|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti)
18.3.2011 23:55:10   
marija32
IZVORNA PORUKA: Tash

Sad čitam ovo: Julija, i skroz mi je super. Toliko mi se dopada da reskiram i palim svetlo da bih čitala uz bebu koja pored spava. user posted image

Ej, a ja sam je pre neki dan kupila prijateljici kojoj treba da saljem u sredu za Hrvatsku. Nadam se da ce se i njoj dopastiuser posted image

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 376
18.3.2011 23:57:00   
pj76
verolino, ja ga nekako dozivljavamne znam kako bih ti definisala, dok ga citam imam neke fizicke reakcije tipa osecaj topline ili spokoja ili  tako nekako (kaoko kad)  .... vidis nikad u stari nisam ni razmisljala da li ga razumem ili neuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 377
18.3.2011 23:58:21   
dunja RR
JMPM Devojka sa bisernom minđušom je OK, imam je i film je lep...ali napisah negde ranije, pa da ti ponovim - Devičansko plavo od Trejsi mi je bolja.....preporučujem

< Poruku je uredio dunja RR -- 19.3.2011 0:01:24 >

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 378
18.3.2011 23:58:25   
Anoniman
da li je neko čitao knjigu ''Papa Jovana''???

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 379
19.3.2011 0:03:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Rada T.

da li je neko čitao knjigu ''Papa Jovana''???

Ja jesam, pre nekih 5 godina.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 380
19.3.2011 0:05:26   
Anoniman
ja sam je pročitala skoro i baš mi je leglauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 381
19.3.2011 0:06:11   
Anoniman
Dobra je knjiga, ja sam je progutala na moru. 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 382
19.3.2011 0:07:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pj76

verolino, ja ga nekako dozivljavamne znam kako bih ti definisala, dok ga citam imam neke fizicke reakcije tipa osecaj topline ili spokoja ili  tako nekako (kaoko kad)  .... vidis nikad u stari nisam ni razmisljala da li ga razumem ili neuser posted image

Imam i ja fizicke i psihicke reakcije na njega, tj. segmente koje razumem, ali se uglavnom posle citanja Pavica osecam kao da mi Bog nije podario mozakuser posted image

(odgovor članu pj76)
  Direktna veza do poruke: 383
19.3.2011 0:09:51   
pj76
e pa vidis ja bas volem kad se tako osecam! milina.....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 384
19.3.2011 0:20:05   
Anoniman
Ima knjiga koje mozda neces razumeti u datom momentu, ali ako izazivaju osecanja ili jos bolje, potaknu te na neka razmisljanja i ideje, izazivaju te da predjes svoje granice.... Ne znam. Ja volim sve knjige da procitam ponovo posle nekog vremena, npr 10-15 godina (ne bukvalno sve, ali klasike, nesto sto me je u mladosti opredelilo da budem ovakva i ono sto smatram da ne potpada pod razbibrigu). Evo ovih dana cu bas da se vratim Basari. Zanimljivo je setiti se sebe od pre toliko vremena, podsetiti se sta ti je onda bilo vazno i videti koliko si daleko odmakao, koliko te je pojela svakodnevica....

Mislim da ni je vreme da idem u krevet

(odgovor članu pj76)
  Direktna veza do poruke: 385
20.3.2011 18:49:45   
Suncicabg
Upravo zavrsila "Dvadesetu suprugu" drugi put user posted image  toliko je dobra

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 386
20.3.2011 18:52:21   
1zvezdana1
dali je neko citao knjigu decak u prugastoj pidzami?

zivot je kratak-ili suvise dug -da bi sebi mogla da dozvolim taj luksuz da zivim lose

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 387
7.4.2011 23:31:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tash

Sad čitam ovo: Julija, i skroz mi je super. Toliko mi se dopada da reskiram i palim svetlo da bih čitala uz bebu koja pored spava. user posted image

Pročitala sam je. Dobra je knjiga. Malo je usr*an kraj (po mom ukusu), mislim ja sam očekivala neku zabranjenu ljubav koja ruši celu priču o Romeu i Juliji, kad ono happy end.
No, nije loša, vredi je pročitati.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 388
13.4.2011 22:28:38   
marijajo
Ja volim da citam romane.Lagani su i citaju se u jednom dahu.Volim knjige Amande Kvik,Sofi Kinsele,Nore Roberts...
Izasla je trilogija o sestrama Konkenon od Nore Roberts.Procitala sam Rodjena u vatri,trenutno citam Rodjena u ledu,a treca je Rodjena u ceznji.Preporucujem vam toplo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 389
14.4.2011 17:42:29   
Anoniman
Evo jedne pitke, opustajuce knjigeuser posted image

user posted image

(odgovor članu marijajo)
  Direktna veza do poruke: 390
14.4.2011 17:59:00   
Maya21
nedavno sam procitala LICE DETETA Sofi Hane. Odlicna knjiga koju nisam ispustala iz ruku dok je nisam procitala user posted image

