|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu...
9.9.2013 20:35:03   
17 joka
OK,izvinjavam seuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 276
9.9.2013 20:36:28   
lanajelena
Ja cu jos samo ovo da napisem i odoh u krpe,ovo je forum o deci i zatrudnjivanju i sve zene koje ga posecuju bilo majke ili cekalice dovoljno govori o njima kao osobama,da su ovde iz ljubavi prema tim divnim bicima,da pukne nam svima film ali nas to ne cini losim majkama,evo mene je vaspitacica pohvalila na roditeljskom kako sam najodgovornija majka u grupi a ovde sam iapala nemajkauser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 277
9.9.2013 20:48:26   
New Mom
Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu obaveze?
Nikako se požaliti negde na forumu. Svako će to shvatiti na svoj način i uvek će se nešto izvitroperiti.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 278
9.9.2013 20:50:00   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: New Mom

Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu obaveze?
Nikako se požaliti negde na forumu. Svako će to shvatiti na svoj način i uvek će se nešto izvitroperiti.

user posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 279
9.9.2013 21:13:27   
Torbica
NM ti si legenda!
Da vam kazem, do malopre sam ribala podove i kupatilo, doslo mi je kao terapija posle danasnjeg dana... Moja smizla je upala u neku varijantu teranja inata i prkosenja za sve i svja! user posted image Lepo sam se ohladila, oznojila, malopre istusirala i proslo mi je kroz glavu da sam savrseno srecna sto me tako tangira da li ce neko misliti da sam majka/nemajka.... E sad jedno tri masine vesa za sklapanje... Kakva pegla, pa to bi me dokusurilo... Zivela susara! Jedino sto nikako da odem do nje po poslednju turu, jos od 14h otkad je zavrsila user posted image Drage zenice, samo vi znate sta je u vama, napisale to ovde ili ne, nemojmo zaboraviti, sebe nikad ne mozemo slagati.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 280
9.9.2013 21:18:45   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Torbica

Drage zenice, samo vi znate sta je u vama, napisale to ovde ili ne, nemojmo zaboraviti, sebe nikad ne mozemo slagati.

user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 281
9.9.2013 21:19:40   
17 joka
Torbice ziva bila user posted image user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 282
9.9.2013 21:36:55   
Torbica
Ljubim ja vas sve, sta god vam prolazilo kroz glavu! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 283
9.9.2013 22:32:05   
Misha i Ljisha
proslo mi danas kroz glavu sto bi sve bilo lakse da mm ima siseuser posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 284
9.9.2013 22:34:43   
dunja RR
user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 285
9.9.2013 22:38:25   
jole82
user posted image user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 286
9.9.2013 23:36:56   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

proslo mi danas kroz glavu sto bi sve bilo lakse da mm ima siseuser posted image

hahaha, i meni je ovo puno puta palo na pametuser posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 287
9.9.2013 23:43:32   
Ivanka 75
Kroz glavu mi prolazi misao da bi rebalo da spavam... ali volem RR user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 288
10.9.2013 0:21:45   
Bebilina

IZVORNA PORUKA: jovicaa

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

hahaha, i meni je ovo puno puta palo na pametuser posted image

Isto, svaki put kad mi pocinje Pilates a malac jos uvek okacen i ne pada mu na pamet da prestane da sisa user posted image

Ali najcesce mi prolazi da ne bi trebalo previse da zagrizam i da treba manje da planiram... Nekako mi se cini da previse od sebe ocekujem i guram sve moguce granice iako niko drugi to niti trazi, niti ocekuje...

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 289
10.9.2013 6:01:42   
Misha i Ljisha
Ja sam svojoj od pocetka merila minutazu, tako nam rekli u skoli za trudnice, ali da pazimo da je to aktivno sisanje tako da uglavnom nemam problema sa visenjem na sisi jedino ako joj nesto fali. Ali tako nekad moram sve poslove da ostavim da bi ona sisala.

