dunja RR -> Klinika Ivanović (6.2.2013 21:53:05)
|
IZVORNA PORUKA: cvetjka mi nismo smeli da cekamo jos preko godinu dana da dobijemo odobrenje od fonda zbog mog rizika da ne izgubim i ovaj jajnik koji mi je ostao, tako da smo dali sve sto imamo i nemamo i krenuli u postupak sto pre, privatno. Dakle ovako: 13.12. mi je bila menstruacija i uz sve obavljene analize i briseve su mi rekli da dodjem 03.01, tada su mi dali Suprefact da se bockam svaki dan po 0.5 do 17.01, opet sam dobila 13.01, onda su mi uveli Menopur tri dana po 2 i jos devet dana po 3. To je bilo do petka 01.02. i u subotu su mi dali stop inekciju da sama sebi dam u 21:30, da bi aspiracija bila u ponedeljak u 9:30. U ponedeljak smo dosli sat vremena ranije, presvuces se, stave ti braunilu i leskaris dok te ne pozovu. U toj sali za intervencije jako ljubazan tim ti skrene paznju i zaista se osecas prijatno. Uspavali su me, za 20ak minuta su me probudili u sobi u kojoj sam prvobitno bila, dali mi neki chaj da pijuckam i poslali me kuci za pola sata. Od tada na svakih 8 sati stavljam po dva utrogestana vaginalno i pijem jednu kutiju eritromicina. Danas sam samo otisla sa punom besikom, odradili et i nastavljam sa utrogestanom i eritromicinom. Sve u svemu, zaista su profesionalni, ljubazni i usredsredjeni i ja sam prezadovoljna! Ne daju previse informacija, u fazonu su "nemate vi sta da se brinete oko tehnickih stvari, brojeva i analiza, mi cemo da uradimo kako smatramo da je najbolje, a vi se opustite i uzivajte sto vise mozete." Ako vas bilo sta jos zanima pitajte (:
|
|
|
|