RE: Kontracepcija (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Posle porođaja

Poruka

Anoniman -> RE: Kontracepcija (21.5.2011 17:51:35)

Meni su se pojavile hormonske (kao trudnicke) fleke po licu. Neke su se povukle, negde su izasle nove i na suncu se pojacavaju tako da ga se klonim. Prve koje su se povukle su mi izasle za vreme dok sam uzimala kontracepciju, a druge, koje jos uvek imam, jedno godinu dana posle.

Inace mi je sve ostalo bilo fantasticno dok sam ih uzimala, kosa, koza, kilaza.....

milenatea -> RE: Kontracepcija (21.5.2011 21:08:08)

nikakve nus pojave osim sto mi je prvi dan bilo strasno muka, dva sata nakon uzimanja prve pilule, i dva tri dana sam bila malo malaksala, i posle se to izgubilo. koliko dana uzimas pilule?

jovicaa -> RE: Kontracepcija (21.5.2011 21:10:02)

danas mi je treci dan i bas mi je lose[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley21.gif[/image] cekam, pa valjda ce proci... kao da imam gripu i mucnine u kombinaciji, katastrofa

jovicaa -> RE: Kontracepcija (21.5.2011 21:10:46)

kaze mi mm mozda je i od vremena malo.... ne znam sta je, ali uzasno se osecam, bez preterivanja

Anoniman -> RE: Kontracepcija (22.5.2011 22:38:38)

Ja sam danas prestala da krvarim, 14 dan! 

jovicaa -> RE: Kontracepcija (22.5.2011 22:57:36)

imas jos neke probleme osim krvarenja?
meni je danas malo bolje, ali i dalje sam pomalo slomljena i gllaaadna

jovicaa -> RE: Kontracepcija (26.5.2011 12:31:03)

jao sad sam napravila sranje!!!!! juce samm popila tabletu sa kontra strane, pa sam zato mislila danas da nisam juce popila pa sam popila 2 kao sto pise u uputstvu! sta sad da radim?? necu imati za 21 dan da pijem nego za 20 u ovom pakovanju???

jovicaa -> RE: Kontracepcija (26.5.2011 13:10:40)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

jao sad sam napravila sranje!!!!! juce samm popila tabletu sa kontra strane, pa sam zato mislila danas da nisam juce popila pa sam popila 2 kao sto pise u uputstvu! sta sad da radim?? necu imati za 21 dan da pijem nego za 20 u ovom pakovanju???

Crvenkapa85 -> RE: Kontracepcija (26.5.2011 13:24:35)

nece biti nista...sem sto moze da se desi da te bolucka stomak ili da ti menstruacija bude obilnija...kad zavrsis sa tom turom napravi pauzu 7 dana i teraj dalje[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

jovicaa -> RE: Kontracepcija (26.5.2011 13:26:36)

a da li treba da popijem jos jednu tabletu, posto sad necu imati za 21. dan? ako me razumes?

Crvenkapa85 -> RE: Kontracepcija (26.5.2011 13:29:58)

ako u uputstvu pise da treba da je popijes popi...koje tablete pijes,ja sam pila diane35

jovicaa -> RE: Kontracepcija (26.5.2011 14:11:17)

i ja pijem diane 35. pa ne pise nista[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] sad sam zbunjena, ne znam da li da kupim jos jedno pakovanje da na 21. dan popijem jednu iz tog, da bi ispunila terapiju do kraja?
jesi imala neke mucnine i sl od njih?

Crvenkapa85 -> RE: Kontracepcija (26.5.2011 14:31:34)

ja bih rekla da sam negde procitala da ako zaboravis ne uzimas sutradan dve,nego da nastavis normalno...samo pazite kad imate sad odnose....od dijane35 su mi samo sike porastile,mucnine nisam imala

Anoniman -> RE: Kontracepcija (26.5.2011 14:34:46)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

a da li treba da popijem jos jednu tabletu, posto sad necu imati za 21. dan? ako me razumes?

mislim da ne treba da uzmes jos jednu, niti da uzmes iz drugog pakovanja, samo zavrsi ovo. ako hoces da budes sigurna, mozda mozes pozvati dr da se posavetujes.

