|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kakav krevetac?
29.11.2011 8:32:03   
smeskicTB
hvala punooo gae_gr!user posted image
dobila sma pp!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 926
30.11.2011 23:48:26   
crazymama
da li neko zna da li se kreveci rade samo u standardnoj duzini 1.20cm ili se mogu naci i kraci...?

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 927
30.11.2011 23:50:12   
Anoniman
Ja sam naš kupila u Ikei pre 5 godina, 110x55, međutim, sada isti taj krevetac prave u 120x60. 

(odgovor članu crazymama)
  Direktna veza do poruke: 928
1.12.2011 9:07:50   
Anoniman
Imaju i od 100, bar sto se prenosivih tice, te sam jedino i gledala. Imas na svim sajtovima gde ih prodaju i dimenzije.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 929
1.12.2011 9:45:21   
crazymama
tek treba da gledam, nego ono usput sto sam bacila pogled, svi su bili 120cm i veci...

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 930
1.12.2011 9:53:20   
Anoniman
Mislim da je 120 prava velicina. Posebno ako budes imala srece da ti dete sto duze spava u krevetcu ako nemas uslove za njegovu sobu i deciji krevet. A i ova danasnja deca rastu neverovatno, tako da mislim da sa tim ne mozes da pogresis. Proveri obavezno pre nego sto kupis i sta se od duseka nudi, jer mi se cini da sam naletela samo na ove od 120, mada ja nisam mnogo gledala.

Direktna veza do poruke: 931
1.12.2011 10:23:10   
crazymama
pa meni je problem prostor u sobi, taj od 120cm bi mi dosao izmedju plakara i bracnog kreveta maltene knap, ne bi mogla i da pridjem plakaru ni da prodjem izmedju kreveta i kreveca... jedino da ga stavim na sred sobe, a ne uza zid :)

Curt Cobain

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 932
12.12.2011 13:13:52   
Azra_
Mame, kupili smo drveni krevetac koji ima mogucnost skidanja tockica i u tom slucaju sluzi kao kolevka, tj.moze da se ljuljuska. Da li je neka od vas skidala tockice i kako uopste bebe reaguju na ljuljanje i da li je mama prakticno?

Direktna veza do poruke: 933
16.12.2011 13:02:19   
Azra_
Da se pohvalim! Danas nam je stigao ovaj krevetac! user posted image

Da se pozalim, cekam decaka i htela sam ovaj:user posted image

user posted image

Krevetac je prelep, odusevljena sam jer ga nikad uzivo i nisam videla posto ih kod nas nema. Ima muziku, vrtesku, vibraciju, deo za presvlacenje... Ali eto...ta boja... Ako resim da prodam ovaj rozi, javicu vam, pa ako bude zainteresovanih mama.

< Poruku je uredio Azra_ -- 16.12.2011 13:05:15 >

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 934
18.12.2011 11:24:01   
slavica.
Kakav vam je ovaj krevetac,i da li neko ima iskustva sa njim? http://www.justclick.rs/catalog/product_info.php?cPath=45_114&products_id=3670
Isto me zanima da li je njemu dovoljan dusek koji se dobija uz njega? I ako nije,cini mi se da je ovaj gornji nivo manji od prvog,i kako onda kupiti poseban dusek za njega...?

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 935
18.12.2011 18:27:02   
peca
Ja mislim da je neka standardna dimenzija krevetaca 120x60 bar ovih drvenih...

Meni ce sutra ili prekosutra da stigne moj krevetac, beli je, cime ni ja nisam odusevljena, ali poklonu se u zube ne gleda user posted image user posted image user posted image veci mi je problem gde da ga smetim nego koje je boje user posted image

Uz lepu posteljinu, bice to super user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 936
22.12.2011 16:27:26   
slavica.
Nasla na netu ovaj http://www.amazon.com/Baby-Trend-Deluxe-Playard-Provence/dp/B004MDL5V4/ref=pd_luc_sbs_01_04_t_lh i mlooogoooo mi se dopada user posted image
Samo ne znam kako do njega... Razmisljala sam da kazem zaovi da nam ona uzme,ali kontam da ce onda bas skupo izaci,dok se dopremi od USA do ovde...

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 937
22.12.2011 18:32:00   
slavica.
Nasla sam taj isti jos povoljnije http://www.walmart.com/ip/Baby-Trend-Deluxe-Trend-Playard-Provence/14005458?findingMethod=rr ali opet postoji isti problem,kako do njega?! Da li neko ima iskustva sa kupovinom preko ovog sajta?

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 938
22.12.2011 21:37:12   
Azra_
Slavice, najbolje da posaljes ove linkove zaovi pa da ona tamo prouci, ipak imaju vise iskustva sa njihovim sajtovima nego mi ovde.
Krevetac je bas lep, samo sto mi se ne svidja sto su igrackice prikacene za krovcic, pa ako hoces da se dete zanima, krovcic mora biti podignut, a ne vidim koja mu je svrha...bar mi se tako cini... A mozda moze da se spusti krov, a igracke ostanu, ne znam. Svakako je povoljan. Kod nas za te pare imas prilicno prostije. Samo je pitanje kad ide avionom oko prtljaga, koliko smeju da nose i koliko se placaju dodatni kilogrami.
Sto se Amazona tice, on je pouzdan, za ovaj drugi sajt ne znam.

