|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kakav krevetac?
26.10.2011 13:55:47   
Blagoslovena
KREVETAC

KREVETAC 2

Sta mislite o ova dva kreveca, koji bi ste vi prije kupili....prvi kosta oko 105 Eura, drugi oko 140 Eura....

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 901
26.10.2011 14:31:35   
Anoniman
ja bih taj prvi, lepsi mi je i cini mi se prakticniji. ne volim te sa resetkama na svim stranama.

(odgovor članu Blagoslovena)
  Direktna veza do poruke: 902
26.10.2011 15:14:21   
bea83
I meni je prvi lepši, s tim što ja nisam ljubitelj belih krevetaca ali to je već druga stvaruser posted image
Joj ni ja ne volim te sa rešetkama sa svih strana, neopisivo me podsećaju na krevetiće u bolnici, a baš takav smo dobili od mm-ove sestre. Sad čekam da vidim hoće li moja sestra malu prebaciti u krevet uskoro pa da nam da njen krevetac koji je divan, liči na ovaj prvi samo je boje bukve i ima umesto mede sa strane veliku žirafuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 903
26.10.2011 15:24:44   
Blagoslovena
I moj mm je za prvi...jeftiniji je i ljepsi....proizvodi se u Republici Srpskoj

Drugi se proizvodi u Sloveniji...meni je jedino praktican sto ima pokretnu stranicu koja se skroz spusta pod krevetac, pa postaje polica i super je za noc, bude skroz uz bracni krevet, kao sto nama treba...ima 5 nivoa za podizanje duseka i silikonsku zastitu na ivicama.....e sada koliko je sta uopste bitno....

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 904
26.10.2011 15:41:01   
Anoniman
ne znam, ja ne volim ni te pokretne stranice, deluju mi opasno, kao da kad malo poraste moze da zaglavi rucicu ili nozicu.

Direktna veza do poruke: 905
26.10.2011 15:42:24   
maslackic
Blagoslovena,ne znam odakle si sli vidi ovaj slican je kao prvi KLIK

< Poruku je uredio maslackic -- 26.10.2011 15:46:17 >

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

Direktna veza do poruke: 906
26.10.2011 15:47:54   
vonavoj
meni se prvi svidja,i mi smo kupili slican takav,ima ga na prethodnoj strani,cini mi seuser posted image user posted image
e,takav je nas...kao sto je maslackic postavila!

< Poruku je uredio vonavoj -- 26.10.2011 15:49:46 >

Direktna veza do poruke: 907
26.10.2011 15:51:48   
Blagoslovena
Da, maslackic .....slican je, a i cijena je otprilike ista....a u pravu je i ksena, ma ja kao da sam sebicnauser posted image , razmisljam da meni po noci bude lakse, jer su i blizanci u pitanju, a ne kako postoji mogusnost da ce im propasti nogice kroz resetke, bas sam luda...user posted image

Nego, pogledali smo do sada mnoge krevetce, sve je to na isti fazon....i ovaj se kod nas u RS najvise narucuje.....KREVETAC 3

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 908
26.10.2011 15:55:09   
vonavoj
mmmmm..i ovaj je lep..samo nema fijoke,a mozda ce ti znacitiuser posted image
ja malko gledam i tu prakticnost,mada ne mora da znaci! a sto se tice stranica,i onaj je zgodan,podize se i spusta,jos zgodnije nego da sklanjas stranicu,i sta ces sa njomuser posted image user posted image
sad videh,ona ide ispod!trudnica..mozak,otisaouser posted image

< Poruku je uredio vonavoj -- 26.10.2011 15:56:29 >

Direktna veza do poruke: 909
26.10.2011 16:01:39   
Blagoslovena
Ma i ovaj ima ladicu, ali se ne vidi....skuplji je od prvog, dodje oko 125 Eura, e sada posto za pocetak mislimo jedan krevetac za blizance, mozda do 3 mjeseca, dok ne prodju babine i guzva po sobiuser posted image user posted image ...kasnije bi bio jedan uz drugi tj. izmedju njih bi bila komodica, bili bi uz zid, pa nije ni bitna slika sa procelja toliko, zar ne....pa sta mislite, mozda onda ipak taj prvi.....kada se sve uzme u obzir....user posted image ili imate jos neku drugu idejuuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 910
26.10.2011 16:07:10   
bulka
Blagoslovena, meni se svideo drugi, tako je lep, neobican, nekako me kupio na prvi pogled.
Nasi krevetci su slicniji ovom prvom, osim sto imaju silikonsku zastitu stranica... Mi smo nase izabrali ovde u lokalnoj radnji, cini mi se da imaju sajt distributera, ako nadjem postavicu link...

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 911
26.10.2011 16:09:42   
Ana RR
Drugi je fantastičan user posted image u prvim danima će ti značiti da ne moraš da se savijaš, a beba dok počne sama da se okreće imaš fore samo tako. Posle staviš stranicu i milina. Na skoro svim krevecima se pomera stranica, jako je praktično.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu bulka)
Direktna veza do poruke: 912
26.10.2011 16:26:28   
Blagoslovena
E drage moje sada me zbuniste.....user posted image

A ja blizanac i u horoskopu, ne samo da sam duplica trudnica...pa neodlucna...user posted image
Ipak, neka neko razmislja kao i ja, drugi je neobican i mene je odmah kupio, ali eto mnogi me ubjedjuju da ta pomicna stranica nije bitna puno i da i pored toga sto ce biti uz moj bracni krevet, moram ustajati oko bebica, a ja njih samo mislila privlaciti sa njihovog duseka na svoj....user posted image
ko zna kako ja to zamisljam u svojoj glavi.....blesava...ali eto sve volim drugacije i nesvakidasnje, a ovaj drugi bas takav....pa sad....

