lesli -> RE: Klinika Ivanović (14.6.2020 15:32:29)
|
Zvoncice, dobro je da je krvarenje stalo! Tebi se beta duplirala na oko 3 dana. Tim tempom mi se cini da je ok ta brojka. A i dr kaze da se uklapa. Drzim palceve, jako!!!Javi nam se danas. Kada radis? Sto se krvarenja tice, ni mene nisu pregledali na klinici. Prvi put sam prokrvarila uvece i pravac bolnica. Sitradan im javila rekli da sedim kuci, mirujem i da se vidimo na uz za 7 dana (pomerili mi par dana ranije), medjutim opet sam prokrvarila - javim im. Rekose desava se, da mirujem i uzimam terapiju i na uz u zakazanom terminu. Medjutim krenuli su gadni menstrualni bolovi, jace krvarenje i opet u bolnicu. Tada je vidjena srcana radnja. Nisam posle nikad ni otisla kod njih na taj prvi uz. Javila sam im da se vidi eho, Goca prepisala antibiotik i to je bilo to. Svakako nisam planirala da vodim trudnocu tamo, a da se truckam preko pola grada mi nije padalo na pamet, narocito ne sa takvim krvarenjima. Za Prag nazalost ne znam. Javice se vec neko ovde.Trombofilije su meni odradjene kod endokrinologa u sklopu ispitivanja zasto ne dolazi do trudnoce (imala jednu pre toga, prirodnu koja je bila missed i od tada nista). Da ne mracimo losim scenarijima, pisacemo sta i kako, ako ovo ne bude dobro.Ono sto svakako mozes, da proveris d-dimer kad budes vadila krv za betu.
|
|
|
|