|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti)
5.2.2011 9:58:33   
SareniVrabac
omiljena mi je Dervis i smrt, nju bi uvek  mogla citati.... a odkad sam na mirovanju citam laganije stivo... Laku noc, lepotice Doroti Kumson knjiga uz koju sam se isplakala kao kisa, Dnevnik sludjene buduce mame Lora Vulf (nju je i mm procitao da zna sta ga ocekuje), Zato sto te volim Gijom Muso, Pazi sta zelis...mozda ti se ostvari Aleksandra Poter... i sad trenutno citam Dragulj Medine Seri Dzons

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 326
5.2.2011 10:06:12   
Anoniman
High Fidelity/haj fideliti/ - Nick Hornby, naslov nije preveden,nego je i na srpskom isti user posted image
Prica o ljubavi, kasnom odrastanju i otreznjenju od romanticnih fantazija, a sve uz lagani,pitki Hornbijev humor. Uvek joj se iznova vracam. Film je takodje za peporuku,iako je americka produkcija ekranizacije knjige britanskog autora (ne uvek srecna kombinacija,ali ovde je odlicno)

(odgovor članu SareniVrabac)
  Direktna veza do poruke: 327
5.2.2011 10:07:20   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: SareniVrabac

omiljena mi je Dervis i smrt, nju bi uvek  mogla citati.... a odkad sam na mirovanju citam laganije stivo... Laku noc, lepotice Doroti Kumson knjiga uz koju sam se isplakala kao kisa, Dnevnik sludjene buduce mame Lora Vulf (nju je i mm procitao da zna sta ga ocekuje), Zato sto te volim Gijom Muso, Pazi sta zelis...mozda ti se ostvari Aleksandra Poter... i sad trenutno citam Dragulj Medine Seri Dzons

Odlicna. Mislim da smo premladi tad kad je citamo kao lektiru. Ipak je u pitanju filozofija,kazu da "legne" na pravi nacin tek negde u srednjim godinama.

(odgovor članu SareniVrabac)
  Direktna veza do poruke: 328
21.2.2011 16:11:21   
dunja RR
Meni jako leži Trejsi Ševalije sa svakom svojom knjigom; upravo čitam "Plameni sjaj" zanimljivu priču o Londonu 18-og veka............i svaka njena knjiga mi je kao putovanje u prošlost nekog novog zanimljivog grada, uživela sam se skroz u London user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 21.2.2011 16:14:38 >

(odgovor članu mamyca)
Direktna veza do poruke: 329
21.2.2011 16:16:18   
coka11
Od kad sam ostala trudna pročitala sam samo nekoliko knjiga, iako sam vremena imala na pretek, ali zato nisam imala koncentraciju nikako. A baš volim da čitam!!!user posted image

"Važno je možda i to da znamo:
čovek je željan, tek ako želi
i ako celog sebe damo,
tek tada možemo i biti celi."

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 330
21.2.2011 16:20:01   
*Alexx*
Preporucujem: Samoubistvo nevinosti. Ostalo mi je jos malo do kraja, ali mogu da kazem Pulicer nije dat dzabe user posted image U originalu: Virgnin Suicides.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu coka11)
Direktna veza do poruke: 331
21.2.2011 16:23:24   
minavb
Ako neko ima knjigu "Alisa u svetu ogledala" ,rado bih je kupila.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 332
21.2.2011 16:49:03   
Anoniman
Psece godine - Gunter Grass I i II su dobre user posted image vrlo dobre user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 333
5.3.2011 21:03:37   
JMPM
Drage,treba mi preporuka za knjigu koju da uzmem mami user posted image ?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 334
5.3.2011 21:08:21   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: JMPM

Drage,treba mi preporuka za knjigu koju da uzmem mami user posted image ?

Voda iz kamena

Autor: Ljiljana Habjanović-Đurović
Roman o najvećem čudu Neba i Zemlje.
Na jednom kamenu, kraj potoka, u selu Đunisu, u Srbiji, sedela je Presveta Bogorodica. Razgovarala je sa devojčicom Milojkom. Zašto Je došla? Šta joj Je rekla? Šta nam Je poručila? Kako je Njena pojava uskomešala duše i umove i prelomila živote mnogih ljudi? Gde Je još bila? Gde Će ponovo doći? Odgovore na ova, i mnoga druga pitanja, daje roman VODA IZ KAMENA.
VODA IZ KAMENA je istinita priča o veri i neveri. O onima koji ne videše i poverovaše. O onima koji videše i ne poverovaše. O čovekovoj neprestanoj borbi protiv lukavih podmetanja neprijatelja ljudskog i Božjeg. O grehu i kazni.
O pokajanju. O prilježnim poslenicima na njivi Gospodnjoj. O brojnim znacima Božje prisutnosti na zemlji. O trijumfu dobra nad zlom. O razlozima za nadu. O dobroti i milosrdnoj ljubavi Majke Božje i Majke svih ljudi. O suzama koje teku preko Božjih dlanova.

(odgovor članu JMPM)
  Direktna veza do poruke: 335
5.3.2011 21:11:06   
Lu
Ja tražila ovu knjigu "Voda iz kamena" i nema kod nasuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 336
5.3.2011 21:12:51   
Ana RR
Lu, poslaću ti ja odavde ako hoćeš?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 337
5.3.2011 21:14:49   
Anoniman
Meni se ne dopada sto su sve njene knjige nekako na isti fazon, pa i "Voda iz kamena"user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 338
5.3.2011 21:15:48   
Lu
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Lu, poslaću ti ja odavde ako hoćeš?

Knjigu ćeš mi poslati???user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 339
5.3.2011 21:16:32   
Ana RR
Knjigu user posted image hoćeš još nešto user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 340
5.3.2011 21:18:14   
Lu
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Knjigu user posted image hoćeš još nešto user posted image

Haha draga Ana, neću sramota meuser posted image  

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 341
5.3.2011 21:19:23   
Ana RR
Jaoooo bre, nemoj sad virtuelno da dobiješ batine user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 342
5.3.2011 21:19:56   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: verolino

Meni se ne dopada sto su sve njene knjige nekako na isti fazon, pa i "Voda iz kamena"user posted image user posted image

Tako je... sve su na isti fazon i način pripovedanja je identičan ali prva knjiga koju sam pročitala, od ove spisateljice, je bila ''Voda iz kamena'' i oduševila sam se... čak sam i mužu čitala na glas tako da smo je zajedno prešli. Sve ostale njene knjige su mi bile manje više zanimljive... pročitala sam ih sve i preporučujem knjigu ''Voda iz kamena'' a ostalo po izboruuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 343
5.3.2011 21:30:46   
viking
Autobiografija user posted image

user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 344
5.3.2011 21:32:22   
JMPM
Hocu u pon. da odem do Lagune,pa da se zadrzim tamo,samo ne smem puno novca da ponesem,ostace mi tamo user posted image !Uvek i kada kupujem nekome knjigu,kupim i sebi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 345
5.3.2011 21:36:16   
JMPM
Ko je citao ovu knjigu?Ja sam cula da je dobra,ali nikako nisam bila odlucna da je kupim...
user posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 346
5.3.2011 21:40:58   
Ana RR
Čitala sam, nije loša.

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 347
5.3.2011 21:41:15   
Lu
Ja sam čitala, meni je dobrauser posted image
Al koliko ti to sad značiuser posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 348
5.3.2011 21:41:45   
Ana RR
Viking user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 349
5.3.2011 21:42:04   
JMPM
Ma kupicu je pa cu i ja znati je li nije losa ili je dobra user posted image (to cu sebi ne mami user posted image )

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here