|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kakav krevetac?
26.12.2011 14:18:41   
peca
IZVORNA PORUKA: maslackic

azra, drago mi je sto ga ipak ne prodajes...user posted image

moze li neko ko ima OVAJ krevetac da vidi i da mi kaze da li je ovo na slici gornji nivo...

mi ga namontirali i meni se cini da je na drugim kreveticima gornji nive vise gore od ovoga...

recimo , ovo na slici sto se vidi je kod mene gornji nivo... a cini mi se da je nisko...

Ja sam juce namontirala krevetac u sobi, jedino mi se sad ne svidja kako to sve stoji, tako da cu ovih dana nesto da menjam u rasporedu, nije nesto velika soba, a ima dosta namestaja, nesto ce da leti, ovako mi deluje prenatrpano user posted image

Ja imam klascan beli drveni krevetac (iako je standardnih dimenzija deluje mi ogromno za sad user posted image ) Ja imam dva nivoa donjih letvica, kod mene je dosta visi taj gornji nivo user posted image

Ja bi po slici koju si postavila rekla da ti je to nizi nivo, pogledaj rupe za srafove user posted image

< Poruku je uredio peca -- 26.12.2011 14:19:59 >

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 951
26.12.2011 14:30:50   
maslackic
ih, pogledala rupe...i stavili smo na gornje.. a bas nisko je 5 cm nize su druge rupe, pa mi nije jasno, a ne mogu da se setim ko je kupio ovakav krevetac..

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 952
26.12.2011 15:59:51   
ivas
Nama je stigla kolevkica al jos nismo montirali, veceras cemo. Kod nas u sobi nema mesta za krevetac pa nam je to resenje. Imamo posebnu sobicu za bebu i tamo cemo je prebaciti za nekoliko meseci pa ce onda dobiti i krevetac. Nisam do sad cula niko da je imao kolevku pa ako ima neko od vas iskustva neka javi - kako su vam bebice reagovale i koliko dugo su u njoj spavale.

Direktna veza do poruke: 953
27.12.2011 10:20:41   
maslackic
dobila sam dojavu da Von ima krevetac Bambino...

Von , vidi u predhodnim postovima sliku krevetca i kazi mi je li to gornji ili donji nivo... meni se cini da je puno nisko za gornji..

(odgovor članu ivas)
Direktna veza do poruke: 954
27.12.2011 22:32:07   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: maslackic

azra, drago mi je sto ga ipak ne prodajes...user posted image

moze li neko ko ima OVAJ krevetac da vidi i da mi kaze da li je ovo na slici gornji nivo...

mi ga namontirali i meni se cini da je na drugim kreveticima gornji nive vise gore od ovoga...

recimo , ovo na slici sto se vidi je kod mene gornji nivo... a cini mi se da je nisko...

to je gornji nivo,i meni se cini da je na drugim visi,ali nema potrebe...spustis ogradicu i to je to...
i kod nas je isto takouser posted image

Direktna veza do poruke: 955
27.12.2011 22:43:36   
maslackic
e pa super..ja mislila neka falinka na mom...user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 956
3.1.2012 18:18:32   
slavica.
Zene kako resavate problem duseka za ove krevece manjih dimenzija? Ja sam vidjala samo one duseke od 120,a ako uzmem neki prenosivi koji je manji,ne znam kako cu za to...

Direktna veza do poruke: 957
4.1.2012 0:35:45   
crazymama
u bgd ima nekoliko radnji koje rade i krevete i duseke po meri, jedna od njih je beodusek, mozes da potrazis na google...

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 958
4.1.2012 17:50:08   
slavica.
E super! Hvala ti na informaciji user posted image
Za sada jos nismo definitivno odlucili koji cemo,ali mi je jako vazno da ne moram da razmisljam o tome da li cu moci da nadjem dusek,ako je krevetac manjih dimenzija!

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 959
4.1.2012 17:56:43   
madre
IZVORNA PORUKA: slavica.

Zene kako resavate problem duseka za ove krevece manjih dimenzija? Ja sam vidjala samo one duseke od 120,a ako uzmem neki prenosivi koji je manji,ne znam kako cu za to...

svaka radnja koja prodaje prenosive krevetice prodaje i duseke tih dimenzija, samo su oni mnogo tanji, vise lici na sundjer, ali nama je to zavrsavalo posao do 14-15 meseciuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 960
4.1.2012 18:11:30   
slavica.
Ma ja nesto razmisljam da kazem zaovi da mi posalje krevetac iz Amerike,posto su mi taman sad tamo svekar i svekrva,ali kontam da ne bih da mi salje i dusek,ako to vec mogu i ovde kupiti,zato me je zanimalo da li se i ovde mogu naci ti manji...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 961
4.1.2012 22:24:27   
madre
a kojih dimenzija krevetac ti odgovara?

