|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kakav krevetac?
4.9.2011 20:13:02   
vonavoj
vidim devojke da cemo sve imati iste kreveceuser posted image user posted image user posted image kod nas je 9800dinuser posted image
kseno,mmmm..sto je lep!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 851
4.9.2011 20:22:57   
Anoniman
Ksi ja sam prvo htela taj pa sam odustala jer imaju samo teget i braon i obe su mi bile jako tamne boje. Ja sam ga gledala uzivo i pravo da ti kazem ne znam sta da mislim. Sve mi manje vise dodje isto user posted image

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 852
4.9.2011 20:23:43   
PoisonEve
Von i mi smo se odlucili za taj bambinov vendy krevetac. To ce nam biti poklon od mog tate. Ici cemo ovih dana da ga kupimo u aksuuser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 853
4.9.2011 20:37:18   
cockic
ja sam samo za prenosive iz iskustva sa drvenim nisam bila zadovoljna
jer mi je bebac bio jako aktivan pa je provlacio ruke izmedju resetkica
sve do ramena mu je visila iz kreveca dok je spavao.
cak kad je gmizao u snu stalno je udara glavom od onu gornju tablu.
i 3 ogradice mi nisu pomagale.

zato kad se sabere drveni krevetac i ogradice za okolo to je jako
puno a mozda se nece koristiti dugo.mi smo sa 8 zamenili drvo
za taj prenosivi.
a sto je kasnije jeo drvo to je posebna prica cim je ustao on je samo
glodao drvo i jeo.
a sad bi samo prenosivi od pocetka.

ali nisu sve bebe tako nemirne kad spavaju,on je i sad sa 16m takav
samo se prevrceuser posted image nadjem ga na drugom kraju kreveta svaki put.

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 854
5.9.2011 9:51:53   
Anoniman
misu i meni su tamni, ali mm kaze da mu se vise svidja kako je odradjen i  uostalom bice svetla posteljina pa se nece ciniti tako tamno sve zajedno. valjda, heheh...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 855
5.9.2011 10:12:11   
Anoniman
Pa od posteljine ti tu ide samo dusecni carsaf. Ne znam ja sam gledala i taj i ovaj sto imam, ali ne jedan pored drugog i stvarno nisam nasla zamerku ni jednom ni drugom pa sam se odlucila sa meni malo lepsi, bar zbog boje. Za koji god da se odlucis neces pogresiti. Kad dodje beba pola toga se ni ne primecuje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 856
5.9.2011 11:04:25   
Anoniman
potpuno si u pravu! nesto drugo ce biti u centru paznje user posted image  pa, da, carsaf, ali i nesto na dasku za presvacenje...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 857
17.9.2011 15:31:30   
smeskicTB
devojke, da li znate cenu krevetaca dimenzija 140x70cm? posto bi nam bebice spavale u pocetku u istom krevecu?
mislim na bambino krevece..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 858
17.9.2011 22:28:06   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: smeskicTB

mislim na bambino krevece..

Ja sam mislila da je taj bambino neka ozbiljna firma, da je to lepo odrađeno i da je onako fino kao na sajtu.. mi smo preko akse naručili prvo krevetac pa malo kasnije i komodu. Aj krevetac i nije strašan, ima detalja koji nisu urađeni kako treba, ali ajde da progledamo kroz prste. Ali komoda.. isporuče nam bez aplikacije na prvoj fioci, reklamiramo, kao zameniće samo fioku. Ok, može. Posle 10ak dana stigne fioka ali ne može da stane u našu komodu (?!). Opet reklamiramo, stigne druga fioka koja je oštećena. OPET reklamiramo, kažu naručiće celu komodu ponovo tako im je lakše. Stigne komoda na kojoj su sve tri fioke oštećene, udarena sa strane, odlepljene ivice.. Ja ne mogu da verujem da neko tako nešto isporuči!! Za sve to vreme mi nismo vraćali tu prvu komodu jer mi treba, na njoj presvlačim Marka. MM je poludeo, mislim da bi rado uzeo čekić i razlupao komodu.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 859
17.9.2011 22:29:51   
Anoniman
Jeste reklamirali ponovo?

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 860
17.9.2011 22:31:48   
Ana RR
Eno stoji nam u garaži ta "nova" komoda, čekamo da dođu po nju i donesu nam novu. Sad smo se zainatili, ima da je reklamiramo dok ne donesu kako treba. Srpska posla, znaju da naplate a ne znaju da urade kako treba.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 861
17.9.2011 22:36:07   
Anoniman
Von, moj putni krevetac je sličan tom tvom sa slike. KLIK
Prezadovoljna sam. Marko, za razliku od Luke, nije znao da spava u drvenom krevecu, ubi se dete, pa se budio svako malo. Od kad imamo ovaj krevetac, kao da smo se ponovo rodili!

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 862
17.9.2011 22:47:49   
marija32
Kada bih radjala trece (a necu), uzela bih prenosivi, jer ovaj drveni je nov kupljen za cerku, sada smo ga jedva sastavili ponovo, a sada ne smemo da spustimo nize dusek, jer bi se krevetac verovatno raspao. Doduse moj sin ga ni ne koristi, ali mi podloga za preslvlacenje stoji na njemu pa ga ne izbacujem iz sobe.