< Poruku je uredio Azra_ -- 22.12.2011 21:40:48 >

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 939
22.12.2011 21:58:16   
snješka
Mi imamo Graco Pack and play, odličan je. Kad smo mu skinuli onaj dodatni dio, gornji nivo, kupili smo dušek i evo služi nam već treću godinu. Ja sam prezadovoljna.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 940
23.12.2011 11:17:06   
crazymama
na cemu spava beba ako na tom, gornjem nivou  nema duseka..?

Curt Cobain

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 941
25.12.2011 15:19:13   
mejvis
Azra, ovaj tvoj je prelep....mogu da zamislim kakav je užvo!user posted image Kao iz bajke....Koja je to marka?
Mi smo imali drveni još od mm i sa 6 meseci je već bila frka da ne iskoči jer je imao samo 1 nivo. Sada smo u potrazi za nekim dobrim prenosivim krevecom. Trebalo bi da lepo izgleda, da ima presvlakalicu, vrtešku ili bar igračkice, dodatne džepove sa strane, na dva nivoa i najbitnije da je udoban i da se lako sklapa. Za sada sam videla ovaj CAM što je slavica pokazala i esprit ovajhttp://www.justclick.rs/catalog/product_info.php?cPath=45_114&products_id=3209

Direktna veza do poruke: 942
25.12.2011 18:48:19   
Azra_
I meni je Esprit bio uzi izbor, ali mislim da ga vise nema po online prodavnicama, taj sto sam ja htela, bio je u crvenoj i braon varijanti oko 10000din, takodje mi je i CAM bio lep, ali kad sam videla ovaj nas zaljubila sam se i naterala mm da okrene sedam gora i mora i da ga nabavimo. Dobro je to sto su obadva nivoa ista, pa se dusek uklapa i za jedan i za drugi nivo. To je neki Funny dreams. Ma marka mi je nebitna, meni se dopao, pa kako bude.

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 943
25.12.2011 19:30:24   
lepadebela
azra htedoh da te pitam za kontakt za krevetac,i ja sam iz Nisa,pa ako postoji sansa da i meni donese takav isti....presladak je...multipraktik bre...poz

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 944
25.12.2011 19:38:31   
mejvis
Ne, ovaj tvoj je definitivno lepši od ova dva!
Javi ako prodaješ!user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 945
25.12.2011 21:30:06   
crazymama
meni se jako svidjaju ti prenosivi, ali nesto mi se cini da ce na kraju ovakav da padne:

user posted image

Curt Cobain

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 946
26.12.2011 9:54:12   
Azra_
IZVORNA PORUKA: lepadebela

azra htedoh da te pitam za kontakt za krevetac,i ja sam iz Nisa,pa ako postoji sansa da i meni donese takav isti....presladak je...multipraktik bre...poz

Vec sam negde pisala da lik koji ga je doneo nece biti tu do proleca. Da je bilo sanse, ja bih trazila da mi donese plavi, a rozi bih prodala. Ali kako ga gledam, sve mi se vise dopada, pa mi i ne deluje tako strasno da decak spava u njemu, a mozda tako i prizovemo neku devojcicu u "narednom kolu"user posted image

< Poruku je uredio Azra_ -- 26.12.2011 9:56:19 >

(odgovor članu lepadebela)
Direktna veza do poruke: 947
26.12.2011 12:14:11   
maslackic
azra, drago mi je sto ga ipak ne prodajes...user posted image

moze li neko ko ima OVAJ krevetac da vidi i da mi kaze da li je ovo na slici gornji nivo...

mi ga namontirali i meni se cini da je na drugim kreveticima gornji nive vise gore od ovoga...

recimo , ovo na slici sto se vidi je kod mene gornji nivo... a cini mi se da je nisko...

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 948
26.12.2011 12:27:56   
Azra_
Maslačkić, deluje da je malo niže. Ali najbolje je da ti javne neko ko ima taj krevetac. Mislim da je dosta njih bas takav kupovalo. Mi naš još nismo namontirali, pa ni ne mogu bar da uporedim visinu nivoa.

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 949
26.12.2011 13:12:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Azra_

I meni je Esprit bio uzi izbor, ali mislim da ga vise nema po online prodavnicama, taj sto sam ja htela, bio je u crvenoj i braon varijanti oko 10000din,

Na sniženju je u Aksi.

(odgovor članu Azra_)
  Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

VEZBANJE
DJURICI

kada ste pocele da vezbate posle prirodnog porodjaja a i dalje ste dojile...

odmah (42%)

posle prestanka dojenja (31%)

posle bebine prve kasice (11%)

ili napiste u komentaru (17%)

Ukupan broj glasova: 65

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here