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 962
5.1.2012 9:17:49   
slavica.
Pisu dimenzije u inchima,ali kad sam prebacila u metre,to je 1,01x0,71x0,81
I sad sve vise razmisljam da li je to uopste dovoljno...ne bih bas da mi krevetac traje godinu dana samo...to je onaj krevetac za koji sam postavila link,i prelep mi je,ali da li je dovoljan?!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 963
5.1.2012 13:21:33   
madre
pa da ti kazem, krevetac tih mera je nama trajao oko godinu dana. i ja sam se zeznula, kupila ga zbog nedostatka prostora u spavacoj sobi, a kad mu je omaleo, izbacili smo komodu i ubacili veci krevetacuser posted image

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 964
6.1.2012 23:42:49   
Alexxa
Da li je kolevka sigurna? Neka mi odgovore, ako mogu iskusne mame, koje su imale iskustvo sa kolevkom. Mi ćemo dobiti jednu na poklon, ali ja se plašim. Verovatno je već neko pričao o tome, ali ne mogu sada to da iščeprkam.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 965
6.1.2012 23:51:30   
Anoniman
Genijalno pitanje. Meni su kolevke divne, al nikada mi nisu ulivale poverenje. Nedavno sam bila kod druga, restaurirao je staru kolevku. Kada je zalljuljao pitala sam U to ces da stavis svoje dete??? Valjda zavisi i kakva je kolevka.

(odgovor članu Alexxa)
  Direktna veza do poruke: 966
7.1.2012 15:02:37   
strumfetica
I ja sam razmišljala da kupim kolevku svojoj bebici. Ali sad kad sam se informisala da beba u njoj može da bude najviše do nekih 5 meseci odustala sam

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 967
18.1.2012 17:58:58   
slavica.
Iiiii stigao je!!! Dobro,jos uvek nije kod nas,ali kod buduce tetke je :) Kod nas stize tridesetog user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
jeeeeeeeeeee kako sam srecna! user posted image

(odgovor članu strumfetica)
Direktna veza do poruke: 968
18.1.2012 18:02:31   
Jeca.V
Jaooo,Slavka kako je sladak,kakvi su mu to dugmici ako dobro vidim?user posted image

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 969
18.1.2012 18:07:04   
slavica.
ima tu vise dugmica,nisam sve jos proucila,ali koliko sam razumela po onome sto sam videla na netu to je nocno svetlo,vibracija,neka njegova muzika,a ima i mogucnost da ubacis sama neku muzikicu preko mp3 user posted image
sto je najveci fazon,kada se prebaci cena u dinare,ne izadje ni 10.000, a kod nas za te pare nema sanse da se nadje takav! Najslicniji tom koji sam ja videla je bio oko 24.000 ako se dobro secam,i veruj nisam subjektivnas kada kazem da je ovaj od tog i mnogo lepsi!

< Poruku je uredio slavica. -- 18.1.2012 18:09:58 >

(odgovor članu Jeca.V)
Direktna veza do poruke: 970
18.1.2012 18:09:17   
Alexxa
Jaoj, to zvuči sjajno, ja bih tako nešto. Predivno izgleda.user posted image Da li ima tako nešto, upošte, kod nas, sa svim tim funkcijama???

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 971
18.1.2012 18:11:24   
slavica.
Evo,ovaj sam nasla najslicniji kod nas. Prevarila sam se,nije 24 nego 23.000 http://www.takolako.rs/user/prenosivi-kreveci-ogradice/contour-electra-deluxe-graco/44_782_15474_1_0_0/item.jsp

(odgovor članu Alexxa)
Direktna veza do poruke: 972
18.1.2012 18:20:24   
Alexxa
I ovaj je super, hvala za link user posted image

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 973
18.1.2012 18:23:13   
slavica.
Ma nema na cemu,ali vidim da je kod njih rasprodat,pa mozes eventualno po imenu i modelu da trazis na netu negde drugde,ili da vidis da li negde mozes da narucis. Ako se odlucis,probaj da posaljes Aksi mail sa modelom,pa ih pitaj da li mogu da ti nabave!

(odgovor članu Alexxa)
Direktna veza do poruke: 974
18.1.2012 18:25:16   
mejvis
Jao slavice super je, još za te pare....Ljubomorna sam!user posted image

(odgovor članu Alexxa)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Kucni ljubimac
suboticka

Da li ste za odrarastanje deteta sa psom?

Da (58%)

Ne (42%)

Ukupan broj glasova: 258

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here