji određeno vreme do kad moze da se radi transfer, ali vidis da je i meni odradila tek kad je endo bio dobar.. Tako da, u petak ona tebi zakazuje transfer 😉

lesli -> RE: Klinika Ivanović (8.2.2021 17:24:00)

IZVORNA PORUKA: bbubica

Lesli, probacu I sa vinom i sa bojankom, treba mi teska artiljerija 😁Dan za betu mi lpada u nedelju, sta mislis da odradim u subotu zbog radnog vremena lab?Mkgirl I ja sam mislila da postoji određeno vreme do kad moze da se radi transfer, ali vidis da je i meni odradila tek kad je endo bio dobar.. Tako da, u petak ona tebi zakazuje transfer 😉

Bubice, odradi slobodno dan ranije.Meni je sada baby rapid bio pozitivan vec (cini mi se) 7. dana nakon transfera. Tako da 10. dana nakon transfera mora se pokazati i iz krvi 😉

Mk girl, ne znam 🤷‍♀️Meni je rekla da ako 18. dc endometrijum ne bude ok da nece ni raditi transfer, ali kapiram da valjda zna sta radi i prica. Isto je trebalo da vraca blastocistu. Ne znam da li bi stvarno prekinula postupak, jer je 18.dc endometrijum bio 10mm.

bbubica -> RE: Klinika Ivanović (8.2.2021 17:46:54)

Uf ja se bojim testova, ne verujem da cu doci u iskušenje da ga odradim 😁 Sa Gocom se ne zna baš sta joj je u glavi, ja sam joj rekla da se bojim da nece biti dobro zbog tog krvarenja, a poslednja mi slamčica, ona je rekla samo da nemam sta da se bojim, ako ne bude dobro necemo ni raditi transfer u ovom ciklusu... 

lesli -> RE: Klinika Ivanović (8.2.2021 18:00:44)

I ne moras. Pozitivan test je samo ilustracija da mozes slobodno da radis betu i dan ranije. U krvi se prvo ocitava. U urinu je potrebna odredjena koncentracija da bi se pokazala 2. linija.
Meni je pak bilo lakse da odradim test neki dan pre vadjenja krvi, da znam na cemu sam. I tako sam uradila sva 3 puta. Da, da...strpljenje je moje srednje ime 🤣

lesli -> RE: Klinika Ivanović (8.2.2021 18:02:35)

A sto se transfera tice i odlaganja istog, verovatno ima razlog zasto donosi razlicite odluke u nekim nama naizgled slicnim situacijama.

bbubica -> RE: Klinika Ivanović (8.2.2021 18:50:33)

Pa sad, kad tako kazes za test, ko zna, možda ga i odradim😊 Pošto mi je 11 dpt nedelja, sta mislis kad bi mogao test nesto da pokaže? 

mkgirl -> RE: Klinika Ivanović (8.2.2021 23:30:11)

Ndam se da je petak taj dan kada ce reci da je sve ok i da radimo transfer..jer stvarno se nacekah,ali dobro je sto sad znam da ne propustamo ovaj ciklus nego da radimo kad bude endometrijum kako treba..

Bbubica ja ne bih mogla da radim test ...pa ja i betu kad radim,cekam supruga da dodje s posla pa tek onda otvaramo zajedno mejl sa rezultatima..A ako hoces da odradis betu u nedelju Beomedica na Slaviji radi 24h i koliko znam kod Cvetka isto njihova laboratorija do 14h,a moguce da i Jos neka njihova laboratorija radi u nedelju

mkgirl -> RE: Klinika Ivanović (8.2.2021 23:32:39)

Biomedica ne Beomedica :-)

bbubica -> RE: Klinika Ivanović (12.2.2021 13:52:50)

Mkgirl, sta ima novo, jesi bila kod Goce? 

mkgirl -> RE: Klinika Ivanović (13.2.2021 1:20:18)

Nazalost nista ovaj ciklus:-( Nije se nista endometrijum poboljšao znatno,sta god da sam cinila..Odlucila je da prekinemo pa da pokusamo od sledećeg ciklusa..Bas sam se smorila :-(

A ti?Jesi se usudila da radis test ili cekas betu?

lesli -> RE: Klinika Ivanović (13.2.2021 9:34:27)

IZVORNA PORUKA: mkgirl

Nazalost nista ovaj ciklus:-( Nije se nista endometrijum poboljšao znatno,sta god da sam cinila..Odlucila je da prekinemo pa da pokusamo od sledećeg ciklusa..Bas sam se smorila :-(

A ti?Jesi se usudila da radis test ili cekas betu?

Zao mi je mkgirl, ali i sama znas da je tako bolje.Meni ciklus u kome je sve islo traljavo nije uspeo, dok su dva koja su proticala normalno bila uspesna.

lesli -> RE: Klinika Ivanović (13.2.2021 9:34:56)

Bubice, bese danas beta?Srecno!

bbubica -> RE: Klinika Ivanović (13.2.2021 10:34:39)

Mkgirl, slažem se sa Lesli, ovaj nije bio tvoj, ali sledeći ciklus sigurno hoće,nek se sve kockice slože.

Daa, ja izvadila krv, cekam rezultate, da prezivim I to, pa idemo dalje kakva god da je gdjica beta😊

mkgirl -> RE: Klinika Ivanović (13.2.2021 12:26:12)

Da lesli,znam da si rekla i sama da bi prekidala kad vidi da endometrijum nije dobar.Ne znam zasto je meni produzavala...Nema veze,brzo ce i pocetak novog ciklusa,a tad mozda pokusamo iz spontanog,sto bih ja iskreno vise i volela.

Bbubica drzim pesnice da nam javis uskoro lepe vesti :-)

bbubica -> RE: Klinika Ivanović (13.2.2021 14:14:26)

Nažalost, ni ovaj put nista, beta negativna😔

mkgirl -> RE: Klinika Ivanović (13.2.2021 15:02:05)

Bas mi je zao :-

Glavu gore,mora da uspe u narednom ciklusu

lesli -> RE: Klinika Ivanović (13.2.2021 21:42:45)

Bubice, bas mi je zao. 😔
Imate li jos embriona ili moras u novi postupak?

bbubica -> RE: Klinika Ivanović (13.2.2021 21:49:36)

Nemam vise, malo sam razočarana, od tri feta, samo jedan uspešan. Čini mi se da sam više ocekivala od dr Goce. Ne želim da zvučim nezahvalno, ali nekako sam od početka verovala da bar 2 budu uspešna.

Tako da, svakako imam u planu novi postupak, necu odustati od drugog deteta, ali ovaj put preko fonda. 

lesli -> RE: Klinika Ivanović (13.2.2021 22:16:20)

Bubice, koliko su dugo bili zamrznuti preostali embrioni?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>