|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klinika Ivanović
19.4.2013 10:56:36   
*Maki*
Dunjice,33 god. Meni je Dr Bilja videla tu endometriozu i ja sam bila spremna da sve uradim kako treba i da je operise,ali je ona rekla da bi to jos vise usporilo rad mog desnog jajnika i da ne bi time postigli puno. Taj jajnik nije uopste reagovao na stimulaciju koja ide za vto,a na primer sa klomifenom reaguje normalno,stvara se bar jedan folikul,puca,sve ok. Nemoj da brigas,skupilo nam se puno toga pa nas je malo kocilo,ali bice sve u redu,ti si borac i uspeces Dunjice, Drzim jako jako fige user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 326
19.4.2013 10:57:01   
J@n@
Dunjice,user posted image !Kada je et?Navijam!

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 327
19.4.2013 11:11:03   
daca77
Maki, hvala punouser posted image
Dunjice, uspecemo i mi...nismo bas za stato gvozdje...
Ali, mislim da je Bilja ipak protiv hiruskih intervencija, za razliku od par mojih dr u Nisu, koji bi za svaku sitnicu radili laporaskopiju.
A isto sam juce razmisljala u pozitivnom smeru, jer zasto bi me internista lecila, trazila podatke na mail, ako nisam pacijent dr Bilje i Goce.user posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 19.4.2013 11:12:17 >

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 328
19.4.2013 11:14:45   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: daca77

A isto sam juce razmisljala u pozitivnom smeru, jer zasto bi me internista lecila, trazila podatke na mail, ako nisam pacijent dr Bilje i Goce.user posted image

Mila, ako se sećaš, to ti ja još pre neki dan rekoh. Ne radi Jelena sa svima, veruj mi. Čim te upoznala kao pacijenta, miriše mi to na dobro.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 329
19.4.2013 11:16:22   
cvećka
Naravno Daco, pa njima je u interesu da imaju sto više zadovoljnih pacijenata, pa se trude user posted image izvešće te oni iz te situacije kako treba!
Ja sam danas zvala da pitam zašto mi nije rečeno da radim merenje nuhalnog nabora, javice mi u toku dana...

< Poruku je uredio cvećka -- 19.4.2013 11:17:40 >

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 330
19.4.2013 11:18:13   
daca77
Daj Boze, Dunja...inace, ne znam kako bih podnela...mada, psihicki se pripremam za utorak.
Brine me me ovaj braon iscedak koji nikako da stane, danas mi je 7dc.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 331
19.4.2013 15:41:33   
cvećka
Zvali su me sa klinike, zakazali su mi taj expertni uz u nedelju, u 10:30 kod dr Plecasa... hm...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 332
19.4.2013 17:25:59   
Verolina

IZVORNA PORUKA: daca77

Daj Boze, Dunja...inace, ne znam kako bih podnela...mada, psihicki se pripremam za utorak.
Brine me me ovaj braon iscedak koji nikako da stane, danas mi je 7dc.

Daco, hoces imati vremena za kafu u utorak? Taman treba da vratim neke knjige u biblioteku, pa se mozemo videti u centru?
Drzim jako fige da sve bude u najboljem redu.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 333
19.4.2013 18:59:46   
erato
Cvecka, nije mi jasno...jesu li to nesto propustili?

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 334
19.4.2013 19:09:23   
cvećka
Izgleda Erato, ja sam i dalje u neverici... da nisam zvala, nista... prvi put mi se desilo da sam se za bilo sta zabrinula kod njih. Da li je moja greska sto nisam pitala na pregledu ili njihova sto mi nisu rekli da treba da radim, ne znam... Da nisam citala na RR da ne moze da se radi posle 13. nedelje bio bi jedan veliki sipak za mene.

(odgovor članu erato)
Direktna veza do poruke: 335
19.4.2013 20:07:18   
daca77
Cvecka, bice sve ok, ne briniuser posted image
Verka, ja imam zakazan UZ u 11.15h i zadrzacu se sigurno 1,5h(prosli put sam kod njih provela 2h), a posle bih mozda mogla na kratko na user posted image . A na koji centar mislis? Ja ti se ne snalazim u Bg bas najjuser posted image

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 336
19.4.2013 20:21:05   
Verolina
Pa je l' su Ivanovici u Jevremovoj ulici? Samo mi reci ulicu i broj i cekacu te ja tu.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 337
19.4.2013 20:23:35   
daca77
Ne, u ulici kralja Bodina 6, Sumice.

< Poruku je uredio daca77 -- 19.4.2013 20:28:05 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 338
19.4.2013 20:32:03   
Verolina
Ih, bre, to mi nikako ne pase. Ja sam mislila da si u Jevremovoj posto ja idem do gradske biblioteke u Knez. No dobro, koji bus ide donde?

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 339
19.4.2013 20:34:02   
daca77
Mnogo pitas, Verka...ja sidjem na autokomandi i hvatam 17, 31. A iz centra ne znamuser posted image
A u kakvom stanju cu biti, ne znam...

< Poruku je uredio daca77 -- 19.4.2013 20:35:01 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 340
19.4.2013 20:38:26   
Verolina
E, pa ide meni 31 od Studentskog trga. I 17 mi pase od Fransea. Je l' staju direkt tamo?
Pa nece te zvati da dodjes u Beograd da bi te odbili.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 341
19.4.2013 20:39:18   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Verolina

Ih, bre, to mi nikako ne pase. Ja sam mislila da si u Jevremovoj posto ja idem do gradske biblioteke u Knez. No dobro, koji bus ide donde?

Trola 22, siđeš na zadnjoj a klinika je na dva minuta od okretnice.

Ja uvek idem pešaka do klinike user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 342
19.4.2013 20:40:47   
Verolina
Extra. I trola mi ide od Gradske. Hoces sa nama na kafu?

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 343
19.4.2013 20:42:02   
daca77
I ja sam isla pesaka od klinike do Biomedike i onda do autobuske stanice. Tada, onako pogubljena, nisam nista ni osecala, ali sutradan shvatila da sam dobila upalu listova.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 344
19.4.2013 20:44:20   
dunja RR
Pa daleko mi baš dotle da pešačim (sada;), a zabranjena mi vožnja prevozom, do daljnjeg. Ajde kada budete znale gde pijete. Meni je dozvoljeno kretanje u radijusu 20 minuta lagane šetnje od/do kuće pešaka (živim na Bulevaru, kod Đerma, ispod Crvenog Krsta), moram da slušam dr. Jelenu user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 19.4.2013 20:46:43 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 345
19.4.2013 20:46:47   
Verolina
user posted image
Naci cemo se kod Jugoslovenskog dramskog i ponecu ti crveni kUranfiluser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 346
19.4.2013 20:48:05   
dunja RR

Ma Verka, Jugoslovensko mi daleko za pešačenje. što želiš da me šetaš user posted image , a garant si mislila na Beogradsko dramsko, to može.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 347
19.4.2013 20:49:58   
Verolina
Da, bre...Prsla samuser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 348
19.4.2013 20:56:43   
Veca77

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Pa daleko mi baš dotle da pešačim (sada;)

Jesi li ti to nama trudna?user posted image

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 349
19.4.2013 21:00:24   
daca77
A ja sa mapom u rukama, ako pronadjem to pozoristeuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here