Anoniman -> RE: Klinika Ivanović (20.2.2013 17:37:57)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Bravo Cvjetka, uživaj u trudnoći [sm=bravo.gif] Mene zanima nekoliko detalja, pa te molim da mi napišeš u temi Klinika Ivanović - šta su ti preporučili oko ishrane pre i u toku postupka, i isto tako oko šetanja? Koliko si se pridržavala saveta doktorke, i koliko ti je godina i kakve si konstitucije (da li si mršavica ili?) Sve me to zanima, znaš već zašto ;) E pa ovako, 27 mi je godina, 174cm/62kg. Doktorka Goca mi je samo rekla da jedem sto vise proteina i voca i povrca i to je to, bas nista vise. E sad, da sam slusala striktno nisam, jesam jela sve to, ali meni ne prodje ni jedan dan bez jednog, eventualno dva, slatkisa (sweet, stangla tamne cokolade, mali kesten pire, bonzita, kolac u gostima...), toga nikako nisam mogla da se odreknem. Moja ishrana je uglavnom Dorucak: musli sa mlekom (ponekad plazma sa mlekom, na to sam slaba strasno) Uzina: pomorandza Rucak: supa+meso+povrce+slatkis Uzina: jabuka ili pomorandza (kad sam dobra) ili slatkis (kad nisam dobra) Vecera: skoro nikad nista, ponekad casa jogurta, kokice, uglavnom nesto malo ako ista uzmem. Hleb ne jedem skoro nikad, osim kad mi mm spremi sendvic za dorucak, sto bude jaaako retko. Za setanje mi nisu nista bas rekli, osim ono da mirujem dva-tri dana nakon ET i moj plan je bio da tako i uradim, pa da idem na posao, ali se onda tu umesala komplet zabrinuta familija i draga mama uspe da mi otvori bolovanje na celih mesec dana, tako da sam sve vreme od ET prelezala, moja setnja je samo do kupatila i kuhinje i tako ): nisu mi dali ni iz kuce da izadjem, osim sto sam cetvrti dan putovala 2h do kuce i jos nekih pola sata-sat hodala po trznom centru trazeci poklon za mm kome je bio rodjendan. Iskreno, ubudjala sam se u kuci jer inace dosta setam, ali ako ce to da pomogne da ugledam svoje bebice nista mi nije problem... Pojma nemam kako cu i sta cu dalje, videcu... a Ivanovici su mi rekli da dodjem na UZ za dve nedelje [sm=bravo.gif] Eto, toliko od mene, udavih vas svim detaljima! @:
|
|
|
|