Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 16.2.2012 15:53:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja se opet navukla Ovaj put na Marijanu Kiz. Do sada sam pročitala tri knjige, neverovatno koliko se udubim i opustim čitajući je. Preporuka za: 1. Kod poslednje šanse 2. Ima li nekoga tamo 3. Ispod pokrivača ... KLIK
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 16.2.2012 15:58:09
|
|
|
|
Lilla
|
Preporucujem Zarko Lausevic; Godina prodje, dan nikad
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 16.2.2012 16:01:08
|
|
|
|
branki*
|
dunja i lilla,procitala ih
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.2.2012 13:49:42
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 IZVORNA PORUKA: dunja RR Ako želite da se slatko nasmejete u zemlji Srbiji, pročitajte "Letnji dan do podne" Nebojše Romčevića, preporuka. kako ja njega volim! drame posebno, a "ljubav, navika panika" me je do suza dovodila! ovo nisam citala, bas cu da potrazim. znas li ko je izdavac? ovde je malo problem sa nabavljanjem knjiga.. Jeco, za tebe:) KLIK
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.2.2012 14:08:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dunjice, bas cu da vidim da li u mojoj bibliteci ima nesto od njenih knjiga. U poslednje vreme samo citam knjige. Evo jedna preporuka "Ponoc u cilibaru'' od Amande Kvik.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.2.2012 16:04:40
|
|
|
|
jelena038
|
dunja, hvala! laus je super. ne volim takvu literaturu, ali jako me je prijtno iznenadio.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.2.2012 22:29:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Hm da, Laus ... procitala sam Za preporuciti, Pokojni Matija Paskal ali priznajem da mi nije najdraza, mnoge su mi zanimljive, nekima se i rado vracam
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.2.2012 11:01:21
|
|
|
|
Capa
|
DEvojke, treba mi pomoć Treba mi ideja za knjigu za poklon jednoj gospođi od 50-ak godina. E, sad, znam da joj se jako dopala knjiga Žarka Lauševića, posebno taj stil pisanja... Pošto poštuje BAŠ Svetu Petku, razmišljala sam da joj kupim "Petkanu", ali mi deluje kao kombinacija duhovnog i filozofskog stila, pa ne znam da li bi joj odgovaralo... MOžda neka knjiga o bakama Ne znam, dajte ideje... P:S: I, da, ne zamerite na mojim laičkim objašnjenjima, tj.nazivima stilova.
< Poruku je uredio Capa -- 29.2.2012 11:02:18 >
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 16.3.2012 13:58:44
|
|
|
|
aster
|
Poslednje 2 knjige koje sam pročitala su Nora (Lutkina kuća) - Henrik Ibzen i Madam Bovari - Gistav Flober. Obe su odlične.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.3.2012 14:21:44
|
|
|
|
aster
|
Dugo putovanje u noć - Judžin O'Nil, ODLIČNA knjiga!!
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.3.2012 14:37:45
|
|
|
|
Sanchy
|
Kejt Mos LAVIRINT,Havijer Moro INDIJSKA PRINCEZA,Marija Gracija Silijato KALIGULA....trenutno se setih ovih,ima toga jos dosta,samo mislim da je nezahvalno preporuciti nekom knjigu jer svi mi volimo razlicite zanrove,stilove pisanja itd..
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.3.2012 14:42:05
|
|
|
|
Sanchy
|
IZVORNA PORUKA: mihi Tigrova žena totalno me smorila, ne znam zašto je top1- na Laguninoj listi Apsolutno se slazem i ja sam se to pitala,cak je i u Blicu izasla reportaza o Tei Obreht mladoj autorki i ovom delu...po meni nista specijalno,cak me je i smorila...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.3.2012 15:15:51
|
|
|
|
Krcko
|
Zadnje pročitane:Istoričar(Elizabet Kostov),Kuća tajni od Kejt Morton. Obe baš legle! Vijam po gradu Gozbu za vrane i Gospodara prstenova(mislim na biblioteke)ali nikako da ulovim
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.3.2012 21:25:27
|
|
|
|
bebać
|
Ja sam na psihologiji od kako sam pročitala 'Put kojim se redje ide '.....sada čitam ' Emocionalna inteligencija' pa ćemo da vidimo
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.3.2012 21:46:04
|
|
|
|
mihi
|
Ana Karenjina 3X, čitao je moj sin, pa je pročitala i ja ponovo, Luka kaže mnogo su smorili ko se još danas ubije zbog nesretne ljubavi osim psihića Mene uvek dotakne ova knjiga.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.3.2012 22:04:20
|
|
|
|
mamamikka
|
Put kojim se ređe ide je knjiga koju sam dobila kao nagradu od nekog časopisa. Imala sam 13godina. Eq (T. Bradberry i J. Greaves)? Dopalre su mi se i "Otkrij svoj dar" A. Vorena "52 koraka do uspeha" mislim Napoleon Hil A od romana ajde da budem originalna "Deseti dar" Džejn Džonson
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.3.2012 22:42:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Vadisrce Borisa Viana je knjiga koju svaka žena treba da pročita pre nego što postane majka.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.3.2012 22:46:57
|
|
|
|
branki*
|
kad sam prvi put citala anu karenjinu,bila sam skolarac,deo skolske lektire,nije me se previse dojmila.kasnije sam je citala ponovo i bolje skapirala
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.4.2012 21:02:03
|
|
|
|
dunja RR
|
Bila sam malopre u biblioteci, tražim nešto za put. Otvorih Dučića, potpuno nenadano, Gradove i himere i zaljubih se. Padam u iskušenje da je odmah pročitam, ali bolje neka ostane za avion i plažu. I naravno, uzeh još nešto od moje ljubimice Marijane Kiz
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 7.4.2012 0:10:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Krcko Zadnje pročitane:Istoričar(Elizabet Kostov),Kuća tajni od Kejt Morton. Obe baš legle! Vijam po gradu Gozbu za vrane i Gospodara prstenova(mislim na biblioteke)ali nikako da ulovim trazi u manjim ograncima gradske biblioteke, mada sada je navala zbog serije ..
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 7.4.2012 11:09:54
|
|
|
|
branki*
|
sad se setih knjizica koje sam procitala pre 2 godine-pvo stanje.imaju i nastavci-vanredno stanje i drugo stanje.autor je sinejd morijarti.lako za citanje,pitko,zabavno,a realisticno,cita se u jednom dahu!
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 7.4.2012 11:23:01
|
|
|
|
branki*
|
debela devojcica-dzudit mur.potresno,prema istinitoj prici,odlicno.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 7.4.2012 11:27:03
|
|
|
|
branki*
|
dete zvano to-dejv pelcer.nastavak:izgubljeni decak. potresna istinita prica o decaku kojeg je zlostavljala majka.jako dirljivo i za ne poverovati.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 10.5.2012 18:18:11
|
|
|
|
Anoniman
|
U platou sutra od 19 do ponoci valjda popust, do 40% na njihova izdanja (koja su uglavnom loseg kvaliteta), a 20% na ostala izdanja. Ako budem imala kome da uvalim dete, odoh malo da se pocastim. Sada cu online da proberem :)
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 10.5.2012 19:55:30
|
|
|
|
viking
|
Bas ti, bas tu, Miranda Dzulaj. Bas lepa kniga prica.
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.