|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klinika Ivanović
24.4.2013 7:27:50   
daca77
Dunja, bice sve to ok, videces...
Mei, videcemo...zao mi sto moram prolaziti ponovo kroz sve ono kao pre 1.operacije...a za jajovode ne brinem, oni ni cemu ne sluze...
Cvecka, videcu kada cu odraditi laparo...ovih dana se raspitujem gde to da obavim. Kako su mi rekli na klinici, ako u narednom ciklusu odradim laparo, onda vec od 1.ciklusa nakon toga krece stimulacija, tj.juna meseca.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 376
24.4.2013 8:11:56   
Anoniman
Daco,laparo nije strašna,ali zar se mora odrađivati prije Vto?
user posted image

(odgovor članu daca77)
  Direktna veza do poruke: 377
24.4.2013 8:50:33   
cvećka
E dobro Daco, bitno je da ne mora da se ceka sve to u nedogled user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 378
24.4.2013 9:24:53   
MamaJaca
Dacika , nista ne brini, krenule su one da ti resavaju problem po problem, sigurna sam da ces na kraju svega doci do svojih user posted image user posted image ! Samo napred user posted image

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 379
24.4.2013 9:28:59   
J@n@
Dacka,draga,user posted image !Laparo. zaista nije nista strasno-gora mi je bila histeroskopija!!!!Moj savet je da to sto pre odradis!Ako se odlucis za Va zelim da znas da cu ti biti podrska i apsolutno dostupna za sve sto treba!Bolnica mi je kao druga kuca tako da ...user posted image

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 380
24.4.2013 9:31:58   
dunja RR

Jano pa kako gora histero, sada me baš zanima zašto, molim te opiši user posted image
Radila sam do sada dve laparo, i jednu klasičnu, i uvek sam mislila da je histero lakša, stvarno me zanima.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 381
24.4.2013 9:38:10   
J@n@
Dunjice,user posted image user posted image !Prvo da znas da navijam svim srcem za tebe!Dunja,Dunja,Dunja...
Laparos. sam radila u totalnoj anesteziji-u utorak primljena u bolnicu,priprema-nema klope,klizma...U sredu odradjena laparo-tri mala reza od 1cm-ispod pupka,jedan sa leve i jedan sa desne strane...Probudila se bez ikakvih bolova,jedino sto sam osecala je stavljanje i skidanje katetera!U cetvrtak u 10h otpusna lista i kuci!
Histeroskopija radjena bez anestezije,dr je bio super,naglasavao mi kada ce da zaboli jace itd...Kratko je trajala ali dva puta me zabolelo bas i da je potrajalo mislim da bih se onesvestila...Hehehehehe...E sad znaj da sam kukavica,lose podnosim bol...Definitivno je brzi oporavak od histero-vec sledeci dan si kao nova ali nekako vise me je bolelo i za mene je bilo losije iskustvo!

< Poruku je uredio J@n@ -- 24.4.2013 9:42:07 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 382
24.4.2013 9:44:50   
dunja RR
Hvala mila moja user posted image

Niko ne voli bol, pogotovu nama koje se mučimo, bola je preko glave, zar ne ;)

Nisam znala da histero toliko boli, ali jes, uživo je ..

< Poruku je uredio dunja RR -- 24.4.2013 9:45:02 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 383
24.4.2013 9:49:49   
nina26
Ma ne boli histero uopste, i jeste lakse sto puta od laparo, ali se secam da je Jance radila bez anestezije, i naravno da tako boli user posted image Znaci uvek samo anesteziju traziteuser posted image

Daci, i bolje tako, da uradis laparo pre vto ,i posle lepo mirne glave krenes u procesuser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 384
24.4.2013 9:59:38   
daca77
nina, videcemo user posted image
J@no, hvala puno...
A gde su ti rezovi? Jesu li nisko ili ce biti vidljivi gore?
A sto se tice bola, pa planiram nedelju dana da budem na analgeticima i to je to...user posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 24.4.2013 10:00:56 >

