|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klinika Ivanović
15.4.2013 13:37:44   
cvećka
user posted image mene nije "grdila" povodom hrane, samo je naglasila "proteini i povrce su glavni"
Da li je Daca završila sa pregledom...

(odgovor članu dragana s.)
Direktna veza do poruke: 276
15.4.2013 14:28:27   
Modessty
čekajući Dacu.... kao čekajući Godoa user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 277
15.4.2013 15:25:20   
baby_blue
Meni je vto vodila Goca i stvarno sam prezadovoljna. Ne mislim da je ostra ili gruba, samo je surovo realna, a ja mnogo volim takve ljude, jer sam i sama takva. Ne volim kad je neko cile mile, da nesto ublazava, pa ne znas na cemu si. Za mene je ona pun pogodak.user posted image
Nego, da li Goca vodi i trudnoce ili neko drugi? Ja treba za 5,6 dana otprilike da im se javim, pa da mi kazu kad da dodjem na prvu kontrolu.user posted image

(odgovor članu dragana s.)
Direktna veza do poruke: 278
15.4.2013 15:51:37   
dunja RR

Koliko sam ja skontala, Goca i Bilja su specijalisti za sterilitet i ne bave se trudnoćom. Mislim da Dragan vodi trudnoće ali ne znam da li celu ili samo do određene nedelje. I mene to zanima, javni kada saznaš user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu baby_blue)
Direktna veza do poruke: 279
15.4.2013 16:39:49   
cvećka
Baby, i meni dr Dragan vodi trudnocu, nisu me ni pitali kod koga bih, pa pretpostavljam da samo on vodi. Ja za 3-4 nedelje opet, treći pregled, ne mogu da dočekam (:

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 280
15.4.2013 17:32:32   
daca77
Drage moje, hvala od srca na svim informacijama...
Bese ono svlacenje, drzanje gaca u ruci da ne pobegnu i sl, sve se to prezive, ali ne znam kako ce njihov odgovor. Naime, Goca nije radila, tj.na odmoru je do 19., pa me pregledala dr Bilja. Ono sto mogu reci je da je bila korektna, ali me je, videvsi otpusnu listu o operaciji endometrioze, skroz pokopala i rekla-ja ne znam da li se Vama uopste moze raditi VTO?! Nakon UZ mi tvrdi da imam endometriozu 13x12mm, da mi je d.jajnik skroz spusten i do njega se ne moze nikako doci, ako se radi VTO, da je l.jajovod jako cudan na snimku HSG i da sumnja na hidrosalpinks i jos dodala da mene niko nece prihvatiti da radi neki hiruski zahvat, jer je stanje sigurno 5x gore od pre 5 god.kada je radjena operacija.
Sve u svemu ostaje da narednog utorka odem na UZ ponovo i tada ce moci da mi kaze nesto vise.
Pored toga, dr Jelena kaze da sam u preddijabeticno stanje, ogtt ocajan i da odmah krenem sa glukofazom.
Tako vam ja prodjoh, drage moje...mislim da ce me i oni otkaciti i danece raditi VTO.user posted image

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 281
15.4.2013 18:00:12   
dunja RR
Ih bre daco ..pa hidrosalpinks se lako rešava, kakve ima veze šta je bilo pre 5 godina! Laparaskopija rešava problem.

To za spušten jajnik, meni su trebali još ranije da počnu VTO, i rekli su mi jednom prilikom - stanje očajno, spušten jajnik, ne možemo da krenemo sa VTO. Zakazali UZ za dve nedelje i tada je sve bilo super, i krenusmo sa postupkom. Sa mnogo većom endometriozom od tvoje! Moja je koliko znam 2,5 mm. A na tom jajniku sam dobila 12 j.c., i pored tolike endometrioze.

Baš mi je žao, ali moguće da će biti kao kod mene, i na sledećem UZ sv ebude ok user posted image

I znala sam da će Bilja prva da te pregleda, neka, bolje ..

< Poruku je uredio dunja RR -- 15.4.2013 18:03:44 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 282
15.4.2013 18:04:08   
daca77
Ne znam, dunja...dr to obrazlaze kako je sada ima puno priraslica...a taj d.jajnik mi se jako brzo nakon operacije spustio i otisao iza materice.
A tebi se vratio u normalan polozaj?
Videcemo...ali, shvatila sam da nije odusevljena slucajemuser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 283
15.4.2013 18:05:48   
dunja RR

Vratio se daco, kažem ti, možda je to samo privremeno, daj Bože ..