Anoniman -> RE: Kontracepcija (26.5.2011 14:36:02)

inace, ja sam pila pilule samo neka 3 meseca, kao terapiju za cistu koja mi se pojavila. zvale su se gracial.

jance -> RE: Kontracepcija (26.5.2011 14:42:30)

jovicee meni se to isto desilo... nisu te tablete na svaki dan za mene, ja uvek zbog necega zaboravim [sm=smiley1.gif]

koliko dugo ih pijes vec? jel ti prva kutija ili nije? znam da mi je zaova rekla kad mi se desilo, da nema potrebe da uzimam dve sutradan, samo da nastvaim redovno.. a posto mi je to vec bila treca kutija, da nemam potrebe da se jos dodatno cuvam, jer za taj jedan dan tesko da ce se nesto desiti, kad jajnici vec odmaraju 2 meseca...

jovicaa -> RE: Kontracepcija (26.5.2011 21:58:52)

fora je u tome sto lepo pise ako u 1. nedelji zaboravite tabletu odmah popite tabletu, makar to znacilo da pijete dve odjednom!
e sad mene zanima posto sam se ja zeznula i ustvari nisam zaboravila da popijem juce! nego sam danas za bzv popila 2, falice mi jedna ta poslednja 21. da li da pijem iz drugog pakovanja na taj 21. dan da bih ispostovala do kraja?
znaci ja sam juce greskom popila poslednju koju treba da pijem 21. dan(sreda) pa sam danas mislila da nisam popila zato sto mi sreda za juce stoji cela, kontatate? pa sam u panici(misleci da nisam popila, nije mi palo ovo drugo na pamet, da sam popila juce  tabletu iz pogresnog smera) procitala u uputstvu da treba 2 i popila dve. znaci sad imam tabletu manjka, da li da pijem jos jednu 21. dana

Anoniman -> RE: Kontracepcija (26.5.2011 23:44:17)

kapiram sta pitas i nemam pojma.
Meni je dr rekla da bez obzira na krvarenje mora da se ispije cela tabla od 21 tabl, pa 7 dana pauze, i onda tek menjati tablete. Po toj logici bi i ti trebala piti 21 dan, ali bi zaista bilo najpametnije da pitas svoju dr.

eni26 -> RE: Kontracepcija (28.5.2011 12:12:41)

danas sam pocela dobijati,babica mi je prepisala leeloo pilule,ne znam sta da radim ,da li da pocnem piti ili da nastavim da se cuvamo ko pre ?nesto mi se ne piju pilule ....[sm=zmeden.gif]

Shishica -> RE: Kontracepcija (28.5.2011 12:16:07)

Koliko kostaju te antibebi pilule???

eni26 -> RE: Kontracepcija (28.5.2011 12:18:06)

IZVORNA PORUKA: Shishica

Koliko kostaju te antibebi pilule???

leeloo mislis ili bilo koje?

Shishica -> RE: Kontracepcija (28.5.2011 12:20:23)

Pa uopste kako se krecu cene posto nemam predstavu.. Kada bi i htela da ih uzmem morala bi na analize, hormoni i slicno.. da bi znali koje da pijem..

Okvirno koliko kostaju..bilo koje?

vonavoj -> RE: Kontracepcija (28.5.2011 12:23:05)

shishice,ja sam radila krvnu sliku i vreme krvarenja,koagulacije..ne hormone! pila sam Yasmin,..inace se pilule daju na osnovu da li ti treba za ciste,kontracepciju,da li imas masnu kozu...sve u svemu ginekolog odluci..Yasmin su niskodozne pilule,ja sam ih pila samo zbog kontracepcije..i kostale su oko 700-800din!

eni26 -> RE: Kontracepcija (28.5.2011 12:23:06)

ove su 6 eura..a ne znam,nemam ni ja iskustva sa tim,pa zato pitam za savet...strah me da mi ne pocnu nezeljena dejstva...[sm=jezicek.gif][sm=zmeden.gif]

Snelle -> RE: Kontracepcija (28.5.2011 12:24:04)

Eni, mogu li da piju te pilule žene koje doje ?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>