|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klinika Ivanović
25.4.2013 10:56:41   
dunja RR

Sada sam zvala kliniku, htela sam da pitam dr. Jelenu nešto za heparin, rekoše mi da od prekjuče dr. Jelena ne radi više kod njih user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 401
25.4.2013 11:09:50   
nina26

IZVORNA PORUKA: Cece1

Iz Subotice dolazi Dr.Luka oko par hiljada evrića košta.

jeste,ali je zato najbolji, prvi je poceo sa laparo u Srbiji, i izuzetan je strucnjak!

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 402
25.4.2013 11:13:09   
Verolina
I Zoki radi sa njim (kad operisu decu). Samo sto Andjelic dere kozu s ledja.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 403
25.4.2013 11:28:30   
Anoniman
Bogu hvala pa kod nas postoji divan stručnjak operative..Dr.Lučić

(odgovor članu Verolina)
  Direktna veza do poruke: 404
25.4.2013 12:46:48   
daca77

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Sada sam zvala kliniku, htela sam da pitam dr. Jelenu nešto za heparin, rekoše mi da od prekjuče dr. Jelena ne radi više kod njih user posted image

Da, dunja...shvatila sam iz razgovora sa dr Gocom da je nekome dala otkaz...kasnije mi Bilja rekla da Jelena vise ne radi.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 405
25.4.2013 13:13:05   
branaV

A sta je sa nama koje smo na heparinu? Da li ce neki drugi dr da preuzme Jelenine pacijente? Nisam sada u prilici da zovem kliniku, ako neko ima informaciju nek napise dok ih ne pozovem.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 406
25.4.2013 13:15:52   
Klarica
Ja juče baš pitala, kazu Jelena dala otkaz, i za sad nemaju zamenu user posted image

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 407
25.4.2013 13:24:21   
erato
Bas mi je zao. Jelena je bila bas draga. I ja se pitam, ko ce preuzeti njen posao, za pacijente koji su u postupku...?
Hm, ko zna sta se tu desilo. Daco, sta je rekla Goca na pregledu, mislim za Jelenu sta je rekla?

(odgovor članu Klarica)
Direktna veza do poruke: 408
25.4.2013 13:38:48   
daca77
Erato, zezale su se njih 2-Bilja i Goca, i jednog trenutka Goca joj preti da ce i njoj dati otkaz, ako se ne uozbilji itd....tako sam shvatila da je neko na klinici dobio otkaz.

(odgovor članu erato)
Direktna veza do poruke: 409
25.4.2013 13:54:16   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: branaV

A sta je sa nama koje smo na heparinu? Da li ce neki drugi dr da preuzme Jelenine pacijente? Nisam sada u prilici da zovem kliniku, ako neko ima informaciju nek napise dok ih ne pozovem.

Pa ja sam baš zato zvala, da vidim šta dalje sa heparinom. Pitaću sutra dr. Bilju, imamo dogovor da se javim, pa ću javiti ovde, ako neko u međuvremenu ne javi.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 410
25.4.2013 14:07:24   
daca77
A kome ja da prosledjujem vrednosti secera u krvi?!...taman nabavih aparat, a ono nema druser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 411
25.4.2013 16:58:16   
degu
Daco navijam za tebe i držim fige najjače user posted image i tebi i našoj Dunjici user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 412
25.4.2013 17:00:02   
cvećka
Salji ti njima svakako Daco, pa ce se oni konsultovati sa nekim sa strane ako treba *:

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 413
25.4.2013 18:45:54   
daca77
Cvecka, ne mogu...Jelena mi dala svoj mail, tako da ne mogu slati.

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 414
25.4.2013 19:02:37   
dunja RR

Evo maila dacika, ja mislim da ovaj svi čitaju na klinici:

rezultatisgbivanovic@gmail.com

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 415
25.4.2013 19:32:50   
erato
Daco, mozes ih i pozvati, napraviti se luda, pitati za dr. Jelenu, reci da si uradila analizu i da treba da se dogovorite sta dalje. Kada ti kazu da vise ne radi, ti onda pitaj kome da se obratis.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 416
25.4.2013 20:58:53   
daca77
Hvala, Dunjice....
Erato, to i planiram da uradim...da ih pozovem i pravim se neobavestena, ali cekam da izmerim jos koji put nivi secera.

(odgovor članu erato)
Direktna veza do poruke: 417
25.4.2013 23:32:41   
Verolina
Daco ja toliko verujem da ces se uskoro ostvariti kao majka. Videces tako ce i bitiuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 418
26.4.2013 7:44:30   
daca77
Verka, srce si user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 419
26.4.2013 10:47:26   
baby_blue
Ja sutra imam prvu kontrolu, otkad sam ostala trudna. Bas se radujem.user posted image  Kod dr Plecasa. Zna li neko kakav je on?  Cula sam da je nacelnik nekog odeljenja u Visegradskoj i da je bas dobar. Da li to onda znaci da bi trebalo tamo i da se poradjamo? Jer ja bih na Narodni front, kad dodje vreme za to. Sve zene, od moje mame, do nekih prijateljica, su se poradjale na Narodnog fronta, nekako hocu da ispostujem tu tradiciju.user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 420
26.4.2013 10:59:48   
cvećka
Super ti je Plecas Baby, milina! Više priča nego Dragan (: ma naravno da ne znaci da moras tamo da se poradjas, niko te ne uslovljava! Prenesi nam sutra kako je bilo user posted image

(odgovor članu baby_blue)
Direktna veza do poruke: 421
26.4.2013 11:05:42   
baby_blue
Ma naravno da niko ne uslovljava...nego samo da ne ispadne glupo...ali nema veze, to je moj izbor.user posted image  Ne znam ni kakav je Dragan, njega nisam ni upoznala. Vazi, javljam.user posted image

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 422
26.4.2013 13:30:33   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: baby_blue

Ja sutra imam prvu kontrolu, otkad sam ostala trudna. Bas se radujem.user posted image  Kod dr Plecasa. Zna li neko kakav je on?  Cula sam da je nacelnik nekog odeljenja u Visegradskoj i da je bas dobar. Da li to onda znaci da bi trebalo tamo i da se poradjamo? Jer ja bih na Narodni front, kad dodje vreme za to. Sve zene, od moje mame, do nekih prijateljica, su se poradjale na Narodnog fronta, nekako hocu da ispostujem tu tradiciju.user posted image

BB, jel to prvi uz ili?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 423
26.4.2013 15:03:27   
baby_blue
Pa pretpostavljam da ce raditi uz i da cu dobiti jos neka uputstva kako da se ponasam u trudnoci, sta da jedem i slicno.user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 424
26.4.2013 15:08:08   
baby_blue
Jel si imala embriotransfer?

Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here