A spustio se posle mikroginona, i ti si ga beše pila? Sve mi to miriše na moj slučaj, možda ipak bude dobro.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 284
15.4.2013 18:09:16   
daca77
Dunja, hvala na podrsci, ali sam sigurna da se nece vratiti...on je tu vec 5 god.i zato i ne radi skoro uopste-jedva da imam 2x godisnje na njemu dominantni folikul.
Ne znam sta cu raditi, ako me odbiju...kome vise da se obracam...user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 285
15.4.2013 18:10:18   
dunja RR
A drugi jajnik mila?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 286
15.4.2013 18:12:11   
dunja RR

Ja na levom nisam imala ni jedan folikul, taj jajnik mi ne radi, a na desnom 12 j.c., znači potpuno su nezavisni jedan od drugog. A na tom desnom koji je proizveo lepe jajne ćelije je endometrioza. U Mađarskoj sam na njemu dobila 2 jajne ćelije, kod Ivanovića 12.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 287
15.4.2013 18:13:32   
nata11
Ma daj Daco pa ako nece oni da ti rade VTO ima ko hoce, koliko se secam nisu te bas svi odbili. Sad ima logike i ono sto su ti odmah trazili da sutra dodjes kada su videli folikule user posted image Nemoj da si pesimista Daco naci ces ti neko resenje.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 288
15.4.2013 18:24:50   
erato
Daco, kada si bila danas? Mozda smo se srele. Znam da si ocajna sada, ali Bilja je takva - cesto razmislja naglaz, kao za sebe. To ne znaci da je to njen definitivni zakljucak. Pregledace tebe i Goca, konsultovace se one. Ja sam prvi put bila kod Bilje, a drugi put kod Goce i Goca je bila upucena u moj slucaj...one se konsultuju. Bile su jednom prisutne i Bilja i Goca i Jelena. Cim je rekla da dodjes ponovo, znaci da hoce da te prati u toku ciklusa.
Drzi se, ljubim te i nece te otkaciti, to je sigurno.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 289
15.4.2013 18:27:28   
daca77
Dunja, endometrioza, po Bilji, je na levom jajniku, a on je jedini koji radi svo ovo vreme.
Erato, ne znam ko ce me primiti sl.nedelje na UZ, ali shvatila sam da ce ponovo Bilja. Inace, imala sam zakazano u 9.45h, ali je kasnila.
Bacite pogled na moja antitela stitne...nesto debelo ne valja.user posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 15.4.2013 18:32:40 >

(odgovor članu erato)
Direktna veza do poruke: 290
15.4.2013 18:34:42   
erato
Daco, ne mora da znaci da ce te pregledati Bilja. Bez obzira ko ce da te pregleda, ja mislim da ce se one konsultovati oko tvog slucaja, jer stvar nije jednostavna.
Draga...od sveg srca navijam za tebe.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 291
15.4.2013 18:42:25   
daca77
user posted image
A sta da radim sa anti TPO?

(odgovor članu erato)
Direktna veza do poruke: 292
15.4.2013 18:42:31   
Verolina
A kakve to veze ima sto je jajnik spusten? Pa meni je skroz iza materice a sa njega sam u decembru zatrudnela.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu erato)
Direktna veza do poruke: 293
15.4.2013 18:43:42   
daca77
Verka, ne moze iglom da bocne folikul...kaze igla bi morala da prodje kroz matericu, da bi dosla do jajnika.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 294
15.4.2013 18:45:48   
Verolina

IZVORNA PORUKA: daca77

Verka, ne moze iglom da bocne folikul...kaze igla bi morala da prodje kroz matericu, da bi dosla do jajnika.

Aha. Kapiram.
Slusaj, znam da ti je dosta svega, ali laparo bi ti sve resila.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 295
15.4.2013 18:53:34   
daca77
A sta bi resila, Verka?user posted image
Da mi podvezu jajovode, izvade ili nesto 3.?

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 296
15.4.2013 18:58:34   
cvećka
Daco, ne sekiraj se odmah, ne verujem da ce te odbaciti, ubedjena sam user posted image Ja kad sam bila prvi put dr Bilja me je gledala kao da nisam sva svoja, jer sam dosla sa jednim jajnikom, na kom je bila cista od oko 7cm precnika koju sam imala oko godinu dana. A dosla sam jer su mi rekli da, ako me jos jednom otvore odoše i taj jajnik, a mozda i materica. Baaas je bila skepticna, a sledece nedelje kad me je dr Goca pregledala - cista pukla!! Krstili su se svi redom i levom i desnom i ispade sve dobro na kraju... Ne sekiraj se mila unapred user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 297
15.4.2013 18:59:15   
Verolina
Ne, otklonila bi ti priraslice i otpustila desni jajnik. Zoran je meni to predlagao, ali kad je video da moj jajnik fcionise, rekao je da ne treba.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 298
15.4.2013 20:06:50   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: daca77

A sta bi resila, Verka?user posted image
Da mi podvezu jajovode, izvade ili nesto 3.?

Ja htedoh da ti napišem isto kao i Verka. Ako ti Bilja konačno predloži laparo pre VTO, bolje što pre to završi. Priraslice, jajovode neka srede. Neka skinu i endometriozu sa tog jajnika, i onda čista uđi u postupak.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 299
15.4.2013 20:31:22   
erato
Devojke, jeste li istiskivale vazduh iz ovitrelle injekcije, ili ne? Meni na klinici rekli da istisnem, a na netu sam nasla neka upustva da se ni slucajno ne istiskuje.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Oprezno koristite pilule za odlaganje ciklusa
Pomeranje ciklusa je postalo sve učestalije, a naročito je popularno leti. U većini slučajeva nije opasno, ali i te kako...
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here