Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 16:05:20
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ovo je bio divan forum ali postade izgleda privatni forum na kome niko nista ne sme da kaze osim "jeste,tako je,slazem se..."
|
|
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 16:11:11
|
|
|
|
dijana1*
|
Leptiric123 ako ti nesto nije jasno posalji pp administratoru foruma Lesici.
|
|
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 16:13:33
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ok hvala.
|
|
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 16:21:10
|
|
|
|
mamabi
|
tri god vas citam a tek me je ova tema naterala da se ukljucim. dakle, majka sam dva deteta, od tri god i od 16 meseci. zaposlena sam, kao i mm, zivimo sami u gradu gde apsolutno nikoga nemamo osim nepokretne svekrve koju smo doveli kod nas. za sada nemam zenu koja mi pomaze, i u narednih godinu dana je necu imati. nikada nisam pomislila ono sto pise u naslovu jer sam srecna zena. a srecna sam jer imam decu, za razliku od rodjenog brata koji 4 god pokusava da ih ima, za razliku od drugog (ne rodjenog) brata koji je izgubio dete. srecna sam kada muz dodje sa posla tek uvece u 8 jer moj muz hoce da radi, jer se bori da nam nesto obezbedi. srecna sam kada dodjem sa posla i vidim da me ceka svekrva da joj promenim pelenu jer vidim da je jos uvek ziva a znam koliko to njenom sinu i unucima, pa i meni znaci... nokti su mi sredjeni jer, hvala Bogu, postoji gel koji ih 4 nedelje drzi u zivotu, :D . uvek mi je usisano, parketi obrisani jer moja deca moraju da zive u cistom... ali na forum svratim samo kada pijem kafu sama, sa drugaricama se vidim samo vikendom ali se vidimo... i nije mi jasno da iko ima vremena da ovde provede pola sata dnevno a zali se da za nesto nema vremena....
|
|
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 16:23:11
|
|
|
|
Leptiric123
|
Hvala :-)
|
|
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 16:36:55
|
|
|
|
doktorkakristal
|
Promenjen je naziv teme i red bi bio da ako se niste do sada upustali u diskusiju da to ne radite ni sada,BRAVO SUPER MAME evo duboki poklon za sve,ovo je sada tema za druge stvari ,aj zdravo!
|
|
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 16:45:15
|
|
|
|
degu
|
Mamabi svaka čast za sve što si napisala, nevezano za temu, sviđa mi se kako razmišljaš Meni je drago da je promenjen naziv teme jer me je iskreno pogađao, iako sam shvatala suštinu teme. Sad je naziv ok i tema može da bude i mnogo zabavnija, a da se u njoj mame i dobro izjadaju
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 16:48:38
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: degu tema može da bude i mnogo zabavnija, a da se u njoj mame i dobro izjadaju I dođosmo do suštine teme. Pa neka u tom duhu i ostane.
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 16:52:51
|
|
|
|
jole82
|
Vaistinu! Amin
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 16:54:06
|
|
|
|
jovicaa
|
aj zdravo! degu stvarno mi je zao ako te je pogadjao naziv teme.. u svakom slucaju bitno je da je sada promenjen, pa cemo moci da se jadamo bez da se neko oseca lose.
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 17:00:01
|
|
|
|
Tiziana
|
Uopste nije bilo razloga za zucnu raspravu. Niko od nas nije rodio dete zato sto ga/ih nije hteo..A svako ima pravo na ovakvo i onakvo misljenje. Ja se najvise ljutim na sebe sto dozvoljavam nekim danima da posao toliko utice na mene (situacija na poslu) pa dodjem kuci jos uvek razmisljajuci o tome i sto se javljam na poslovne pozive i mimo radnog vremena,a milion puta sam rekla da necu...
|
|
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 17:01:48
|
|
|
|
Leptiric123
|
Sada ja molim moderatore da odreaguju.
|
|
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 17:34:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Zbog čega, Leptiriću?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 18:15:46
|
|
|
|
bea83
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Ovu temu treba zaključati i obrisati. Deo članova se sprda, deo ne razume o čemu se piše. Meni je lakše da shvatim kao sprdnju jer ako je shvatim ozbiljno onda se nerviram a to utiče na lepotu, a posebno na rast noktiju
|
|
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 18:30:16
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: degu Mamabi svaka čast za sve što si napisala, nevezano za temu, sviđa mi se kako razmišljaš Meni je drago da je promenjen naziv teme jer me je iskreno pogađao, iako sam shvatala suštinu teme. Sad je naziv ok i tema može da bude i mnogo zabavnija, a da se u njoj mame i dobro izjadaju Objasnila !!
|
|
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 19:45:49
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ana zato sto se ovo "aj zdravo" odnosilo na mene sigurno i na jos par clanica koje se nisu slagale. Jel ovo privatan forum izvesne Jovice ili samo tako izgleda? Dokle vise to jahanje?
|
|
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 22:06:17
|
|
|
|
doktorkakristal
|
IZVORNA PORUKA: Leptiric123 Ana zato sto se ovo "aj zdravo" odnosilo na mene sigurno i na jos par clanica koje se nisu slagale. Jel ovo privatan forum izvesne Jovice ili samo tako izgleda? Dokle vise to jahanje? nije se odnosilo na tebe niti na clanice nego da je gotovo sa raspravom na predhodnu temu
|
|
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 22:10:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Ne preterujte, molim vas. Ne pada mi na pamet da zbog nečijeg aj zdravo bilo šta uradim, i shvatite to kako god hoćete. Nisam pristrasna, ne naginjem ni na čiju "stranu" i iskreno me ne zanima ko je kome šta rekao (dokle god je to u okviru poštovanja pravila). Uvek imate opciju blokiraj ako ne želite da čitate nečije postove i problem rešen. Ja volim da pročitam svačije mišljenje i stav o bilo kojoj temi i nemam potrebu da se prepucavam ako mi nečije mišljenje ne odgovara. Ako ne možete da prihvatite da smo različiti onda bolje da forumi i ne postoje. (Da ne bude zabune - Leptiriću ne persiram ti, ovo se ne odnosi na tebe lično već pišem uopšteno).
