|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kakav krevetac?
30.9.2011 16:41:53   
Anoniman
PE,Kseno, Von hvalauser posted image user posted image user posted image , ni ja je nisam oprala, ali sam postavila da vidite kako izgleda, ni onaj omot od duseka nismo skinuli.user posted image user posted image I meni ce oprati i postaviti kada dodjem iz porodilista. Malopre sam je skinula, i spakovala.
Von posteljinu smo uzeli kod nas, u jednoj decijoj radnji, gde smo uzeli dusek i krevetac, i meni se svidja, a od mame sam dobila skoro istu samo u bez boji.user posted image

(odgovor članu Azra_)
  Direktna veza do poruke: 876
30.9.2011 16:48:02   
Anoniman
UM preslatko je user posted image Samo mislim da ti ova ograda ne ide sa svih strana, posebno dok je bebac malen, on ni ne moze da se okrene sam, a bolje da ima vazduha

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 877
30.9.2011 16:52:05   
Anoniman
Hvala MMuser posted image , necu ni da je stavljam, krevetac jos nije ni na svom mestu u sobi, gde treba da bude, to danas je samo za slikanje.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 878
30.9.2011 16:53:00   
Verus
Ja nisam sa prvim stavljala tu ogradu, a necu ni sa drugim.  To se cak stavise uopste vise ne preporucuje zbog veceg rizika od SIDS-a.  Krevetac treba da ima sto bolju "cirkulaciju" vazduha, da bi se oslobodjeni CO2 lakse 'izvetrio'.....
IZVORNA PORUKA: MaliMis

UM preslatko je user posted image Samo mislim da ti ova ograda ne ide sa svih strana, posebno dok je bebac malen, on ni ne moze da se okrene sam, a bolje da ima vazduha

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 879
30.9.2011 19:32:40   
smeskicTB
unina mama, prelepa ti je posteljina! slicnu sam videla, u ciklama bojici..i isto se odusevila!

mislim da ce blizancici moci u standardan krevetac..na nekoliko mesta sam pitala!
a veci je cak jeftiniji..stim sto nema fioku!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 880
30.9.2011 19:33:44   
zoća
ovakav je nas jako je izdrzljiv i jak jedino sto je dusek malo manji od sadasnjeg standarda
IZVORNA PORUKA: cicko

Mi smo dobili krevetac od bratovog malog, samo smo kupili dusek i posteljinu sa ogradicom.

user posted image

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 881
30.9.2011 19:38:10   
Anoniman
Hvala smeskic.user posted image
Pa i ja mislim da ce moci, nas takodje ima fioku, ali fioke na krevetcima su bas plitke, zato cemo mi kupiti komodu.

(odgovor članu zoća)
  Direktna veza do poruke: 882
30.9.2011 19:38:33   
zivka
Unina mama, divno jeuser posted image I ja sam planirala ovu zelenu boju da kupim ali posto smo dobi;i dve divne plave-nama razloga da kupujamo Bas mi je lepo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 883
30.9.2011 19:41:59   
Anoniman
Hvala Zivkauser posted image . I ja mislim da nema potrebe, kada vec imas dve, to je sasvim dovoljno, ja nisam htela rozu boju.

(odgovor članu zivka)
  Direktna veza do poruke: 884
5.10.2011 11:21:00   
kliklik
Sad da kupujem krevetac uzela bih onaj mrezasti, moje dete je s tri meseca pocelo da se okrece i da se udara o ivice, a zatim i da joj ruke i noge izviruju kroz resetke, cak i sad se okrene poprecno i tako spava s nogama napolju, uspe da ih pogura cak i ispod ogradice.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 885
7.10.2011 8:42:42   
magnetic
Da li neko ima ovakav krevetic?Ja bih da ga narucim,ali ga nisam videla,pa ako ga neko ima cisto da mi kaze utiske o njemu.
user posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu kliklik)
Direktna veza do poruke: 886
7.10.2011 9:04:37   
Ivanka 75
IZVORNA PORUKA: magnetic

Da li neko ima ovakav krevetic?Ja bih da ga narucim,ali ga nisam videla,pa ako ga neko ima cisto da mi kaze utiske o njemu.

