Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 12:16:33
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Ovu temu treba zaključati i obrisati. Deo članova se sprda, deo ne razume o čemu se piše. ova tema je imala savrsenog smisla dok je odredjene osobe nisu unakazile, a zasto im se to tolerise, to ni meni nije jasno. ups izvinite zbog tri posta za redom, zurim da iskucam dok maksim cuti.
< Poruku je uredio jovicaa -- 10.9.2013 12:17:32 >
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 12:23:51
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa inace meni nesto prolazi u poslednje vreme ideja o trecem detetu... skontala sam sto vise obaveza imam sve sam ludja.... grozno To je jedina stavr koja mi nikako ne prolazi kroz glavu.
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 12:59:59
|
|
|
|
aleksandrova
|
ne sprdam se a o cemu pricam znam.znami o cemu se pricalo ovde proteklih par dana...poz svima
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 13:00:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: aleksandrova ne sprdam se a o cemu pricam znam.znami o cemu se pricalo ovde proteklih par dana...poz svima I ja isto
|
|
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 13:02:26
|
|
|
|
Peace*
|
Niko tebe nije spominjao.
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 13:12:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Ovu temu treba zaključati i obrisati. Deo članova se sprda, deo ne razume o čemu se piše. Slazem se....
|
|
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 13:33:15
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
svi odlicno shvataju naslov teme tako da nema potrebe da se brise a i nek se ostavi ovako ova tema za prepucavanje. sto da ne?? Malo mame frustraciju da iskazu svadjom sa virtuelnim ljudima. Prosto nekad coveku godi i da se svadja. Moj m ima takve dane kad prosto stalno meni lupa kontru bez obzira da li bio on u pravu ili ne. Ali naravno da se zna nemojte da se vredjate. Kazu psiholozi ja sam odgovoran za svoje reci i postupke a nisam odgovoran za tvoja osecanja. Takodje abc psiholoska šema odlicno pali. Iracionalni i racionalni strahovi i td. Mislim sto ne bi svaka mama pisala ovde pa makar i izazivala diskusiju. sta ima veze? Bitno je da onaj ko ucestvuje u diskusiji ne prima sve k srcu i ne nervira se puno a onog ko ovo nervira nek ne posecuje temu. Ja sam vec napustila jednu fb grupu kad su mame postale bas ohole. I jako volim RR ali ovde jeste bilo prepucavanja ali na jednom drugom nivou i nije bilo vredjanja tipa glupačo i td. Bar se ja nisam susrela sa tim.
|
|
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 14:06:23
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Tema se od juce zove Sta mi sve prodje kroz glavu kad me stisnu obaveze pa mozemo da nastavimo da pricamo na tu temu Ponovicu jos jednom! Nema potrebe vise da se prepucavamo i da svako isteruje pravdu. Vidim da svi zele da njihova bude poslednja a to je nemoguce!
|
|
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 14:32:08
|
|
|
|
Leptiric123
|
|
|
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 14:37:23
|
|
|
|
dijana1*
|
Nesto ti je proslo kroz glavu ili
|
|
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 14:52:48
|
|
|
|
big mum
|
Kad mi dođe žuta minuta sama sebi kažem"Govori tiho i vodi psa sa sobom"-što bi rekao Charlie Brown.Polako proćiće i to.Sjednem sa djecom na pod pa plačemo zajedno. I stvarno bude lakše. Zadovoljna sam svojim životom-imam tu privilegiju da(uopšte) imam živu i zdravu djecu.Namučila sam se da dođem do njih,suza i suza isplakala a one najveće kad sam ih prvi put vidjela onako male i smrežurane. Većinu vremena sam sama sa njima- mm jako puno radi,nemam svojih roditelja,sestra živi u drugom gradu. Dođe čovjeku žuta min i pomisli svašta.Ali sve to prođe i opet nastavi da uživa u tim malim skakutavim stvorenjima. Svakom od srca želim osjeti čari roditeljstva jer je to zaista najljepši osjećaj na svjetu. Imati privilegiju da nekom budeš MAMA.
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 15:02:53
|
|
|
|
Leptiric123
|
Jeste Dijana (nema veze sa tobom) Čitam i umirem od smeha. Imam jedno pitanje i za onoga ko je postavio temu i za moderatore. Zašto postavljate teme i očekujete da svi imaju isto mišljenje i da se slažu? Zar forumi ne postoje da se na njima polemiše (polemiše a ne svadja), znači iznosi se različito mišljenje, znate ono "za" i "protiv"? Ne, vi kada se neko ne slaže sa vama brišete teme i menjate nazive. A ti draga Jovice posto vidim da i dalje prozivaš "neke" osobe moram ti se obratiti lično. Ovde, koliko vidim, samo se ti svadjaš ostali svi polemišu, ne znam dal očekuješ da ovde imaš svoje slepe sledbenike ili šta, ali ovo nije sekta nego forum, gde žene iznose svoje mišljenje, postavila si temu i sada dobijaš odgovore, sledeći put kad je postaviš stavi u zagradi da očekuješ odgovore isključivo istomišljenika i onda nećeš imati problema. Mada, mislim da ti to ne odgovara jer nemaš sa kim onda da se svadjaš, a samim tim i nemaš šta da radiš, bilo bi ti dosadno. E pa draga moja Jovice dok si se ovde svadjala (uglavnom sama sa sobom) mogla si stići da nalakiraš nokte (koji su juče bili najbolnija tačka ovde) ili da uradiš nešto drugo od mnogih stvari za koje kukaš da ne možeš da stigneš da uradiš. Možeš ti sve da stigneš ali ne želiš, jer da želiš ne bi sedela ceo dan na kompu i svadjala se sa virtuelnim ljudima, koji ti neće oprati veš, skuvati ručak, spremiti ispit,nalakirati nokte,oprati kosu ili šta već "jadna" ne možeš da stigneš. Ne znam Jovice šta ti je ovo trebalo. Toliko od mene. P.S. Izvinjavam se ostalima ali pošto se osećam prozvanom jer nemam isto mišljenje o prethodnom naslovu teme morala sam biti direktna jer drugačije autor teme ne bi shvatio šta je pisac hteo da kaže.
