Cilezmaj -> RE: Klinika Ivanović (18.8.2020 22:20:17)
|
Hvala, Lesli :)Meni traje vec 12 dana, ako racunam i sam pocetak menstruacije. Inace mi mens traje 7 dana, ovo je vec previse dugo. Nadam se samo da cu regularno dobiti sledeci ciklus, pa da onda vidim sta ce biti dalje od terapija. Inace, prva mi je VTO, usli skroz naglavacke u celu proceduru. Pocetkom jula otisla na konsultacije kod dr Gordane (sa svim nalazima: brisevi/hormoni/prethodne dijagnoze, muz doprineo sa svojim nalazima) i dr rekla da mogu odmah u stimulaciju, jer nema svrhe da mi radi inseminaciju zbog ostecenog levog jajnika (imala sam laparoskopiju, skinuta endometrioza). I na kraju krenem u stimulacije, levi jajnik nista nije napravio. Desni 8jc, od cega se 3 oplodjene razvile do blastocisti. Iako sam bila razocarana sto ne vraca odmah u tom ciklusu, posle sam shvatila da je bolje sto nije, jer sam bila sva naduvena, jajnici me probadali sve vreme. Imala sam osecaj da cu da puknem kako mi stomak bio naduven...Za sad mi deluju ok na klinici, doduse dr ne prica previse pacijentima, mada meni bliska osoba kaze da je ovde super, kako je na ostalim klinikama za VTO.Pratila sam tvoje postove na ovoj temi, jako korisne info si ostavljala i puno ti hvala za to.Zelim ti da pozitivnu betu uskoro :)
|
|
|
|