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 385
24.4.2013 10:03:49   
J@n@
Dacka,imas pp!Rezovi su smesni-oko 1cm ili 1,2 konca!Prvi je bas ispod pupka,drugi sa leve strane u predelu jajnika i treci sa desne strane takodje u predelu jajnika-ova dva su nisko i ne ide se u kupacem ili vesu ma koliko plitak bio i kako vreme prolazi skoro da mi se jedva vide oziljci!Ovaj rez je bas ispod pupka,tik uz "rupicu" pa se vremenom nekako uklopi i ne primecuje bas...Posle laparo nema bola tako da ti nece biti potrebni analgetici,veruj mi!Od mene nema vece plasljivice i ako sam ja prezivela i ti ces draga!user posted image
Dunjice,Ninauser posted image !Da,histero sam radila bez anestezije i bolelo je fino-srecom kratko traje bol pa se moze izdrzati...sve za user posted image

< Poruku je uredio J@n@ -- 24.4.2013 10:06:36 >

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 386
24.4.2013 10:18:49   
Modessty
Dacka žao mi je što moraš kroz sve to da prodješ, ali mi je s druge strane drago da se priča pokrenula sa mrtve tačke i da se konačno nešto konkretno radi!
Ljubim te i jedva čekam da te vidim! user posted image

Dunja ne tripuj se! user posted image Svojim bebama trebaš nasmejana i mirne glave! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 387
24.4.2013 10:23:45   
daca77
Ma blagi uzas, jer ja sve to tesko podnosim...jedva sam prekrcala 2008.god.klasicnu operaciju, a sada me pa i ovo ceka+VTO...ali, dobro...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 388
24.4.2013 10:31:07   
J@n@
Dacka,veruj mi na rec da su klasicna i laparo dve razlicite stvari-kao nebo i zemlja!!!!Moj prag tolerancije na bol je nizak,ma nema ga-kod zubara cim sednem dobijem anesteziju pa tek onda radimo-bez obzira da li intervencija boli ili ne...Dakle ako ti ja kazem da nije strasno znaj da nije-zaista nista ne boli kada se probudis i najveca neprijatnost je kateter!!!Dakle samo slusas sestre sto se tice pripreme-taj dan kada dodjes u bolnicu doruckujes lagano,oko 12h supica i posle toga nista ali apsolutno nista-ni voda!Popodne klizma!I budis se iz anestezije kao nova!!!!!Moj savet je da se brzo odlucis gde ces da radis i sto pre odradis!!!!

< Poruku je uredio J@n@ -- 24.4.2013 10:32:03 >

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 389
24.4.2013 10:33:10   
*Maki*
Daco,molim te,glavu gore jer kao što Modessty kaže sada imate plan kako i šta dalje,moraš dušo da rešiš te neke problemčiće kako bi vto bila uspešna. Ja imam jedan zatvoren jajovod,ne pokazuje se na HSG snimku,Dr Biljana je gledala snimak ispred nas jedno 20 minuta,vrtela,okretala,gledala..ja i muz smo sedeli ko na stolici za streljanje...i na kraju je odlučila da meni ne treba da se radi laparaskopija jer nemam taj hydrosalpinks i nemam drugih prepreka u materici. Ona jeste ozbiljna i kada prica kao da će da zaplače,ali je jako jako dobra žena i pre svega veliki stručnjak,ali u komabinaciji sa Dr Gocom i njom ti ne treba da brineš.
Meni je radjena histeroskopija u Nišu,ali kroz grlić materice,nisam sečena nigde,odrstranili su mi septum,sve je odlično prošlo i zadovoljna sam prijemom tamo,sad zavisi i koji doktor to radi,znas vec.Raspitaj se malo Dacki i nemoj toliko da brines. Sve ce to da dodje i prodje. Uz tebe sam ako nesto treba user posted image user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 390
24.4.2013 11:04:58   
Anoniman
Dacka i ja sam prošla laparo i histero.Iskreno meni je bilo najgore ono ništa nesmiješ da jedeš i piješ i jedva sam čekala kada će me zvati u salu.6-dan poslije laparo već sam bila na poslu.Ljubim teuser posted image