|
|
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 15:12:57
|
|
|
|
serpica
|
Ja cu samo da polemisem sto rece leptirko i da dam svoj mali dporinos temi: Starije dete polazi u skolu treba mu pomoc u svemu, mladje dete je polomilo nogu dok sam bila u bolnici,nije lepo sraslo pa je morala na operaciju,dva dana bila u bolnici bez mene,nogica cela u gipsu bebac ima grceve ne spavamo nocu ni dva sata meni rana od cr nije zarasla jos uvek curi i podljutila se,ne mogu ni da stojim ni da lezim ni da hodam. Mislim da mi je ovo naj tezi period u proteklih 9 godina,ali se trudim da budem pozitivna i nasmejana upravo zbog dece koju sam sama htela i zelela. Mozda ne stizem da sredim nokte ali sam srecna i bez njih... Leptirko ne zameri
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 15:14:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Šerpi, moram da te hugnem, izvinjavam se na off. Ti si naša mamika borac
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 15:18:21
|
|
|
|
Leptiric123
|
Serpi da sam blize ja bih dosla da pripomognem sve znam, nimalo ti nije lako...ali proćiće, uvek prođe i onda dolaze lepi dani i uzivancija...
|
|
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 15:19:33
|
|
|
|
Verolina
|
Dunja, u pravu si, ona je jedna hrabra zena i veliki borac. Ne postoje alter, hiper ili super zene. Postoje samo one sa vecim ili manjim nedacama ispred sebe, a srazmerno tome i hrabre i manje hrabre zene. Oba tipa su za postovanje, iako ja vise volim hrabre, a da to i sama nisam
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 15:32:26
|
|
|
|
dijana1*
|
Serpice
|
|
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 15:33:55
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: serpica Ja cu samo da polemisem sto rece leptirko i da dam svoj mali dporinos temi: Starije dete polazi u skolu treba mu pomoc u svemu, mladje dete je polomilo nogu dok sam bila u bolnici,nije lepo sraslo pa je morala na operaciju,dva dana bila u bolnici bez mene,nogica cela u gipsu bebac ima grceve ne spavamo nocu ni dva sata meni rana od cr nije zarasla jos uvek curi i podljutila se,ne mogu ni da stojim ni da lezim ni da hodam. Mislim da mi je ovo naj tezi period u proteklih 9 godina,ali se trudim da budem pozitivna i nasmejana upravo zbog dece koju sam sama htela i zelela. Mozda ne stizem da sredim nokte ali sam srecna i bez njih... Leptirko ne zameri Veliki pozdrav ovoj hrabroj ženi U pravu si ovo je samo teži period u tvom životu,ali proći će i on.A ti uživati u svojim malim anđelima. Želim vam svu sreću ovog svjeta
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 15:36:20
|
|
|
|
serpica
|
Dunjice,Verka,Dijana,Leptirko i ostale zene da nije bilo vas proteklih godinu dana ko zna da li bih istrajala u svemu,ovde sam nasla utociste na par sati,ljubav,razumevanje i podrsku,sve to zajedno kod kuce nisam imala,zato vas sve volim do neba,i zelim vam ove "muke" uskoro....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 15:39:51
|
|
|
|
Peace*
|
Imam jedno pitanje i za onoga ko je postavio temu i za moderatore. Zašto postavljate teme i očekujete da svi imaju isto mišljenje i da se slažu? Zar forumi ne postoje da se na njima polemiše (polemiše a ne svadja), znači iznosi se različito mišljenje, znate ono "za" i "protiv"? Ne, vi kada se neko ne slaže sa vama brišete teme i menjate nazive. Ovo sam ja juče pitala na drugoj temi. Mislim, biću iskrena, ja mrzim teme na kojima svi pišemo "Da, i ja isto"
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 15:40:06
|
|
|
|
jovicaa
|
molim moderatore da odreaguju, iako sam ja prestala, neke persone nastavljaju sa vredjanjem. bilo bi lepo da ista pravila vaze za sve.
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 15:45:59
|
|
|
|
dijana1*
|
Jovice odreagovali smo i iskreno se nadamo da je ova prica zavrsena! Svima je sve lepo objasnjeno, naziv teme smo promenuli tako da nema potrebe da se vise nastavljamo!
|
|
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 15:53:51
|
|
|
|
Leptiric123
|
Molim moderatore da mi javno objasne i citiraju u kom tačno delu svog posta sam uvredila članicu Jovicu da mogu svi da vide? I da sledeći put pre svog reagovanja pročitaju sve postove i ko je koga uvredio.
|
|
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 15:56:47
|
|
|
|
dijana1*
|
Leptirko poslala sam ti pp.
|
|
|
|
RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu... 10.9.2013 16:03:27
|
|
|
|
Leptiric123
|
Procitala sam i zato kazem hocu javno da mi neko objasni gde sam ja nekoga uvredila?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?