Vidjela sam sada Bulka tvoje krevetice, slatki su i koliko je bitna ta silikonska zastita, da ne glodju drvo bebe....... tako ce otprilike i moji stajati, doduse prema ulaznim vratima, a izmedju njih, trebala bi komodica za presvlacenje, koju cemo praviti po mjeri

Kako sam neodlucna, uvijek bude da mm ubjedi, tako me i preveo zednu preko vode.....user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 913
3.11.2011 13:09:02   
Azra_
Ja sam videla jedan prenosivi i zaljubila se!user posted image Samo kod nas niko ne radi distribuciju te marke.user posted image
Pogledajte kako je divan! http://www.bebe-best.com/cangaroo-koshara-za-spane-gira-funny-dreams-brown-p-30449.html

Direktna veza do poruke: 914
3.11.2011 13:15:34   
Anoniman
azra, bas je lep! je l' ne mozes naruciti preko neta?

(odgovor članu Azra_)
  Direktna veza do poruke: 915
3.11.2011 13:23:28   
vonavoj
azra,mnogo je lep krevetac!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 916
3.11.2011 14:48:07   
Azra_

IZVORNA PORUKA: ksena

azra, bas je lep! je l' ne mozes naruciti preko neta?

Moze, ali samo za podrucje Bugarske. A kod jednih koji salju i van Bugarske, troskovi slanja bi ispali skuplji nego krevetac. user posted image Mozda ulovim nekog ko ide ka tim krajevima da mi kupi. Valjda je upola kvalitetan kao sto je lep.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 917
27.11.2011 13:27:55   
Azra_
Mame, kada ste kupovale krevetac, mislim na ovaj drveni-neprenosivi, jeste li kupovale sa fiokom ili bez? Verovatno cu kupiti neki Bambino(drugih skoro i nema ili je manji izbor), pa me zanima kakve su njihove fioke, da li je prakticno imati ih, ili bas i ne sluze necemu posebno?

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 918
27.11.2011 13:28:58   
Olga75
ja sam uzela sa fijokom , tamo mi je stajala rezervna posteljinica , cebenca , skafander

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 919
27.11.2011 13:37:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Azra_

Mame, kada ste kupovale krevetac, mislim na ovaj drveni-neprenosivi, jeste li kupovale sa fiokom ili bez? Verovatno cu kupiti neki Bambino(drugih skoro i nema ili je manji izbor), pa me zanima kakve su njihove fioke, da li je prakticno imati ih, ili bas i ne sluze necemu posebno?

SA! Tu držim nenačete pakete pelena, prostirke, kengura... Inače osim Bambina imaš Bucko krevetiće koji su u sličnih cena a mnooooogo kvalitetniji. Ako si u Beogradu pošalji mi pp da ti kažem gde ćeš da ih nađeš.

(odgovor članu Azra_)
  Direktna veza do poruke: 920
27.11.2011 20:51:04   
Azra_
Gae, hvala ti, ali ne zivim u Bgu, a ovde u Nisu nisam vidjala da neko radi distribuciju Bucko krevetaca. Gledala sam njihove krevetce na sajtu i ima lepih, ali...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 921
27.11.2011 21:04:57   
Anoniman
Imaš kontakt na sajtu, možeš da ih pozoveš da pitaš kako možeš da dođeš do njihovih proizvoda u Nišu, oni znaju ko sve drži njihove proizvode... Mi imamo sve njihovo i prezadovoljna sam kvalitetom. Krevetac smo platili 13 900, komodu 12 900 a garderober 17 000 ako se dobro sećam a mislim da su mnogo kvalitetniji od Bamnina. 

(odgovor članu Azra_)
  Direktna veza do poruke: 922
28.11.2011 16:02:30   
Azra_
Gae, hvala jos jednom, raspitacu se.

Inace, narucila sam prenosivi krevetac koji uzivo nikad nisam videla, a rekla sam da to necu nikad raditi, ali toliko mi se dopao da nisam mogla odoleti. Ubi me radoznalost, a krevetac nece da stigne jos nekoliko dana sigurno, tako da cu morati da se strpim za uzivo razgledanje istog.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 923
28.11.2011 17:07:56   
smeskicTB
IZVORNA PORUKA: gae_gr

Imaš kontakt na sajtu, možeš da ih pozoveš da pitaš kako možeš da dođeš do njihovih proizvoda u Nišu, oni znaju ko sve drži njihove proizvode... Mi imamo sve njihovo i prezadovoljna sam kvalitetom. Krevetac smo platili 13 900, komodu 12 900 a garderober 17 000 ako se dobro sećam a mislim da su mnogo kvalitetniji od Bamnina. 

u kom smislu su bolji? vidim da su dosta slicni bambino krevecima..
gde se mogu pogledati u bg?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 924
28.11.2011 18:13:06   
Anoniman
Bolji po kvalitetu kako materijala tako i izrade, poslaću ti na pp gde smo mi kupili, tamo imaš izložene skoro sve modele krevetaca. Moja rođaka je dvoje dece odgajila u njihovom krevetiću s tim da je sin zbog nedostatka stambenog prostora u nejmu spavao do predškolskog uzrasta i dan danas je kao nov...

(odgovor članu smeskicTB)
  Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Veljko ili Andrija?
Emona

Ne mozemo da se odlucimo!

Veljko (45%)

Andrija (55%)

Ukupan broj glasova: 132

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here