Ja imam sličan, zadovoljna sam, odrađuje posao, svaki put kad putujemo negde nosimo ga sa nama, a i Iva sad obožava da ulazi i izlazi iz krevetića kroz vratancauser posted image
A i ne brinem da li će joj se negde nogica ili rukica zaglaviti jer je noću ima svuda po njemu a glavom samo lupa na sve strane ali meki  zidovi pa ni to ne brinemuser posted image

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 7.10.2011 9:06:39 >

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 887
7.10.2011 9:07:30   
magnetic
Mislim sa ovaj nema vratanca.Mi zapravo vec imamo jedan prenosivi koji trenutno koristi Dunja,ali je taj sa ful opremom za novorodence,pa bi smo ovaj novi dali Dunji,a taj koji ona koristi uzeli za drugu bebu.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 888
7.10.2011 9:10:41   
minavb
IZVORNA PORUKA: MaliMis

Valja makar jedna stranica da bude bez ogradice. E, kad bebac poraste onda trba na sve 4, bar je u našem slučaju tako. Voli da skače po svom krevetiću pa se izlupa ako sve ne tapaciram.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 889
7.10.2011 9:15:07   
mihi
Magnetić baš hoćeš ESPRIT ili može bilo koja marka a takav tip krevetca? Mislim da ih je bilo u Kiki, u Beogradu se Kika nalazi na Bežanijskoj kosi.

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 890
7.10.2011 9:23:19   
magnetic
Ne,ne mora biti Esprit.Prvi nam je GRACO,pa sam i sa tim zadovoljna.Nego bih ovaj da kupim online kupovinom,a nekako se nadam da je bar marka garanacija da nije neka teska bofla.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 891
7.10.2011 10:18:52   
Anoniman
Ja sam htela prvo da kupim neki njihov i gledala sam ga u radnji i bio mi je skroz ok, ali sam odustala jer su bili samo teget i tamno braon, pa mi se to bas nije dopalo. Imas vremena, a njih imas i u svakoj radnji skoro, pa pogledaj u nekoj usput.

(odgovor članu magnetic)
  Direktna veza do poruke: 892
9.10.2011 21:56:39   
magnetic
Ipak sam narucila na slepo ovakav
user posted image

Stize u sredu.Nadam se da cu biti zadovoljna.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 893
9.10.2011 22:02:12   
tijatija
I ja sam moj na slepo kupila, prezadovoljna sam !!!
user posted image

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 894
9.10.2011 23:33:18   
Anoniman
magnetic, ja imam takav, prezadovoljna sam! user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
  Direktna veza do poruke: 895
9.10.2011 23:33:50   
Anoniman
Tija, sta bi sa ovim delom gde vise igrackice. Jel se one bese spustaju kad i taj deo?

(odgovor članu tijatija)
  Direktna veza do poruke: 896
10.10.2011 10:45:40   
tijatija
Taj deo kad se makne-spusti i igracke sa njima jer se kace na cicak.Nevidim svrhu tog gornjeg dela ali meni ce dobro doci jer kad je podignut deca nemogu da diraju bebu inace da nema toga morala bi strazariti pored krevetica user posted image user posted image , a te igrackice sto se kace kao vrteske imam od njih dve tako da cu to da okacim posto maknem taj gornji deo..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 897
10.10.2011 11:23:57   
magnetic
IZVORNA PORUKA: Tash

magnetic, ja imam takav, prezadovoljna sam! user posted image
Super,prvi put kupujem on line i malo me bila frka sta ce stici.

Ako dobro vidim ovaj model ima vratasca sa strane jel'?
Tek kada sam skinula sliku i postavila je ovde primetila sam kao da ima.Kada sam narucivala nisam to videla,niti je pisalo u opisu krevetica.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 898
10.10.2011 11:36:57   
Anoniman
Tija, nista njih nece spreciti. Ovaj sestrin toliko cmace malu i slano je mazi i gnjavi. Juce je cak promrmljao nesto u fazonu , ali ono kao moram i to da radim, kako je stalno i uspavljuje i tako nesto. Naravno, laze malko user posted image

Taj je deo simpa ako je na otvorenom, ako imate dvoriste ili ga imaju vasi roditelji... pa onda malo da se beba zastiti da lakse spava od sunca i svetla.

(odgovor članu magnetic)
  Direktna veza do poruke: 899
12.10.2011 11:37:10   
magnetic
IZVORNA PORUKA: magnetic

Ipak sam narucila na slepo ovakav
user posted image

Stize u sredu.Nadam se da cu biti zadovoljna.

Stigao kreveticuser posted image .Izgleda bas kao na slici,vrlo je stabilan i jak sto me najvise brinulo.Jedino sto mi se cini da ce dusek jako da suska,jer je od tako nekog suskavog materijala.Za sada sam zadovoljna,jos samo da vidim kako ce proci prvo spavanje u njemu tj. da li ce i Dunja biti zadovoljnauser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Da lli podrzavate dojenje u javnosti?
leamalamut

svest

Da (67%)

Ne (33%)

Ukupan broj glasova: 42

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here