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 863
17.9.2011 22:56:12   
ivana87
Ja sam uzela ceo Bambino program preko Akse, od kreveca, komode za prepovijanje, i tri ormarica, i zaista nisam imala nikakvu zamerku na isporuku..jedino sto nismo dobili onaj njihov popust na sve to( malo mi je iskreno krivo,user posted image posto smo zaista dosta novca ostavili, pa sto da ne dobijemo taj popust???), ali sta da se radi? Moje licno iskustvo je da sam zadovoljna narucenim i isporucenim..

Dobro je imati oca i majku, ali je još bolje imati ćaleta i kevu. Svi očevi i majke masiraju svoju decu i iživljavaju se na njima, ali se samo sa ćaletom i kevom može iskreno razgovarati o tome.

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 864
18.9.2011 22:02:26   
tijatija
ja imam isto misljenje kao pojedine za drveni krevetic, meni licno (mada je sve to individualno) se nesvidja iz vise razloga, jednom mi je dete provuklo ruku od panike ( sto moje i njene) nismo mogli da izvucemo doslo mi je da ga razbijem i bacim kroz prozor, nocu se sve upetljavala u ogradicu pa me je bilo stra da se ne ugusi , bas je nemirna bila u snu, sve je "glodjala" drvo kad su joj zubici poceli i na kraju smo ga bacili pre neki dan znaci ona nema ni 2 godine a nije mogao da je izdrzi. Nisu sva deca ista, znam kome je krevetic izdrao i 10 godina 4 dece ... Zato sam odlucila za treece uzmem prenosivi krevetic ... videcu dali sam pogresila...

(odgovor članu ivana87)
Direktna veza do poruke: 865
18.9.2011 23:07:47   
Anoniman
Moj drveni je kupljen u Ikei za 30eur, Luka je spavao u njemu 2-3 godine, ne sećam se kad sam ga prebacila u krevet, i Marko ga je koristio nekih pola godine, i dalje je kao nov, samo eto, Marku nije odgovarao. Znači, nije problem u kvalitetu krevetića, već u materijalu izrade. user posted image

(odgovor članu tijatija)
  Direktna veza do poruke: 866
19.9.2011 10:59:51   
Irence
Ja sam dugo razmisljala koji krevetac da kupim za Jecu.Da li drveni ili pokretni.Odlucila sam se za pokretni Graco Contour electra.Verujte mi sada sam tek shvatila da sam sjajan izbor napravila.A zasto?E pa zato sto se moja devojcica toliko vrti kada spava,da bi bila sva izubijana da je izbor pao na drveni.Tako da dobro razmislite pre nego sto se odlucite za krevetacuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 867
19.9.2011 17:07:42   
smeskicTB
eto, a moji su imali super iskustvo sa bambino krevecima..doduse, narucili su sve u jendoj maloj prodavnici..

hvala vam devojke na iskustvima!user posted image

(odgovor članu Irence)
Direktna veza do poruke: 868
30.9.2011 10:45:07   
Azra_
Ja sam lupala glavu da li da kupujemo drveni ili prenosivi i na kraju resila da kupimo obadva, pa kako bude. Jedan ce biti u spavacoj, drugi u dnevnoj sobi, pa kako beba bude rasla tako cemo se upravljati...
Za drveni imam vec neki uzi izbor, ali za prenosivi se bas razmisljam. Ima vremena. Imam samo pitanje, da li ste uspele da presvlacite bebe na pultu koji dolazi uz prenosivi krevetac? Nekako mi deluje malecno, pa se pitam da li moze da se koristi?

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 869
30.9.2011 14:07:24   
Anoniman
Evo ga i nas krevetac, jos uvek nije na mestu gde traba da bude, i posteljina njije oprana, ali sam postavila da ga vidite.
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Azra_)
  Direktna veza do poruke: 870
30.9.2011 14:43:45   
PoisonEve
UM, diiivno je!user posted image
Mi jos nismo stavili posteljinicu, dala sam mami da je opere pa ce ona i mm to srtediti dok ja budem u porodilistuuser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 871
30.9.2011 14:52:07   
Anoniman
um, kako ste lepo sredili! mnogo lepa posteljina!

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 872
30.9.2011 14:56:49   
vonavoj
unina mama,divan je i krevetac a posteljina jos lepsauser posted image user posted image
gde ste nasli takvu,mnogo je mocna!!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 873
30.9.2011 15:01:08   
Irence
Azra,ja nisam mogla da presvlacim bebu na dodatku koji smo dobili uz krevetac.Upravu si mnogo je uzan.Skinula sam ga sa kreveca i presvlacimo se na batinom krevetuuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 874
30.9.2011 15:54:45   
Azra_
Irence, toga sam se i bojala. Hmmmm... Bezveze, sto uopste i stavljaju deo za povijanje kada nije funkcionalan.

(odgovor članu Irence)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

Anketa

Ime za devojčicu
Didy

Koje vam se ime za devojčicu najviše sviđa?

Sofija (40%)

Jana (28%)

Lena (32%)

Ukupan broj glasova: 243

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here