(odgovor članu *Maki*)
  Direktna veza do poruke: 391
24.4.2013 11:26:05   
daca77
Cece i u Nisu praktikuju to izgladnjivanje...hrana tek 5.dana nakon operacije.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 392
24.4.2013 12:05:17   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Cece1

Iskreno meni je bilo najgore ono ništa nesmiješ da jedeš i piješ i jedva sam čekala kada će me zvati u salu.

Ja sam jela sokoštarkove keksiće od đumbira, tajno, 2 dan posle operacije, u bolnici, a ni cmerke im nisu odolele user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 24.4.2013 12:08:14 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 393
24.4.2013 12:10:52   
mine
Ovo prvi put cujem.
Izglednjivanje pre operacije ok, pa posle lagana hrana ali 5 dana nistauser posted image
IZVORNA PORUKA: daca77

Cece i u Nisu praktikuju to izgladnjivanje...hrana tek 5.dana nakon operacije.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 394
24.4.2013 12:17:48   
zmajče
Daco u Valjevu je JOkić najbolji za laparo okreni valjevsku bolnicu i raspitaj se.
Ja sam prošle nedelje kod Budimirovića radila histeroskopiju u lokalnoj anesteziji i kao i Jana videla sve zvezde uzas al preživelo se

(odgovor članu mine)
Direktna veza do poruke: 395
24.4.2013 12:19:19   
branaV
Daco samo slusaj sta ti kazu Goca i Bilja i bice sve ok, a sto se tice laparoskopije, moje iskustvo je pozitivno, i ja sam radila po njihovoj preporuci kod Ane Mitrovic u NF ali mislim da zbog guzve izbegavaju da salju kod nje, ja sam imala samo jedan rez kroz pupak i jedan sa leve strane, posle sam videla da ona tako radi sa svim pacijentkinjama, bice sve ok, razmisljaj samo pozitivno! I uskoro stize user posted image user posted image !

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 396
24.4.2013 12:19:50   
J@n@
Hej Zmajceuser posted image user posted image !Da li je rezultat histero ok?
Posle laparo sam kunjala i negde popodne moze plazmica i caj ali po malo!Naredni dan dorucak u bolnici-keks i caj oko 11h sam izasla kuci-ruckala sam spicu i nesto lagano a posle toga sve normalno-bez preterivanja i laganije!

< Poruku je uredio J@n@ -- 24.4.2013 12:25:04 >

(odgovor članu zmajče)
Direktna veza do poruke: 397
24.4.2013 12:33:15   
Modessty
E pa evo informacija za NIš. Zvala drugaricu i kaže u Nišu najbolji bio Puša za to, ali izgleda da je on sad u penziji.
Najbolje je zato javiti se dr Vladi Antiću, kažu da je specijalizirao u Americi pa kad se vratio su svi ostali učili od njega (iako je mlad dr).

Privazno laparo radi klinika Sava Surgery, i njima dolazi neki dr iz Subotice, ali cena je da padneš u nesvest.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 398
24.4.2013 12:53:59   
daca77
Hvala, drage moje...user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 399
24.4.2013 12:58:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Cece1

Dacka i ja sam prošla laparo i histero.Iskreno meni je bilo najgore ono ništa nesmiješ da jedeš i piješ i jedva sam čekala kada će me zvati u salu.6-dan poslije laparo već sam bila na poslu.Ljubim teuser posted image

Drage moje,nisam rekla da sam se izgladnjivala poslije laparo.
Rekla sam da sam 6 dan već počela raditi.

Iz Subotice dolazi Dr.Luka oko par hiljada evrića košta.

< Poruku je uredio Cece1 -- 24.4.2013 12:59:53 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here