Anoniman -> RE: Klinika Ivanović (8.3.2013 9:24:01)
|
Kralja Bodina 6, ali ne bi mnogo omasila, mala je ulica ((: telefon je 2852111. Nije mi jasno sta im je sa sajtom, do skoro je radio... Hvala vam "do aviona" sto bi rekao moj mali sestric, divne ste! [: Po ceo dan gledam ove slicice sto su mi dali sa UZ, kao da je ne znam ni ja sta [sm=smiley36.gif] Maki, racunali su od embriotransfera koliko vidim na izvestaju, a i logicno je, buduci da je hormonska terapija produzila taj ciklus... Doca mi je rekao da se do 12 nedelje drzim dalje od guzvi i zatvorenog prostora sa vise ljudi, a da normalno mogu da proset_am napolju koliko mi prija, lepo je vreme... Normalno, da ne preterujem sa fizickim aktivnostima, da mogu sve normalno da radim po kuci, samo ipak da se pripazim koliko mogu... Klasicno, nista specijalno. Za hranu zbog mucnina su mi rekli da jedem na svakih sat vremena po dve kasike [sm=zmeden.gif] i iskljucivo sobna temperatura, da izbegavam zacinjenu hranu i voce. Jos nisam uspela da se dovedem u red jer kad mi nije muka gladna sam kao vuk i nazderem se kao prase, pa posle proklinjem sebe... A zacinjeno, ja tako volim zacinjeno ): straaasno mi se jede kineska hrana i pizza... Super je doktor, preporucio mi je i kod koga u DZ Nbgd da prebacim karton (posto sam do sad zivela u KG) i za cetiri nedelje da dodjem opet sa onim standardnim nalazima iz krvi i urina. Pregled je 5.000 i odlucili smo da ipak tamo vodimo trudnocu, pa snaci cemo se nekako... Jer on je upoznat i sa mojom operacijom koja je bila bas kriticna, a i dve bebe su, pa nam se ne rizikuje... Sestra mi ima dva klinca, brat dve devojcice, bar nista od garderobe i krevetaca necemo morati da kupujemo [sm=smiley36.gif] Ljubim vas puno!!
|
|
|
|