madre -> RE: Kontracepcija (12.11.2011 16:39:43)
|
zene, pre 3 godine sam pila diane 35 zbog policisticnih jajnika i prestala posle 2 meseca koriscenja jer sam mislila da cu poludeti. mnoooogo sam bila nervozna, besna na sve i svakoga, razdrazljiva, tuzna... ma uzas jedan! sada sam dobila da pijem yasmin ( radila sam neke hormonske analize, jer sam mislila da mi hormoni nisu u redu, a posto je sve u redu, endokrinolog mi kao da neke pilule sa cisto malom dozom hormona, eto tako... ) par dana posto sam pocela da ih pijem sam primetila isto ! znaci jako sam nervozna, znojim se a nije mi vrucina (na nervnoj bazi), place mi se... ma ne mogu opisati, jednostavno iskocila bih sebi iz koze. ne mogu tako da funkcionisem! popila sam tek pola kutije, imala sam nameru da izdrzim bar 3 meseca, ali verujte nema sanse! ne znam zasto mi se ovo desava. ne bih bas sada ni da menjam, jer verujem da ce mi, bilo koje druge da uzmem, biti isto. pitanje je: da li smem da prekinem da ih pijem odmah? znaci posle samo pola kutije? ili da bar isteram ovu jednu do kraja? samo da napomenem da ja to ne koristim kao vid kontracepcije. da li se nekom desavalo nesto slicno?
|
|
|
|