Eh posto je ovo i tema za zalbe da udarim ja po zaljenju user posted image

Kaze mi mm da sam opsednuta usisavanjem i briskanjem i pranjem sudova i td. Ali iskreno po meni bih ja mogla kucu i pre i poslepodne usisavati. Kao svinje da zive u kuci a ne dvoje odraslih i beba. I uvek se iznerviram jer mm jede i mrvi najstrasnije, umiva se kao slon pa na lavabou uvek vode i uvek slavina sa tackicama od vode (sto me izludjuje) plus valjda na salasu uvek ima prasine i dovoljno je da jedna osoba u toku dana udje obuvena (posto se kod mene niko ne izuva, ni ne pitaju da li da se izuvaju samo upadaju-navika od ranije ali sad imam dete bilo bi lepo da se izuvaju) i eto ti haosa. Kuhinja mi je mala i dovoljno je da ostavi neko od nas jednu casu i vec izgleda kao da je nered i onda ja tako svaki dan ko ludak cistim i ribam. Sreca pa je ovoj mojoj bebi zanimljivo i kad usisavam i kad brisem prasinu i ribam, pa sve kao ona hoce da pipne i mislim se u sebi kad budes mogla i trebala da mi pomazes verovatno neces hteti. Serulja jednauser posted image

I tako....

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 10.9.2013 6:02:53 >

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 290
10.9.2013 7:15:50   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: Torbica

Drage zenice, samo vi znate sta je u vama, napisale to ovde ili ne, nemojmo zaboraviti, sebe nikad ne mozemo slagati.

user posted image

user posted image Nekima je lakse da bar ovde budu zene sa nadprirodnim mocima... pa dozvolimo im user posted image
user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 291
10.9.2013 9:16:59   
jovicaa
cuti miso i ja usisavam svaki dan sad, jednostavno moram.
natprirodne moci hahahahahauser posted image
moram vam priznati da mi je ipak mnogo lakse od kad aleks ide u vrtic, nema sanse da bih mogla ovako da odsedim malo na rr da je drugacije...
imam jos tri nedelje odmora do faksa, a onda cu poceti da kukamuser posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 292
10.9.2013 11:24:48   
aleksandrova
oni koji me znaju ovde znaju i da ne pisem i ne komentarisem i ne upadam u rasprave ne inatim se.ne pisem gotovo nikad,vise citam,trazim ono sto me zanima,ne ponavljam pitanja jer je gotovo na sve neko odgovorio cak se i ne ulogujem vec samo citam.al vidim da je tema aktivna poslednjih dana pa moram da kazem...nisam pomislila "sta mi je ovo trebalo" iako je mnogo puta bilo tesko za ovih godinu dana i necu ni pomisliti al jesam pomislila kad me muz nesto iznervira i to se uvek odnosilo na njega samog i na nas brak ne i na jelenu...meni je haos sve i ja ne znam da se organizujem samo nesto radim i ne stizem,nenaspavana sam umorna nekad zivcana,jelena je sve zahtevnija al nikad ne mogu reci to i da se odnosi na nju.nekako mi je nezahvalno jer sam toliko molila za to dete.ipak nismo svi isti.osecam se kao da se rugam Bogu,jer moliti godinama pa cak se i jedan dan pomoliti a posle to pomisliti reci mi izgleda kao kajanje,ne dozvoljavam ni jednom umoru ni jednom besu ni mojim tankim zivcima ni da kukam po forumima ni da se jadam ni sebi ni bliskima ni da se zalim niti kao neki da uporedjujem proslost i slobodu koju sam imala sa ovim sto sad imam.sve se da srediti.sve je to vreme koje prodje.znala je mala i nocima da ne spava pogotovu poslednjih mesec dana ja sam ovako neorganizovana ipak izasla na kraj sa svim mukama i stigla sam skoro sve i da operem kosu i nalakiram nokte,i izadjem negde sa sve jelenom.ja znam sta nju smiruje i prvo uradim nesto da nju smirim uvek ima nesto cime se dete moze smiriti,posle smirim sebe.poslu nikad nece biti kraja koliko god sredjivala ima nesto sto je ostalo.pa i nek ostane.mozda sam ja takva i mozda mislite da sam deo nekog klana al i to nije tako.al pomisliti sta mi je ovo trebalo pa ne mogu i ne razumem

