Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.8.2012 9:29:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Googlam, i ne nalazim... Jel može neko da mi nađe cenu knjige Lak način da prestanete pušiti, Allen Carr?
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.8.2012 9:39:35
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Tash Googlam, i ne nalazim... Jel može neko da mi nađe cenu knjige Lak način da prestanete pušiti, Allen Carr? Evo TASHKE - ovde je 800 din. je KLIK ovde je 735 DIN. KLIK
< Poruku je uredio dunja RR -- 2.8.2012 9:42:44 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.8.2012 9:44:34
|
|
|
|
sandrina 85
|
Procitala sam Zov Andjela Gijom Muso , i sad grickam nokte, pa dodjoh na ovu lepu temicu da trazim inspiraciju Tash... se moze procitati online OVDE a naruciti online OVDE, pise da je cena 735 dinara... ja sam je procitala, ali nisam prestala da pusim
< Poruku je uredio sandrina 85 -- 2.8.2012 9:47:59 >
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.8.2012 9:48:41
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja sam je pročitala, hoću da je kupim, poklon je u pitanju.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 5.8.2012 16:09:48
|
|
|
|
Jole84
|
Moja sestra je prestala da puši posle te knjige,mada mi je teško da poverujem u to
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 8:55:25
|
|
|
|
*Alexx*
|
Pročitala sam Audiciju od Ryu Murakamija. S obzirom na to da je svi hvale kao psihološki horor/triler, da je po njoj snimljen jedan od najkontroverznijih japanskih filmova, imala sam velika očekivanja. Iskreno, razočarala sam se. Odlično ide zaplet, ali kulminacija i rasplet su isuviše kratki, kao da su zbrzani. Na redu je Frederik Begbede i 699 din (99 franks). I da pohvalim Booka izdavačku kuću, isporučuju kako se dogovorite sa njima, kontaktiraju vas telefonom - sve 5.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 8:58:16
|
|
|
|
minavb
|
Nikako da uzmem Murakamija sa police, prosto nemam želju. Čitam "Svet po Klarksonu" i umirem od smeha. Klarkson je jedan od voditelja Top Gear, onaj najviši.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 9:00:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja moram uskoro da obnovim članarinu u biblioteci, jer počinjem opasno da se dosađujem, a sve moje knjige sam pročitala bar tri puta!
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 9:05:01
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: minavb Nikako da uzmem Murakamija sa police, prosto nemam želju. Čitam "Svet po Klarksonu" i umirem od smeha. Klarkson je jedan od voditelja Top Gear, onaj najviši. Kojeg, Ryu ili Haruki Murakami? Za Harukija moraš biti u posebno depresivnom raspoloženju Jaaaooo, Džeremi! Moram nabaviti!
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 9:10:29
|
|
|
|
minavb
|
Norveška šuma je knjiga, ne znam koji je Murakami Klarkson je stvarno kralj.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 9:28:25
|
|
|
|
nenja22
|
deprersija te čeka na polici mada ja šta sam njegovo (harukijevo) čitala, nije mi bilo depresivno, više nekako tako hladno , ledeno, pa te protrese poprilično od toga, možda nije eto loše za ove vruće dane :) a ja gledala film audicija, kuku i lele, to mi je bio prvi horor u sto godina da sma isključivala film, šetkala se po kući, premišljala, pa onda kao ipak da ga odgledam do kraja...mada, u poslednje vreme nemam živaca za horore nikako, da li još od njega vučem traume, ne znam :)) klarksona moram mm_u da kupim
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 9:37:06
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: minavb Norveška šuma je knjiga, ne znam koji je Murakami Haruki. Divan pisac. On piše o toj karakterističnoj japanskoj usamljenosti. Norveška šuma je odlična knjiga. Dva puta sam je čitala - prvi put me oduševila, drugi put ne. Sve zavisi od toga kakav ti je život u datom trenutku.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 9:38:55
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: nenja22 a ja gledala film audicija, kuku i lele, to mi je bio prvi horor u sto godina da sma isključivala film, šetkala se po kući, premišljala, pa onda kao ipak da ga odgledam do kraja...mada, u poslednje vreme nemam živaca za horore nikako, da li još od njega vučem traume, ne znam :)) Ja nisam gledala, ali očekivala sam tako nešto, a ono epilog šupalj. Moram da odgledam! Inače, jezivija mi je njegova knjiga "U miso supi".
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:22:01
|
|
|
|
minavb
|
Idite u peršun, sad moram da skinem film! Inače me zeza moja glupa vista pa mi plejeri ne ferceraju kako treba, ali pokušaću da odgledam fim. Navukla sam muža na Parsonsa
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:23:29
|
|
|
|
*Alexx*
|
Meni je Parsons... 'nako.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:29:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Vi "hororašice" ste lude!!! Ne bi mene naterale, šanse nema... Nego, meni se čita onako neka drama, klasik... Nemam pojma, u tom sam fazonu. Predlog?
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:33:04
|
|
|
|
*Alexx*
|
Remark. Tri ratna druga.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:35:06
|
|
|
|
minavb
|
Bolji je od Den Brauna kog moj muž tradicionalno nosi na more.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:36:25
|
|
|
|
*Alexx*
|
A od svih njih je bolji Hornbi
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:36:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Hmm Remark... Nisam ga još imala prilike čitati... A Brauna me no like Tnx
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:37:07
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Remark. Tri ratna druga. Lepo Kad god mi neko traži da preporučim lepu knjigu, ja preporučim Kaporove Folirante.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:39:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Mina obožavam Kapora, baš ću da vidim šta ima njegovo u biblioteci
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:39:02
|
|
|
|
Snelle
|
Meni je Parsons nekako mlak. A horore NIKADA nisam čitala, nije mi nikad ni palo na pamet, ali me sad zaintrigiralo. Trenutno čitam Noru Roberts, onako, limunadica, ali mi trenutno ni ne trebaju teže knjige.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:39:34
|
|
|
|
red3lilu
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Ja moram uskoro da obnovim članarinu u biblioteci, jer počinjem opasno da se dosađujem, a sve moje knjige sam pročitala bar tri puta! Nemoj, daću ti ja svoju ... učlanila sam se kad su mi prepisali lekove i ležanje u martu... ali sad zadnju turu kad vratim...neću sigurno uzimati pooooduži period
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:42:17
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Snelle A horore NIKADA nisam čitala, nije mi nikad ni palo na pamet, ali me sad zaintrigiralo. Mmmm, moraš pročitati "It" i "Mist" od Stivena Kinga
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.