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 22:22:09
|
|
|
|
17 joka
|
Mamabi svaka cast sve receno i shvaceno Ana, slazem se sa tobom
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 22:25:19
|
|
|
|
mtajcica83
|
Kad me stisnu obaveze svasta mi prolazi kroz glavu..Proslo mi je dosta puta kroz glavu prethodni naziv teme, ali za neke druge stvari nikada nesto tako vezano za dijete..Smatram da svako ima pravo da kaze ono sto misli kad vec postoje teme, pitanja itd..Zar nismo tu da cujemo i tudja misljenja, druga iskustva, da se izjadamo ovdje , da se radujemo i smijemo na ovaj nacin skupa..? Da se vratim na temu, znaci kad mene stisnu obaveze nekad bi sama iz svoje koze najradje iskocila da mogu, ali jok, ne moze brale..Pogotovo kao sto pisah u druge teme, kad sam po 6 mjeseci i musko i zensko itd(niti sam prva ni poslednja), sve je na meni, sve obaveze itd...Ali nekako sve to dovedem u red ,malo po malo,pa se sve sredi..Nekad mi je stan u haosu, pa se sredi za dva dana, nekad sam ja u haosi, znaci nenalakirani nokti, neoprana kosa itd..i to se sredi...Bitno mi je uvijek da je Andrija cist, opran, suv, sit, da mu nista ne fali itd... Sebe uopste ne smatram super zenom jer imam dosta mana..uvijek moze bolje..
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 22:26:17
|
|
|
|
Bebilina
|
IZVORNA PORUKA: mamabi tri god vas citam a tek me je ova tema naterala da se ukljucim. dakle, majka sam dva deteta, od tri god i od 16 meseci. zaposlena sam, kao i mm, zivimo sami u gradu gde apsolutno nikoga nemamo osim nepokretne svekrve koju smo doveli kod nas. za sada nemam zenu koja mi pomaze, i u narednih godinu dana je necu imati. nikada nisam pomislila ono sto pise u naslovu jer sam srecna zena. a srecna sam jer imam decu, za razliku od rodjenog brata koji 4 god pokusava da ih ima, za razliku od drugog (ne rodjenog) brata koji je izgubio dete. srecna sam kada muz dodje sa posla tek uvece u 8 jer moj muz hoce da radi, jer se bori da nam nesto obezbedi. srecna sam kada dodjem sa posla i vidim da me ceka svekrva da joj promenim pelenu jer vidim da je jos uvek ziva a znam koliko to njenom sinu i unucima, pa i meni znaci... nokti su mi sredjeni jer, hvala Bogu, postoji gel koji ih 4 nedelje drzi u zivotu, :D . uvek mi je usisano, parketi obrisani jer moja deca moraju da zive u cistom... ali na forum svratim samo kada pijem kafu sama, sa drugaricama se vidim samo vikendom ali se vidimo... i nije mi jasno da iko ima vremena da ovde provede pola sata dnevno a zali se da za nesto nema vremena....
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 23:32:16
|
|
|
|
Janncica
|
....I tako ja okrecila hodnik,dnevnu i kuhinju.Treba jos kupatilo.S je bio naporan ova dva dana,ali to mu je prirodno stanje.J mi je rekla da me ne voli,a onda plakala sto sam joj rekla da ide da trazi drugu mamu.Lalalupsi lutka nije stigla danas(a trebala je),opet je bilo malo plakanja.Sastrugala sam kapljice boje sa parketa,uspavala decu i muza i sad mozak svoj odmaram od njaaaaa i maaaaamaaaaaa... I da dodam za spisak da me metnete,nemam nalakirane nokte.
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 11.9.2013 10:42:26
|
|
|
|
Peace*
|
i nije mi jasno da iko ima vremena da ovde provede pola sata dnevno a zali se da za nesto nema vremena.... Ja nisam shvatila da žene pomisle stari naslov teme kada nemaju vremena da nešto urade, ili bar mislim da Jovica nije na to mislila, a ono što znam da ja u svojim pisanjima nisam na to mislila.
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 11.9.2013 10:52:16
|
|
|
|
Tiziana
|
IZVORNA PORUKA: Janncica S je bio naporan ova dva dana,ali to mu je prirodno stanje.J mi je rekla da me ne voli,a onda plakala sto sam joj rekla da ide da trazi drugu mamu. Ovo kao da sam ja pisala!
|
|
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 11.9.2013 10:54:09
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Peace* i nije mi jasno da iko ima vremena da ovde provede pola sata dnevno a zali se da za nesto nema vremena.... Ja nisam shvatila da žene pomisle stari naslov teme kada nemaju vremena da nešto urade, ili bar mislim da Jovica nije na to mislila, a ono što znam da ja u svojim pisanjima nisam na to mislila. da nisam mislila na nemanje vremena. nego ovako generalno na taj pritisak i sve ostalo sto ide uz to, koji sve ponekad osetimo, kad je gusto.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Majke će imati pravo na poseban staž i uve...Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?