|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klinika Ivanović
12.4.2013 12:29:13   
Meisje
user posted image user posted image
ajde drzim fige jakouser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 251
14.4.2013 12:28:07   
daca77
Konacno je dosao i taj danuser posted image
Sutra idem na konsultacije...

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 252
14.4.2013 12:30:03   
dunja RR

Eto dacili, sam ti rekla da će sve biti ok user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 253
14.4.2013 12:32:48   
daca77
Dunja, a ja htela danas...vozio bi me mm, ovako moram sama busom.
A sestra mi napomenula da ce mi UZ raditi doktorka, reci mi kako izgleda Goca, a kako Bilja-cisto da znam s kim imam posla.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 254
14.4.2013 13:13:04   
dunja RR

Predstaviće ti se one, ne brini. Njihove ordinacije su jedna do duge. Biljina je levo a Gocina desno. Bilja je tamnije kose, mlađa je od Goce.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 255
14.4.2013 18:20:47   
Klarica
Bilja je visoka i ima tamnu kosu, a Goca je niza,plava i ima paz. E sad, koliko znam da Goca nije radila u subotu, ne znam da li je neki odmor ili je nije bilo samo taj dan.

< Poruku je uredio Klarica -- 14.4.2013 18:21:35 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 256
14.4.2013 18:23:35   
cvećka
Super Daco user posted image Obuci neko 'aljince, meni je uvek lakse nego da oblačim onaj njihov bade-mantil (:

(odgovor članu Klarica)
Direktna veza do poruke: 257
14.4.2013 18:32:13   
dunja RR
Hihi, cvečko, ja sam mislila da samo ja to radim, uvek svi sede u bade mantilima, samo ja u mojim tunikama user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 14.4.2013 20:14:14 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 258
14.4.2013 18:40:59   
cvećka
(((: pa neezgodno mi je! Mislim, nije mi bas najjasnije, ili treba da skines veš i sedis onda u mantilu koji je nosilo par žena pre tebe ili pred dr u ordinaciji da skidas... Ovako mi je zgodnije... Vidjala sam jos par zenica, nismo jedine ((:

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 259
14.4.2013 20:01:25   
daca77
Drage, pa sada ste me skroz zbunileuser posted image
Valjda prvo obavimo razgovor sa dr, a onda sledi skidanje i UZ. Nije valjda da se odmah skidas i onda tako vodis razgovor sa dr?

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 260
14.4.2013 20:13:46   
dunja RR

Skida se pre ulaska u ordinaciju, imaju posebne kabine, a zatim čekaš ispred da dođeš na red. jA SAM ČEKALA UVEK U TUNici, a ostale u bade mantilima

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 261
14.4.2013 20:15:40   
daca77
E koja nevidjena glupost...a sta sa vesom? Gde tamo da ga skinem i ostavim? Ja cu sutra i dalje krvariti...

< Poruku je uredio daca77 -- 14.4.2013 20:16:23 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 262
14.4.2013 20:15:42   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: cvećka

(((: pa neezgodno mi je! Mislim, nije mi bas najjasnije, ili treba da skines veš i sedis onda u mantilu koji je nosilo par žena pre tebe ili pred dr u ordinaciji da skidas... Ovako mi je zgodnije... Vidjala sam jos par zenica, nismo jedine ((:

Ja sam pred dr skidala veš, nisam htela bez gaća da sedim u hodniku user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 263
14.4.2013 20:47:38   
cvećka
user posted image ja sam sedela ili setkala bez gaca kad sam bila u svom user posted image a neki put kad sam bila i njihovom onda sam u ordinaciji svlacila i to mi je bzvz, ubace te na minut i po, a ti od toga pola minuta svlacis i oblacis gaće user posted image kakva tema!!

Daco, tebi ce prvi put reci da udjes sa vesom jer krvaris, skinuces kod njih i pravo na onaj... kako se vec zove, sto za pregled, gde su noge gore? I čim završe oblacis se i vraćaš se da ti kažu sta dalje. Meni je bar tako bilo. Prvi put sam se zadržala 10ak-15 minuta, posle toga sve kratko.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 264
14.4.2013 21:00:14   
dragana s.
Cao Daco! Informacija od mene iz prve ruke! Goca ti sutra nece biti tu, ja sam bila prosle nedelje i rekla je da nece biti tu nedelju dana! Imas srece, sta da ti kazem! user posted image Ja takodje sutra idem, pa zato i znam, nece me ona pregledati! A sto se tice prvog pregleda, kao sto sam vec rekla, pregledao me je dr.Dragan, ali on takodje sutra nece biti tu! Posto je on na prizemlju, onda se presvlacenje odigrava u samoj ordinaciji, a kod Goce je na spratu i pored ordinacije imas normalnu svlacionicu, ostanes u vesu, obuces mantil i nikakav problem, kod Goce ti je tu odmah civiluk i odmah si na "vrucoj stolici"! A uverila sam se da je vrlo stroga, makar na pocetku! Osecala sam se kao da odgovaram hemiju kod stroge profesorke! user posted image Ali to te tek ceka, nece sutra!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 265
14.4.2013 21:12:27   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: cvećka

user posted image ja sam sedela ili setkala bez gaca kad sam bila u svom user posted image a neki put kad sam bila i njihovom onda sam u ordinaciji svlacila i to mi je bzvz, ubace te na minut i po, a ti od toga pola minuta svlacis i oblacis gaće user posted image kakva tema!!