mozak mi je otiso na odmor

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 293
10.9.2013 11:35:11   
dijana1*
Tema se od juce zove Sta mi sve prodje kroz glavu kad me stisnu obaveze pa mozemo da nastavimo da pricamo na tu temuuser posted image

(odgovor članu aleksandrova)
Direktna veza do poruke: 294
10.9.2013 11:52:57   
aleksandrova
i da moram ispricati jos ovo pa i da razmislite malo.ovo je ziva istina vec sam je pre par godina pricala u nekoj temi.moja sestra je samohrana majka ima vanbracno dete koje ima 10 godina.niko joj ne placa alimentaciju niti od njega ima bilo kakvu pomoc nije ga ni videla od kad je ostala trudna pobegao u australiju.sa 20 godina je rodila.od tad ne zna ni za izlaske ni za garderobu ni za sminku.nekad radi i po dva posla,nekad po dva tri meseca zivi od samo socijalne pomoci koja je ovde oko 70eu.nikad se nije zalila jer nosi patike bukvalno pocepane,jer joj sestra od ujaka da nesto garderobe ili od kad sam udata i ja joj nesto dam.ona ne zna za restorane i izlaske ni za frizera.sisa se sama i uvek je lepa i nasmejana svima pre svega svom detetu.jedu margarin danima ili supu.desava se i to.nekad se ima nekdad nema.imala je posao 7 god. i tad je jedva zivela sad vec 3 godine se bori sezonski onde ovde,ide na njivu da bere duvan to se ovde radi,pa u hladnjacu posle duvana da cisti paprike i sta sve ne.ma kakvi izlasci i provodi to je kod nje jednom u godinu dana s nama i uglavnom i kad je zovemo izbegava.ona je umorna od zivota i od svega sa njenih 30 oseca se ko da joj je 50.ALI ona je majka koja nikad nije rekla sta mi je ovo trebalo i nikad nece reci.sama gura kroz zivot i samo ona zna kako joj je.a neko ima sve na tacni i opet se zalie pa ne razumem zaista i ne opravdavam.

Direktna veza do poruke: 295
10.9.2013 11:54:33   
aleksandrova
a lepo sto ste promenili naziv teme al jednostavno sam morala ovo da ispricam bez ikakve namere da provociram i palim vatre

Direktna veza do poruke: 296
10.9.2013 12:04:24   
Ivanka 75
Kuku meni šta mi je sve prošlo kroz glavu danas... user posted image
Gledam neku emisiju o Osmanskom carstvu a razmišljam o ručku, vešu na tersi, neraspremljenim krevetima, usisivaču na sred sobe...
I šta mi je trebalo da sve to započnem danas, a napolju divan i sunčan dan, pa baš me briga, dok sam gledala Sulejmana nalakirah nokte vatreno crveno, sad idem sa detetom malo u park, a usisivač će da sačeka... pa na poso...
Uh, mnogo misli za moj mali mozak user posted image

Direktna veza do poruke: 297
10.9.2013 12:12:14   
Peace*
Ovu temu treba zaključati i obrisati.
Deo članova se sprda, deo ne razume o čemu se piše.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 298
10.9.2013 12:12:51   
jovicaa
tako je, ne opterecuj se, spremanjem. ja sam opet upala u fazu da sve mora da bude savrseno cisto, a to je nemoguce, i onda ludujem po ceo dan po kuciuser posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 299
10.9.2013 12:15:16   
jovicaa
inace meni nesto prolazi u poslednje vreme ideja o trecem detetu... skontala sam sto vise obaveza imam sve sam ludja.... grozno

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here