Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:42:55
|
|
|
|
Anoniman
|
red i ja šta pročitam do decembra to je to.... Ali sad mi baš dosadno... Pre tri godine postojala je šansa i polugodišnje članarine, ali toga više nema, mora se uzeti na celu godinu...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:44:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Mmmm, moraš pročitati "It" i "Mist" od Stivena Kinga Beži bre ženo, ja sam To čitala kad mi je bilo 15 godina, nisam spavala godinu dana!!!
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:46:46
|
|
|
|
minavb
|
It je odličan!!!! Imam i Kudža, i to je po meni izuzetna knjiga. Nisu to obični horori. King je meni dobar psiholog i likove zaista dobro smesti u neku priču, odlično opiše njihove misli, strahove, dileme, porodice... It sam pročitala mnogo puta, kao i Kudža, Talisman... i kao da lepo proživiš sve to o čemu piše.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:47:10
|
|
|
|
red3lilu
|
Ozbiljna sam, neće oni to skontati... jedino će mooožda biti sumnjivo što sam tako dugo trudna
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:49:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Baš lepo proživiš sve što je napisano Moja je velika greška što sam tako mlada čitala-moj ćale bio kupio knjigu, meni bila zanimljiva korica-onako jeziv krvavi klovn -pa reko'' da vidim o čemu se radi... i tako krajem srednje sam počela da gasim svetlo kad idem da spavam red, pa kao da oni znaju ako pošaljem mm da li sam trudna ili nisam ajd ako si ozbiljna, da se preko pp dogovorimo da se naši mužovi sretnu
< Poruku je uredio n i n a -- 6.8.2012 10:50:28 >
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:50:23
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: minavb It je odličan!!!! Imam i Kudža, i to je po meni izuzetna knjiga. Nisu to obični horori. King je meni dobar psiholog i likove zaista dobro smesti u neku priču, odlično opiše njihove misli, strahove, dileme, porodice... It sam pročitala mnogo puta, kao i Kudža, Talisman... i kao da lepo proživiš sve to o čemu piše. E, vidiš, Kudžo sam skroz propustila.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:52:57
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: n i n a IZVORNA PORUKA: *Alexx* Mmmm, moraš pročitati "It" i "Mist" od Stivena Kinga Beži bre ženo, ja sam To čitala kad mi je bilo 15 godina, nisam spavala godinu dana!!! Meni je ta knjiga bila fenomenalna i sa 13. To što su ta deca, bežeći od svojih muka kod kuće, u školi, zajedno našla način da se suoče za iskonskim zlom i pobede ga, meni je bilo zaista sjajno. U knjizi mi nije bio strašan vukodlak, mumija, krv, pijavice, pauk... već to što Beverli ima oca nasilnika, pa kasnije i muža, Bil ima katatonične roditelje koje je paralisala smrt deteta, Majk pati zato što je crn, Ben zato što je debeo... I dan danas mi je posebno tužna pogibija jednog lika, mislim da beše Edi Korkoran, koji je bežao od očuha nasilnika, a nastradao od čudovišta. It sam dobila kad sam imala 12 godina, tata nam je kupio i malo je krio . Nije me uplašila. U tom periodu me uplašila knjiga Slučaj Čarlsa Dektera Vorda Hauarda Lavkrafta.
< Poruku je uredio minavb -- 6.8.2012 10:57:17 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:55:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Nije moj stil! Ja sam izgleda mekša Mada kad ja kažem da me Dostojevski opušta, ljudi misle da sam luda A tebe mina od sad neću moći drugačije ni zamišljati osim kao Mortišu!!!
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:59:33
|
|
|
|
minavb
|
darkerka Inače, nikad u životu nisam pročitala ljubić. Pokušala da čitam Vilet od neke sestre Bronte, i pitala stariju sestru "Kakvo je ovo s*anje?"
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 11:08:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Nikad ljubavne romane, one psihoanalitičke knjige, i tipa Sex i grad i tako to... Ja sam više klasičar, beletristika, i volim naše pisce-mislim da su neprocenjivo blago: Ćosić (omiljeni), Kapor, Andrić, Šćepanović, G.Petrović, Habjanovićka.... E sad sam iskopala jednu knjigu sa police (valjda mm dobio nekad na poklon?) Dejvid Guterson"Sneg pada na kedrove". Čitao neko?
< Poruku je uredio n i n a -- 6.8.2012 11:09:32 >
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 11:12:18
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: minavb darkerka Inače, nikad u životu nisam pročitala ljubić. Pokušala da čitam Vilet od neke sestre Bronte, i pitala stariju sestru "Kakvo je ovo s*anje?" Ja sam imala i takav period u životu. Kad krenem sa jednom tematikom, nema šanse da stanem. Mada me današnji ljubići malko nerviraju. Ako čitam ljubić, uvek ću pre pročitati neki klasičan ljubić nego nešto savremeno. Recimo, uopšte me ne privlači 50 nijansi sive, pre bih kupila Kako je kaluđer prodao svoj ferari
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 11:16:31
|
|
|
|
Anoniman
|
A čekajte Dimina "Dama s kamelijama" isto spada u neke ljubavne romane? Ili "Kraljica Margo"? Onda sam ipak čitala i ljubavne
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 11:17:06
|
|
|
|
minavb
|
Ja bih da kupim taj ferari
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 22:27:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Lepo sam ja još onomad rekla da ovok retarda treba spaliti na lomači KLIK
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 22:30:06
|
|
|
|
Anoniman
|
gae samo se VELIKI spaljuju na lomaci
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 22:30:06
|
|
|
|
minavb
|
Jos ce i Jelena Bacic Alimpic da popljuje Lovca u zitu
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 22:31:15
|
|
|
|
Anoniman
|
"napravim se da je sve u redu" Radovan Nastic
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 22:31:46
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Zenetina gae samo se VELIKI spaljuju na lomaci Oooo kako mudro
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 22:33:14
|
|
|
|
Anoniman
|
ahahahahaha jesi se iznenadila?
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 22:34:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Procitala Beogradske price od Ive Andrica. Fine su price. Uopste ne volim Koelja.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 6.8.2012 22:40:06 >
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 22:34:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro, nije zaslužio lomaču, iskoristićemo ga za ogrev u svinjcu da se krmad ne smrznu.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 22:36:01
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Zenetina ahahahahaha jesi se iznenadila? Jok. Cak mi bi zao sto ne mogu da lajkujem, a mrzim lajkovanje.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 22:37:43
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 22:57:18
|
|
|
|
nenja22
|
IZVORNA PORUKA: Zenetina "napravim se da je sve u redu" Radovan Nastic raša draaagi a o kingu sve najbolje, iako nije pokojni, je l' da? it obožavam takođe, ali kao što sam već mislim spominjala, meni je ultimativni horor-triler besnilo pekićevo. mada bih it mogla ponovo čitati, nisam nego dva puta, a ja obično knjige koje volim više puta čtam. ali čuj čitati, jbg od kad se kosta rodio to još ne dolazi na red evo godinu i kusur, ja tri reda ako ostanem otvorenih očiju, dobro je
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 23:20:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Besnilo čitala... Proza dobra, priča heeee, onako... Nisam imala želju da čitam ponovo. A i nije mi neki horor
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.