Anoniman -> RE: Klinika Ivanović (14.1.2021 16:26:59)
|
Zdravo devojke, odgovaram konkretno na ovaj post fresita, ne zameri ali se tice IDENTICNOG iskustva koje sam imala na istoimenoj klinici. Otisla sam na preporuku drugarice koja je ostala trudna iz drugog puta, i cak sam i sa vise strana cula kako su zene imale pozitivna iskustva, pa rekoh super, na 3-4 strane sam cula da su zatrudnele idem i ja. Ne mora ni da bude iz prve, i to je ok, nekome se desi nekome ne, ali sam barem ocekivala ljudski odnos, ljudski tretman, ne kocijasko ponasanje i neprimeren jezik. O drugom osoblju ne mogu nista lose da kazem, sta vise svi su ljubazni bili u svakom momentu. Frustrirajuce je i ponizavajuce kako se Dr ophodi prema nama pacijentima koji tu nismo dosli iz zabave da placamo prilicne sume vec nas je muka naterala na to, pa ako nista ono ocekujemo PRVO DA ISPRED SEBE VIDIMO PEDAGOGA A ONDA DOKTORA STRUCNJAKA!Svaka joj cas_t za strucnost, u to necu da ulazim ali cu sledeci put uci u svoju odbranu bude li mi glumila majku kao prethodni put, ali losu majku. Nit sam joj cerka niti bilo ko blizak da i pomisli da se dere na mene, i prica sumanute price kad sam joj pomenula koji problem imam. Razlog sto sam se gorko grizla za jezik je samo taj sto sebi nisam zelela da stvaram losu energiju jer kod nje imam preostale blastociste koje teeba da vrati. Osim ukoliko ne mogu da ih pokupim i odem kod drugog coveka doktora! Elem, druga stvar je ta preso terapija koja je tako takticki namestena da ako je odbijes i ne zatrdunis pojesces se ziva sto je nisi odradila, a sa druge strane informisala sam se na nekoliko strana nigde i niko nema naucnog dokaza da to pomaze, jeste da ne skodi ali ne podize stepen uspesnosti sigurno. Pa u toj istoj klinici su zene zatrudnjivale i pre te preso terapije!!!!! Sta je sad ovo? A da ne pominjem cenu. Ljudi bre dizu kredite da bi priustili VTO a onda se odjednom pojavi tricav trosak od 300eur otprilike. Odakle im moral!!!! Sramota, to me je pogodilo vise nego samo saznanje da nisam zatrudnela, jer je tim nametnutim stavom poljuljala poverenje dobre doktorke kod koje treba da idem rasterecena jer zapravo to je ono sto nam je jako bitno u celom ovom postupuku. Mir i poverenje. A na stranu ko se bavi tom presoterapijom! Sve je jasno, i drugo zasto te basnoslovne cifre za VTO i transfer ne mozemo da platimo karticom? Kakav crni kesh. Tuzno kako na svakom koraku se oseca kako im je ljudski dodir totalno marginalizovan a samo je poenta da se izvuku pare. Bas Tuzno! Evo, meni se ide na drugi pokusaj ali mi se ne ide na njene oci i u takvu jednu losu energiju! Jer energija jeste potpuno losa. Da ne pominjem skrtost na informacijama koje ti daje, ne smes da se usudis da pitas bilo sta. Osecaj je potpuno porazavajuci, za sopstvene novce i to velike, i na sopstvenu muku takvo jedno odsustvo postovanja! Mozda su nekada bili dobri, sada nisu za preporuku
|
|
|
|