Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.8.2012 9:29:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Googlam, i ne nalazim... Jel može neko da mi nađe cenu knjige Lak način da prestanete pušiti, Allen Carr?
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.8.2012 9:39:35
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Tash Googlam, i ne nalazim... Jel može neko da mi nađe cenu knjige Lak način da prestanete pušiti, Allen Carr? Evo TASHKE - ovde je 800 din. je KLIK ovde je 735 DIN. KLIK
< Poruku je uredio dunja RR -- 2.8.2012 9:42:44 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.8.2012 9:44:34
|
|
|
|
sandrina 85
|
Procitala sam Zov Andjela Gijom Muso , i sad grickam nokte, pa dodjoh na ovu lepu temicu da trazim inspiraciju Tash... se moze procitati online OVDE a naruciti online OVDE, pise da je cena 735 dinara... ja sam je procitala, ali nisam prestala da pusim
< Poruku je uredio sandrina 85 -- 2.8.2012 9:47:59 >
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.8.2012 9:48:41
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja sam je pročitala, hoću da je kupim, poklon je u pitanju.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 5.8.2012 16:09:48
|
|
|
|
Jole84
|
Moja sestra je prestala da puši posle te knjige,mada mi je teško da poverujem u to
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 8:55:25
|
|
|
|
*Alexx*
|
Pročitala sam Audiciju od Ryu Murakamija. S obzirom na to da je svi hvale kao psihološki horor/triler, da je po njoj snimljen jedan od najkontroverznijih japanskih filmova, imala sam velika očekivanja. Iskreno, razočarala sam se. Odlično ide zaplet, ali kulminacija i rasplet su isuviše kratki, kao da su zbrzani. Na redu je Frederik Begbede i 699 din (99 franks). I da pohvalim Booka izdavačku kuću, isporučuju kako se dogovorite sa njima, kontaktiraju vas telefonom - sve 5.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 8:58:16
|
|
|
|
minavb
|
Nikako da uzmem Murakamija sa police, prosto nemam želju. Čitam "Svet po Klarksonu" i umirem od smeha. Klarkson je jedan od voditelja Top Gear, onaj najviši.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 9:00:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja moram uskoro da obnovim članarinu u biblioteci, jer počinjem opasno da se dosađujem, a sve moje knjige sam pročitala bar tri puta!
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 9:05:01
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: minavb Nikako da uzmem Murakamija sa police, prosto nemam želju. Čitam "Svet po Klarksonu" i umirem od smeha. Klarkson je jedan od voditelja Top Gear, onaj najviši. Kojeg, Ryu ili Haruki Murakami? Za Harukija moraš biti u posebno depresivnom raspoloženju Jaaaooo, Džeremi! Moram nabaviti!
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 9:10:29
|
|
|
|
minavb
|
Norveška šuma je knjiga, ne znam koji je Murakami Klarkson je stvarno kralj.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 9:28:25
|
|
|
|
nenja22
|
deprersija te čeka na polici mada ja šta sam njegovo (harukijevo) čitala, nije mi bilo depresivno, više nekako tako hladno , ledeno, pa te protrese poprilično od toga, možda nije eto loše za ove vruće dane :) a ja gledala film audicija, kuku i lele, to mi je bio prvi horor u sto godina da sma isključivala film, šetkala se po kući, premišljala, pa onda kao ipak da ga odgledam do kraja...mada, u poslednje vreme nemam živaca za horore nikako, da li još od njega vučem traume, ne znam :)) klarksona moram mm_u da kupim
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 9:37:06
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: minavb Norveška šuma je knjiga, ne znam koji je Murakami Haruki. Divan pisac. On piše o toj karakterističnoj japanskoj usamljenosti. Norveška šuma je odlična knjiga. Dva puta sam je čitala - prvi put me oduševila, drugi put ne. Sve zavisi od toga kakav ti je život u datom trenutku.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 9:38:55
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: nenja22 a ja gledala film audicija, kuku i lele, to mi je bio prvi horor u sto godina da sma isključivala film, šetkala se po kući, premišljala, pa onda kao ipak da ga odgledam do kraja...mada, u poslednje vreme nemam živaca za horore nikako, da li još od njega vučem traume, ne znam :)) Ja nisam gledala, ali očekivala sam tako nešto, a ono epilog šupalj. Moram da odgledam! Inače, jezivija mi je njegova knjiga "U miso supi".
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:22:01
|
|
|
|
minavb
|
Idite u peršun, sad moram da skinem film! Inače me zeza moja glupa vista pa mi plejeri ne ferceraju kako treba, ali pokušaću da odgledam fim. Navukla sam muža na Parsonsa
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:23:29
|
|
|
|
*Alexx*
|
Meni je Parsons... 'nako.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:29:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Vi "hororašice" ste lude!!! Ne bi mene naterale, šanse nema... Nego, meni se čita onako neka drama, klasik... Nemam pojma, u tom sam fazonu. Predlog?
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:33:04
|
|
|
|
*Alexx*
|
Remark. Tri ratna druga.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:35:06
|
|
|
|
minavb
|
Bolji je od Den Brauna kog moj muž tradicionalno nosi na more.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:36:25
|
|
|
|
*Alexx*
|
A od svih njih je bolji Hornbi
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:36:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Hmm Remark... Nisam ga još imala prilike čitati... A Brauna me no like Tnx
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:37:07
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Remark. Tri ratna druga. Lepo Kad god mi neko traži da preporučim lepu knjigu, ja preporučim Kaporove Folirante.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:39:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Mina obožavam Kapora, baš ću da vidim šta ima njegovo u biblioteci
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:39:02
|
|
|
|
Snelle
|
Meni je Parsons nekako mlak. A horore NIKADA nisam čitala, nije mi nikad ni palo na pamet, ali me sad zaintrigiralo. Trenutno čitam Noru Roberts, onako, limunadica, ali mi trenutno ni ne trebaju teže knjige.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:39:34
|
|
|
|
red3lilu
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Ja moram uskoro da obnovim članarinu u biblioteci, jer počinjem opasno da se dosađujem, a sve moje knjige sam pročitala bar tri puta! Nemoj, daću ti ja svoju ... učlanila sam se kad su mi prepisali lekove i ležanje u martu... ali sad zadnju turu kad vratim...neću sigurno uzimati pooooduži period
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.8.2012 10:42:17
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Snelle A horore NIKADA nisam čitala, nije mi nikad ni palo na pamet, ali me sad zaintrigiralo. Mmmm, moraš pročitati "It" i "Mist" od Stivena Kinga
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.