Zvoncica_ -> RE: Klinika Ivanović (12.6.2020 8:18:30)
|
IZVORNA PORUKA: Aandjaa Hvala Lesli. Ma to da mogu ostati trudna sam znala i bez njih i njihovih preso terapija :-) sve mi je u savrsenom redu,nalazi su mi fantasticni,ali imamo nepokretne spermatozoide,pa mi je i sada,kao i prosli put, rekla da su blastice slabe jer nam je los kvalitet spermatozoida,ali naravno nakon ubacivanja,pa me to iznerviralo,ako su lose nemoj mi ih ni ubacivati,odledi druge pa stavi najbolju. Dr Goca mi je stvarno super,ali me nervira ta njihova pohlepa za parama koju vidim na svakom koraku,cim vide da imas para ide guljenje,kao sto je neko gore napisao,i meni je samo receno ides gore na preso,ides u Katanicevu kupi 5 kut ovog 5 kiut onog i svaki put mi ostane po 2-3 kutije jer promeni terapiju sa sl dolaskom. Jedina mi je sreca bila sa Estrofemom sada u nestasici ja sam imala par kut kod kuce od ranije. Andjo,meni su i prosli put i sada rekli da su navodno odlicne blastociste a takodje nam je spermogram losiji..prosli put biohem.a sad cekam UZ pa cemo videti.. Mislim da nije u redu da ti kaze nakon ubacivanja.. e sad meni nije jasno da li ce oni uvek da kazu ako je losijem kvaliteta,tj.da li mogu da kazu da su odlicne a ustvari nisu? Trebala si pitati kakvog su kvaliteta te sto su zamrznute da znas za sledeci transfer. Vidim da dosta zenica moze da pogleda svoje embrione,da im to doktori u klinika pokazuju.. ja recimo kod Ivanovica jos nijedmom nisam gledala na ekranu nista..ni kad su ubaceni embrioni,nista..drugarica je gledala tackicu na UZ kad je uradjrn transfer..i kako mi da znamo sta se tu sve desava 😕Ne sumnjam ja u Gocu,ona je stvarno veliki strucnjak i odgovorna je al neke stvari mi ne budu na kraju jasne..mnogo mi je zao sto si dva puta prosla kroz isto a na kraju da ti kaze da su losijem kvaliteta..
|
|
|
|