|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti)
2.8.2012 9:29:01   
Anoniman
Googlam, i ne nalazim... Jel može neko da mi nađe cenu knjige Lak način da prestanete pušiti, Allen Carr?

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 601
2.8.2012 9:39:35   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Tash

Googlam, i ne nalazim... Jel može neko da mi nađe cenu knjige Lak način da prestanete pušiti, Allen Carr?

Evo TASHKE - ovde je 800 din. je KLIK

ovde je 735 DIN. KLIK

< Poruku je uredio dunja RR -- 2.8.2012 9:42:44 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 602
2.8.2012 9:44:34   
sandrina 85
Procitala sam Zov Andjela Gijom Muso , i sad grickam nokte, pa dodjoh na ovu lepu temicu da trazim inspiraciju user posted image

Tash... se moze procitati online OVDE a naruciti online OVDE, pise da je cena 735 dinara... ja sam je procitala, ali nisam prestala da pusim user posted image user posted image

< Poruku je uredio sandrina 85 -- 2.8.2012 9:47:59 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 603
2.8.2012 9:48:41   
Anoniman
I ja sam je pročitala, hoću da je kupim, poklon je u pitanju. user posted image

(odgovor članu sandrina 85)
  Direktna veza do poruke: 604
5.8.2012 16:09:48   
Jole84
Moja sestra je prestala da puši posle te knjige,mada mi je teško da poverujem u to user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 605
6.8.2012 8:55:25   
*Alexx*
Pročitala sam Audiciju od Ryu Murakamija. S obzirom na to da je svi hvale kao psihološki horor/triler, da je po njoj snimljen jedan od najkontroverznijih japanskih filmova, imala sam velika očekivanja. Iskreno, razočarala sam se. Odlično ide zaplet, ali kulminacija i rasplet su isuviše kratki, kao da su zbrzani.
Na redu je Frederik Begbede i 699 din (99 franks).

I da pohvalim Booka izdavačku kuću, isporučuju kako se dogovorite sa njima, kontaktiraju vas telefonom - sve 5.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 606
6.8.2012 8:58:16   
minavb
Nikako da uzmem Murakamija sa police, prosto nemam želju. Čitam "Svet po Klarksonu" i umirem od smeha. Klarkson je jedan od voditelja Top Gear, onaj najviši.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 607
6.8.2012 9:00:07   
Anoniman
Ja moram uskoro da obnovim članarinu u biblioteci, jer počinjem opasno da se dosađujem, a sve moje knjige sam pročitala bar tri puta! user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 608
6.8.2012 9:05:01   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: minavb

Nikako da uzmem Murakamija sa police, prosto nemam želju. Čitam "Svet po Klarksonu" i umirem od smeha. Klarkson je jedan od voditelja Top Gear, onaj najviši.

Kojeg, Ryu ili Haruki Murakami? Za Harukija moraš biti u posebno depresivnom raspoloženju user posted image
Jaaaooo, Džeremi! Moram nabaviti!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 609
6.8.2012 9:10:29   
minavb
Norveška šuma je knjiga, ne znam koji je Murakami user posted image
Klarkson je stvarno kralj.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 610
6.8.2012 9:28:25   
nenja22
deprersija te čeka na polici user posted image mada ja šta sam njegovo (harukijevo) čitala, nije mi bilo depresivno, više nekako tako hladno , ledeno, pa te protrese poprilično od toga, možda nije eto loše za ove vruće dane :)

a ja gledala film audicija, kuku i lele, to mi je bio prvi horor u sto godina da sma isključivala film, šetkala se po kući, premišljala, pa onda kao ipak da ga odgledam do kraja...mada, u poslednje vreme nemam živaca za horore nikako, da li još od njega vučem traume, ne znam :))

klarksona moram mm_u da kupim

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 611
6.8.2012 9:37:06   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: minavb

Norveška šuma je knjiga, ne znam koji je Murakami user posted image

Haruki. Divan pisac. On piše o toj karakterističnoj japanskoj usamljenosti. Norveška šuma je odlična knjiga. Dva puta sam je čitala - prvi put me oduševila, drugi put ne. Sve zavisi od toga kakav ti je život u datom trenutku.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 612
6.8.2012 9:38:55   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: nenja22

a ja gledala film audicija, kuku i lele, to mi je bio prvi horor u sto godina da sma isključivala film, šetkala se po kući, premišljala, pa onda kao ipak da ga odgledam do kraja...mada, u poslednje vreme nemam živaca za horore nikako, da li još od njega vučem traume, ne znam :))

Ja nisam gledala, ali očekivala sam tako nešto, a ono epilog šupalj. Moram da odgledam!
Inače, jezivija mi je njegova knjiga "U miso supi".

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 613
6.8.2012 10:22:01   
minavb
Idite u peršun, sad moram da skinem film! Inače me zeza moja glupa vista pa mi plejeri ne ferceraju kako treba, ali pokušaću da odgledam fim.
Navukla sam muža na Parsonsauser posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 614
6.8.2012 10:23:29   
*Alexx*
Meni je Parsons... 'nako.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 615
6.8.2012 10:29:37   
Anoniman
Vi "hororašice" ste lude!!! user posted image Ne bi mene naterale, šanse nema... user posted image

Nego, meni se čita onako neka drama, klasik... Nemam pojma, u tom sam fazonu. Predlog?

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 616
6.8.2012 10:33:04   
*Alexx*
Remark. Tri ratna druga.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 617
6.8.2012 10:35:06   
minavb
Bolji je od Den Brauna kog moj muž tradicionalno nosi na more. user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 618
6.8.2012 10:36:25   
*Alexx*
A od svih njih je bolji Hornbi user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 619
6.8.2012 10:36:53   
Anoniman
Hmm Remark... Nisam ga još imala prilike čitati... A Brauna me no like user posted image Tnx

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 620
6.8.2012 10:37:07   
minavb

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Remark. Tri ratna druga.

Lepouser posted image
Kad god mi neko traži da preporučim lepu knjigu, ja preporučim Kaporove Folirante.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 621
6.8.2012 10:39:00   
Anoniman
Mina user posted image obožavam Kapora, baš ću da vidim šta ima njegovo u biblioteci user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 622
6.8.2012 10:39:02   
Snelle
Meni je Parsons nekako mlak. A horore NIKADA nisam čitala, nije mi nikad ni palo na pamet, ali me sad zaintrigiralo. Trenutno čitam Noru Roberts, onako, limunadica, ali mi trenutno ni ne trebaju teže knjige.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 623
6.8.2012 10:39:34   
red3lilu

IZVORNA PORUKA: n i n a

Ja moram uskoro da obnovim članarinu u biblioteci, jer počinjem opasno da se dosađujem, a sve moje knjige sam pročitala bar tri puta! user posted image

Nemoj, daću ti ja svojuuser posted image ... učlanila sam se kad su mi prepisali lekove i ležanje u martu... ali sad zadnju turu kad vratim...neću sigurno uzimati pooooduži perioduser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 624
6.8.2012 10:42:17   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: Snelle
A horore NIKADA nisam čitala, nije mi nikad ni palo na pamet, ali me sad zaintrigiralo.

Mmmm, moraš pročitati "It" i "Mist" od Stivena Kinga user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here