Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 7.9.2012 11:57:42
|
|
|
|
viking
|
nisam, kupila sam je još u januaru, tada nije bilo te akcije, ali sam videla pre neki dan da su baš ti naslovi sada 3 za 999
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 7.9.2012 12:37:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Javljam ti kad sutra idem kod frizera, pa ako bude sanse da se nadjem... Ako ne kupila sam i dobila jedno 50 knjiga koje sam samo stavila na policu. IZVORNA PORUKA: viking RR Misu, dajem ti na zajam ako hoces :-)
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 7.9.2012 12:38:23
|
|
|
|
viking
|
važi se :)
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 7.9.2012 22:25:03
|
|
|
|
Lu
|
P.E. Poslije "Tajne" pročitaj "Kaluđera koji je prodao svoj ferari"
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 7.9.2012 22:29:46
|
|
|
|
Anoniman
|
E Viking, sutra sam od 10-12 kod frizera. Ako ti odgovara mozemo oroci negde po knjigu. Ali ne moras se muciti, ja sam danas kupila Covek koji je ubio Teslu, zazvucalo mi kao dobro za pored bazena. Obicno procitam za deset dana bar tri knjige, ali uz Gileta, ne znam da li cu i ovu zavrsiti
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 8.9.2012 10:28:17
|
|
|
|
lajla
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve "Koliba" je svakako knjiga koja je za sada u mojih top 10 najboljih knjiga. Mada mislim da ljudi koji ne veruju u Boga ili koji nemaju decu ne bi umeli da je dozive na pravi nacin Jako, jako dobra knjiga knjiga je odlicna procitala sam je davno..ostavi je jak utisak...takve knjige volim koje ostave jak utisak
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 20.9.2012 13:02:45
|
|
|
|
viking
|
Izašao Svet po Klarksonu 2! Nisam pročitala, ali sam kupila jutros.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.9.2012 1:38:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Gledala sam danas intervju sa Polom Osterom... On je šef svemira!!! Posle ovog što sam čula danas moram sve knjige da pročitam iz početka i filmove da odgledam... Nisam znala da je moguće voleti ga više no što sam do danas ali očito jeste... On je moje vrhovno božanstvo!
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.9.2012 1:41:52
|
|
|
|
MicinaMama
|
Menije je Seherzada 1001 noc
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 30.9.2012 0:29:14
|
|
|
|
Milica cica
|
Ja baš puno čitam, ima dosta dragih knjiga: Štiklama do vrha mi je dobra, Sva pravila,Leto i grad....
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 30.9.2012 1:31:31
|
|
|
|
Skockica
|
Najjaci utisak na mene ostavila je knjiga Zato sto te volim - Gijom Muso, nista emotivnije nisam procitala . Jako je dobra i Hiljadu cudesnih sunaca.Isto tako knjiga Ne dozvoli mi da odem - Tjeri Koen je dosta poucna jer nas uci da nekad u zivotu nije sve tako crno kao sto u tom trenutku izgleda i da velike zivotne odluke ne treba donositi ishitreno.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 30.9.2012 13:13:06
|
|
|
|
sandrina 85
|
I njegova Zov Andjela je odlicna Ja sam se iznenadila kako je mlad pisac, mislila sam da je stariji lik.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.10.2012 15:25:34
|
|
|
|
malik
|
Ideja za čitanje ... KLIK
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.10.2012 15:28:56
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Milica cica Ja baš puno čitam, ima dosta dragih knjiga: Štiklama do vrha mi je dobra, Sva pravila,Leto i grad.... Brrrrrr.. Pekicevo "Besnilo"
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.10.2012 21:42:34
|
|
|
|
bratzz
|
Uzela sam Kolibu danas
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 7.10.2012 10:00:12
|
|
|
|
PoisonEve
|
Javi nam utiske obavezno
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 7.10.2012 17:15:19
|
|
|
|
vukosava
|
E blago vama kad imate vremena za beletristiku. Ja samo sturcnu literaturu oci mi ispadose. Kad uzmem knjigu na maternjem, ne pustam dok ne procitam, pozeleo se mozak a pre svega dusa.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 7.10.2012 17:52:03
|
|
|
|
PoisonEve
|
Vuko, verujem ti Znam da ni ja necu imati vremena kad uskoro pocnem da radim, pa sad hrlim sto vise da procitam
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.10.2012 11:21:20
|
|
|
|
Krcko
|
"Norveška šuma" Murakami,čitao neko?Upravo sam je dobila da pročitam
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.10.2012 12:11:46
|
|
|
|
bratzz
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve Javi nam utiske obavezno Naravno
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.10.2012 12:16:35
|
|
|
|
maca821
|
Celestinsko proročanstvo, meni super knjiga
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.10.2012 17:43:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Pošto ovih dana malo šta mogu, pa mi čitanje prekrati vreme, našla sam onaj BBC spisak 100 knjiga koje bi svako trebao pročitati u životu... I sad neke sam već čitala, pa počela da uzimam iz biblioteke druge knjige i dosad me ni jedna od tih odabranih nije oborila s nogu: Gospođa Bovari Lovac u raži Lolita..... fu, nju sam čak i htela da pročitam. Nije loša, ali nisam ni oduševljena, više zgrožena tematikom. Jih Sad sam malo uzela Kapora da se oporavim
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.10.2012 17:49:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Sad si me naterala da pogledam spisak i šokirala sam se... Hari PRoter je na :nesmemnidabrojimkolikomesta: a polovinu sposka čine sestre Bronte uz još po nekogu Manolinu Kapetana Korelija i slično...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.10.2012 17:52:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma po meni ima nekih besmislenih naslova, ali ima i dobrih knjiga. Lično ja sam se orjentisala na neke klasike i eto i oni su me baš razočarali. A Veliki Gedzbi sam pokušala da čitam nekoliko puta i nikad ne maknem dalje od 50 strane
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 11.10.2012 15:47:05
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
50 nijansi sive - nije cemu bar meni al haj malo sexa za promjenu , još imaju dva nastavka, al mrsko mi nesto
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.