Daco, tebi ce prvi put reci da udjes sa vesom jer krvaris, skinuces kod njih i pravo na onaj... kako se vec zove, sto za pregled, gde su noge gore? I čim završe oblacis se i vraćaš se da ti kažu sta dalje. Meni je bar tako bilo. Prvi put sam se zadržala 10ak-15 minuta, posle toga sve kratko.

ma ja bukvalno za dve sekunde skinem veš, i popnem se na sto, gaćice držim u ruci user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 266
14.4.2013 21:15:03   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: dragana s.

Cao Daco! Informacija od mene iz prve ruke! Goca ti sutra nece biti tu, ja sam bila prosle nedelje i rekla je da nece biti tu nedelju dana! Imas srece, sta da ti kazem! user posted image Ja takodje sutra idem, pa zato i znam, nece me ona pregledati! A sto se tice prvog pregleda, kao sto sam vec rekla, pregledao me je dr.Dragan, ali on takodje sutra nece biti tu! Posto je on na prizemlju, onda se presvlacenje odigrava u samoj ordinaciji, a kod Goce je na spratu i pored ordinacije imas normalnu svlacionicu, ostanes u vesu, obuces mantil i nikakav problem, kod Goce ti je tu odmah civiluk i odmah si na "vrucoj stolici"! A uverila sam se da je vrlo stroga, makar na pocetku! Osecala sam se kao da odgovaram hemiju kod stroge profesorke! user posted image Ali to te tek ceka, nece sutra!

Mene Dragan nikada nije pregledao, videh ga tek na aspiraciji user posted image

Goca je zezator, bar je sa mnom uvek bila, a sa Biljom sam postala super friend user posted image posle svega. Čak mi je posle transfera rekla da objavim da sam joj bila idealan pacijent, posebno na transferu. Možda je i Bilja sutra pregleda prva, kao mene, to ti daco želim od srca.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dragana s.)
Direktna veza do poruke: 267
14.4.2013 21:24:51   
dragana s.
Dunja, blago tebi! Kuku meni, sa mnom se nije zezala uopste! Mozda joj nije bio dan! A mozda joj se nisu svideli moji jajnici na UZ, posto imam PCO, pa je bila jako ozbiljna dok je gledala! Ali da ne gresim dusu, na kraju je malo popustila, ali daleko to bi od zezanja! user posted image Ali bice valjda bolje sledeceg puta kod nje, jer sutra cu i ja kod Bilje verovatno!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 268
14.4.2013 21:33:45   
Klarica
Kad Goce nema, Bilja pregleda i njene pacijente. Ma nije ona strašna, samo malo dok se ne *uhodate*, kasnije bude mnogo opustenije sa sve zezanjem, što Dunja kaze user posted image A to za presvlačenje, definitivno je bolje ići u tunikama ili haljinama, jednostavnije je za svlačenje/oblačenje user posted image

Direktna veza do poruke: 269
14.4.2013 21:46:41   
dragana s.
Klarice, nadam se da ce tako biti! A, ne znam da li je neko ovde pominjao, ali ono sto Goca najvise mrzi su CIGARE! Ko pusi, tesko njemu! Pozelece da user posted image iz ordinacije! user posted image

(odgovor članu Klarica)
Direktna veza do poruke: 270
14.4.2013 21:56:17   
dunja RR
i slatkiše user posted image , to ja iz svog iskustva. nisam ih okusila mesec dana.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 271
15.4.2013 8:07:02   
Štetica
Daco drzim fige da danas cujes lepe vesti.user posted image

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 272
15.4.2013 8:08:50   
Štetica
Daco drzim fige da danas cujes lepe vesti.user posted image

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 273
15.4.2013 9:59:15   
Klarica
user posted image meni je najviše pretila za slatkiše i krompir user posted image zbog IR

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 274
15.4.2013 12:51:07   
dragana s.
Da da, slatkisi, testo, krompir, ugljeni hidrati idu posle cigara, bez obzira sto je dr.Goca prethodno rekla dr.Biljani i dr.Jeleni da imam savrsenu liniju! user posted image . Inace su obe doktorke bile sa Gocom u ordinaciji kad je mene pregledala, zbog plana! Mozete da zamislite kako sam se osecala kad ih je pozvala dok sam bila na "vrucoj stolici"! Htelo je srce da mi iskoci! user posted image Danas sam bila kod dr.Biljane i takodje mi je pomenula slatkise i testo, ali cigare ne! Sigurno zna da me je Goca vec dobro izribala! user posted image

(odgovor članu Klarica)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zatrudneli ste u novogodišnjoj noći: Kada ...
Kada možete očekivati dete ako su praznici ti koji u vama probude najviše strasti i nestašnih želja?
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here