Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 5.2.2011 9:58:33
|
|
|
|
SareniVrabac
|
omiljena mi je Dervis i smrt, nju bi uvek mogla citati.... a odkad sam na mirovanju citam laganije stivo... Laku noc, lepotice Doroti Kumson knjiga uz koju sam se isplakala kao kisa, Dnevnik sludjene buduce mame Lora Vulf (nju je i mm procitao da zna sta ga ocekuje), Zato sto te volim Gijom Muso, Pazi sta zelis...mozda ti se ostvari Aleksandra Poter... i sad trenutno citam Dragulj Medine Seri Dzons
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 5.2.2011 10:06:12
|
|
|
|
Anoniman
|
High Fidelity/haj fideliti/ - Nick Hornby, naslov nije preveden,nego je i na srpskom isti Prica o ljubavi, kasnom odrastanju i otreznjenju od romanticnih fantazija, a sve uz lagani,pitki Hornbijev humor. Uvek joj se iznova vracam. Film je takodje za peporuku,iako je americka produkcija ekranizacije knjige britanskog autora (ne uvek srecna kombinacija,ali ovde je odlicno)
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 5.2.2011 10:07:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: SareniVrabac omiljena mi je Dervis i smrt, nju bi uvek mogla citati.... a odkad sam na mirovanju citam laganije stivo... Laku noc, lepotice Doroti Kumson knjiga uz koju sam se isplakala kao kisa, Dnevnik sludjene buduce mame Lora Vulf (nju je i mm procitao da zna sta ga ocekuje), Zato sto te volim Gijom Muso, Pazi sta zelis...mozda ti se ostvari Aleksandra Poter... i sad trenutno citam Dragulj Medine Seri Dzons Odlicna. Mislim da smo premladi tad kad je citamo kao lektiru. Ipak je u pitanju filozofija,kazu da "legne" na pravi nacin tek negde u srednjim godinama.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 21.2.2011 16:11:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Meni jako leži Trejsi Ševalije sa svakom svojom knjigom; upravo čitam "Plameni sjaj" zanimljivu priču o Londonu 18-og veka............i svaka njena knjiga mi je kao putovanje u prošlost nekog novog zanimljivog grada, uživela sam se skroz u London
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.2.2011 16:14:38 >
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 21.2.2011 16:16:18
|
|
|
|
coka11
|
Od kad sam ostala trudna pročitala sam samo nekoliko knjiga, iako sam vremena imala na pretek, ali zato nisam imala koncentraciju nikako. A baš volim da čitam!!!
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 21.2.2011 16:20:01
|
|
|
|
*Alexx*
|
Preporucujem: Samoubistvo nevinosti. Ostalo mi je jos malo do kraja, ali mogu da kazem Pulicer nije dat dzabe U originalu: Virgnin Suicides.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 21.2.2011 16:23:24
|
|
|
|
minavb
|
Ako neko ima knjigu "Alisa u svetu ogledala" ,rado bih je kupila.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 21.2.2011 16:49:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Psece godine - Gunter Grass I i II su dobre vrlo dobre
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 5.3.2011 21:03:37
|
|
|
|
JMPM
|
Drage,treba mi preporuka za knjigu koju da uzmem mami ?
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 5.3.2011 21:08:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: JMPM Drage,treba mi preporuka za knjigu koju da uzmem mami ? Voda iz kamena Autor: Ljiljana Habjanović-Đurović Roman o najvećem čudu Neba i Zemlje. Na jednom kamenu, kraj potoka, u selu Đunisu, u Srbiji, sedela je Presveta Bogorodica. Razgovarala je sa devojčicom Milojkom. Zašto Je došla? Šta joj Je rekla? Šta nam Je poručila? Kako je Njena pojava uskomešala duše i umove i prelomila živote mnogih ljudi? Gde Je još bila? Gde Će ponovo doći? Odgovore na ova, i mnoga druga pitanja, daje roman VODA IZ KAMENA. VODA IZ KAMENA je istinita priča o veri i neveri. O onima koji ne videše i poverovaše. O onima koji videše i ne poverovaše. O čovekovoj neprestanoj borbi protiv lukavih podmetanja neprijatelja ljudskog i Božjeg. O grehu i kazni. O pokajanju. O prilježnim poslenicima na njivi Gospodnjoj. O brojnim znacima Božje prisutnosti na zemlji. O trijumfu dobra nad zlom. O razlozima za nadu. O dobroti i milosrdnoj ljubavi Majke Božje i Majke svih ljudi. O suzama koje teku preko Božjih dlanova.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 5.3.2011 21:11:06
|
|
|
|
Lu
|
Ja tražila ovu knjigu "Voda iz kamena" i nema kod nas
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 5.3.2011 21:12:51
|
|
|
|
Ana RR
|
Lu, poslaću ti ja odavde ako hoćeš?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 5.3.2011 21:14:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni se ne dopada sto su sve njene knjige nekako na isti fazon, pa i "Voda iz kamena"
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 5.3.2011 21:15:48
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Lu, poslaću ti ja odavde ako hoćeš? Knjigu ćeš mi poslati???
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 5.3.2011 21:16:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Knjigu hoćeš još nešto
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 5.3.2011 21:18:14
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Knjigu hoćeš još nešto Haha draga Ana, neću sramota me
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 5.3.2011 21:19:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Jaoooo bre, nemoj sad virtuelno da dobiješ batine
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 5.3.2011 21:19:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: verolino Meni se ne dopada sto su sve njene knjige nekako na isti fazon, pa i "Voda iz kamena" Tako je... sve su na isti fazon i način pripovedanja je identičan ali prva knjiga koju sam pročitala, od ove spisateljice, je bila ''Voda iz kamena'' i oduševila sam se... čak sam i mužu čitala na glas tako da smo je zajedno prešli. Sve ostale njene knjige su mi bile manje više zanimljive... pročitala sam ih sve i preporučujem knjigu ''Voda iz kamena'' a ostalo po izboru
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 5.3.2011 21:30:46
|
|
|
|
viking
|
Autobiografija
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 5.3.2011 21:32:22
|
|
|
|
JMPM
|
Hocu u pon. da odem do Lagune,pa da se zadrzim tamo,samo ne smem puno novca da ponesem,ostace mi tamo !Uvek i kada kupujem nekome knjigu,kupim i sebi
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 5.3.2011 21:36:16
|
|
|
|
JMPM
|
Ko je citao ovu knjigu?Ja sam cula da je dobra,ali nikako nisam bila odlucna da je kupim...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 5.3.2011 21:40:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Čitala sam, nije loša.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 5.3.2011 21:41:15
|
|
|
|
Lu
|
Ja sam čitala, meni je dobra Al koliko ti to sad znači
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 5.3.2011 21:41:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Viking
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 5.3.2011 21:42:04
|
|
|
|
JMPM
|
Ma kupicu je pa cu i ja znati je li nije losa ili je dobra (to cu sebi ne mami )
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.