Bila je odsutna samo dva sata. Njin suprug Dejvid trebalo je da čuva njihovu ćerku staru dve nedelje. Ali, kada je Alis Fenkort ušla u dečju sobu, započinje zastrašujuće mučenje, jer ona insistira na tome da je beba u kolevci stranac koga nikad ranije nije videla.
Sa sve neprijateljskije nastrojenim i pretećim Dejvidom, koji se kune da je ona ili luda ili laže, kako Alis da ubedi policiju da joj veruje pre nego što bude prekasno?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 391
14.4.2011 18:04:22   
azdajica75
Karlos Luis Safon "Senka vetra" je na mene ostavila toliko jak utisak da sam nakon što sam je pročitala danima bila pod utiskom.Čitala sam je pre dve godine,i još jedno dva-tri puta posle toga.
Kada sam neraspoložena najviše volim da čitam "Bajka o Benjaminu Baruhu" od Gordane Kuić,ta knjiga mi je puna neke pozitivne životne energije i uvek me oraspoloži.

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 392
14.4.2011 18:06:13   
nencydrew
Zločin i kazna-Dostojevski-najbolja triler knjigauser posted image

Naravno, mišljenja sam kao i malimiš da nije isto kad je čitate, sa koliko godina, u kom raspoloženju

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 393
29.4.2011 15:10:23   
Vika
IZVORNA PORUKA: viking RR

Autobiografija user posted image

user posted image

Danas sam je tražila i trenutno nemaju, pa uzeh Kolibu, Pola Janga koju nisam čitala, i Lovca na zmajeve i Hiljadu čudesnih sunaca koje jesam, i koje su mi se baš dopale.

Pošto sam vikendom odsečena od neta i RR, a dolazi i mama da pazi malca, eto meni omiljene zabaveuser posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 394
29.4.2011 15:34:30   
Vika
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja imam knjigu (Jedi, moli, voli) i došla sam možda do polovine i ne ide dalje user posted image to mi se desilo i sa Caricom, nikad je nisam ni pročitala. Inače čitam sve što mi padne pod ruku, ali te dve knjige - jok.

Meni se uopšte nije dopala

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 395
29.4.2011 15:37:38   
bubulence
nisam citala mnogo unazad pa ne znam da li je neko preporucio Dragulj Medine, predivna knjiga...
ko nije neka je obavezno procita

< Poruku je uredio bubulence -- 29.4.2011 15:38:15 >

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 396
29.4.2011 15:38:01   
viking
Vika, ako si iz Beograda, pozajmiću ti

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 397
29.4.2011 15:39:00   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Vika

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja imam knjigu (Jedi, moli, voli) i došla sam možda do polovine i ne ide dalje user posted image to mi se desilo i sa Caricom, nikad je nisam ni pročitala. Inače čitam sve što mi padne pod ruku, ali te dve knjige - jok.

Meni se uopšte nije dopala

I još uvek je nisam pročitala user posted image ne ide pa ne ide

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 398
29.4.2011 15:40:01   
Vika
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Je l' čitao neko Orhana Pamuka-Zovem se crveno? Kupila sam knjigu pre par godina, i pozajmila je strini, sad sam je dobila natrag i nakanjujem se da je otvorim, a nemam pojma da l' je čemu...

Ovih dana idem u pustošenje jedne knjižare, mama lektoriše za njih pa sam je zamolila da joj jedan deo plate u knjigama koje ću da uzmem...ne mogu da sastavim spisak, sve bih čitalauser posted image Zanima me i da li je neko čitao Astrid i Veroniku, planiram da je uzmem, a samo jedna drugarica mi je preporučila?

Meni se dopala, čitala sam je letos u trudnoći, i jeste da na momente traje i traje, ali ja volim istočnjačku tromost

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 399
29.4.2011 15:41:12   
Vika
IZVORNA PORUKA: viking RR

Vika, ako si iz Beograda, pozajmiću ti

Hvala na ponudi, ali kupiću je. Ja sam hrčak sa prostranim tavanom u vikendiciuser posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here