dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dragana s. Cao Daco! Informacija od mene iz prve ruke! Goca ti sutra nece biti tu, ja sam bila prosle nedelje i rekla je da nece biti tu nedelju dana! Imas srece, sta da ti kazem! Ja takodje sutra idem, pa zato i znam, nece me ona pregledati! A sto se tice prvog pregleda, kao sto sam vec rekla, pregledao me je dr.Dragan, ali on takodje sutra nece biti tu! Posto je on na prizemlju, onda se presvlacenje odigrava u samoj ordinaciji, a kod Goce je na spratu i pored ordinacije imas normalnu svlacionicu, ostanes u vesu, obuces mantil i nikakav problem, kod Goce ti je tu odmah civiluk i odmah si na "vrucoj stolici"! A uverila sam se da je vrlo stroga, makar na pocetku! Osecala sam se kao da odgovaram hemiju kod stroge profesorke! Ali to te tek ceka, nece sutra! Mene Dragan nikada nije pregledao, videh ga tek na aspiraciji Goca je zezator, bar je sa mnom uvek bila, a sa Biljom sam postala super friend posle svega. Čak mi je posle transfera rekla da objavim da sam joj bila idealan pacijent, posebno na transferu. Možda je i Bilja sutra pregleda prva, kao mene, to ti daco želim od srca.