|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kakav krevetac?
23.8.2011 13:38:08   
tijatija

IZVORNA PORUKA: ksena

super, tijo! je l' ima one razlicite nivoe za dusek?

Ima valjda dva nivoa, ali meni nije nesto bitno jer imam dva duseka, tako i da nema stavicu oba duseka pa kad poraste samo jedan izvaditi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 826
23.8.2011 13:40:19   
jance
sad sam gledala po sajtu, pise samo ako proizvod podleze garanciji, onda moze povracaj....
mada ja mislim da neces imati problema.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 827
23.8.2011 14:48:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MaliMis

Kad provalis, dosta se lako i sklapa. I kad ga stavis u dzak, ima rupa za tockove pa moze da se vuce, ne mora da se nosi jer je bas tezak.

odlicno! koliko je veliki kad je sklopljen? i vi cete imati samo taj krevetac, necete onaj klasicni drveni?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 828
23.8.2011 14:54:26   
Anoniman
Kada se sklopi zauzima malo prostora - oko 80 x 27 x 27 cm

U principu jedna cetvrtasta torba se dobije i u njega staje. Tezak je oko 14 kg. I da, imacemo samo taj. Ne mogu ja sad da imam sto stvari, nemam posle gde to ni da drzim, a ne znam ni da li cu imati jos dece. A vidim da je dosta klinaca relativno rano pocelo da spava u tom prenosivom krevetcu. Sad mi je jedna drobila u radnji kako nije bas zdravo da se spava u tom jer je to od ekih hajlona ali ja stavrno ne mogu da kupujem dva. Da sam imala od nekog da uzmem drveni, krenula bih sa njim.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 829
23.8.2011 14:58:47   
Anoniman
i mi cemo iz tog razloga samo jedan krevetac i to taj prenosivi. najmladja cerka sestre mm je samo u njemu spavala i nista joj ne fali. a prva dva-tri meseca moze da spava i u onoj nosiljci sto ide uz kolica.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 830
25.8.2011 9:36:55   
Anoniman
misu, pokazala sam mm vas krevetac i mnogo mu se dopao, al u grckoj ne nalazim uopste da neko ima hauckuser posted image  ne znam da li mozemo naruciti preko neta i koliko bi ispali troskovi dostave.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 831
25.8.2011 9:48:02   
magnetic
IZVORNA PORUKA: magnetic

user posted image
user posted image
Ovu sliku sam postavila kada sam bila trudna sa Dunjom.Jako sam zadovoljna,a taj deo gore za presvlacenje je vise nego praktican.E sad za drugu bebu necemo kupovati nov,nego cu uzeti os snaje njen drveni koji nikad nije ni koristen.Samo ne znam da li da Dunju ostavim u njenom ili da je privikavam na onaj drugi,pa da mogu taj deo za presvlacenje ponovo iskoristiti.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 832
25.8.2011 10:31:48   
Anoniman
Ksenci, ako bi porucivala sa istog mesta gde i ja, troskovi bi ti bili 28,68 eur. To lako mozes da proveris. Stavi proizvod u korpu i pocni da radis kao da ces da ga kupis. Prvo ti trazi mesto isporuke i nacin placanja. Tad dobijes nesto poput racuna i tu odustanes. Zavisi od tezine i pakovanja. Teze i glomaznije stvari su uvek skuplje za transport. Pogledaj jos po nekim sajtovoma. Sa ovima imam dobro iskustvo. Sto se tice cene prihvatljiva je jer ovaj krevetac kod nas kosta 10700 dinara ili oko 110 eur.

Naravn, ako bi porucila jos nesto troskovi bi se verovatno uvecali, samo ne isto ako porucis cesalj za bebu ili autosediste. Igraj se, proveri...
IZVORNA PORUKA: ksena

misu, pokazala sam mm vas krevetac i mnogo mu se dopao, al u grckoj ne nalazim uopste da neko ima hauckuser posted image  ne znam da li mozemo naruciti preko neta i koliko bi ispali troskovi dostave.

< Poruku je uredio MaliMis -- 25.8.2011 10:32:46 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 833
25.8.2011 11:02:06   
IVA 11
Magnetic, moje misljenje je da Dunju prebacis u drveni, a bebanu u ovaj koji ima sve sto je novorodjencetu potrebno. Inace, krevetac je prelijep!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 834
25.8.2011 11:43:20   
Anoniman
hvala, misu! proverila - dostava u Grcku je 21 evro sto sa krevecem izadje 115, a za Srbiju je dostava vise od 50 evra!!! a gde ima u srbiji da se kupi? mozda da posaljem moje ako budu dolazili u septembru, mada mislim da cemo naruciti preko interneta. svidja mi se boja jer je ok i za decaka i za devojcicu.

(odgovor članu IVA 11)
  Direktna veza do poruke: 835
25.8.2011 12:12:03   
Anoniman
Imas na www.justclick.rs Ima ga nekad i u Aksi, ali najbolje je pogledati onih par online opcija. Imas temu o tome pa tamo ima nekoliko sajtova koji su navedeni na kojima mozes da pogledas.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 836
25.8.2011 12:51:31   
Anoniman
verovatno cu naruciti preko onog sajta koji si prvo dala kad si pokazala krevetac. hvala!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 837
26.8.2011 13:35:01   
tijatija
Ja kad sam pre neki dan narucivala krevetic , dostava za CG je 130 e user posted image user posted image user posted image a krevetic 100e mislim sta reci vise???? Pa sam ga narucila kod mojih da stigne u Su 5e je bila dostava , koja razlikauser posted image user posted image Kao da smo u Sibiru user posted image user posted image user posted image
Magnetic Super je krevetic, bas mi se svidja, kad moj stigne odma stavljam slicicu da vam pokazem, nasam se da je tako dobar kao sto je na slici user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 838
26.8.2011 13:39:06   
Anoniman
Tijo, bice supr, videla sam ga uzivo. Kazem ti, jedino mi se ne dopada sto su igracke na onom stitniku ili tendi, pa kad je spustis (nisam bas sigurna koja joj je svrha kad si unutra) onda ne vise igrackice.

(odgovor članu tijatija)
  Direktna veza do poruke: 839
26.8.2011 13:57:07   
Ivanka 75
Ja imam sklopivi krevetac sa 2 nivoa. Kupili smo dušek koji je oko 25cm debeo i bilo je veoma visoko da beba leži na njemu na gornjem nivou, a sa dušekom je taj gornji nivo oko 5-10 cm od ivice krevetića tako da nivo nismo ni koristili.
Sad kad bebana ima skoro 11 meseci morala sam da kupim tanji dušek (zovu ga dušek za prenosivi krevetac) koji je oko 10-ak cm debeo. Bebana porasla pa kad ustane u krevetiću ivica joj dođe do ispod grudi i baš se nagne napred pa me bilo strah da ne ispadne.
Moj vam je savet da prvo sklopite krevetac i dobro pogledate koliko prostora ima od gornjeg nivoa pa tek onda da kupite dušek.
Ja sam sve odjednom kupila pa mi nije i padalo na pamet da detaljišem što se toga tiče.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 840
29.8.2011 15:55:35   
Vika
Moje iskustvo je da je bolje opredeliti se za mrežasti krevetac. Kupila sam drveni i koristila samo par meseci dok je bio miran i mali. Sada mi služi za igračke a kupila sam putni sa dodatnim dušekom jer u njemu ne može da se povredi niti da izađe iz njega

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 841
29.8.2011 21:15:43   
Anoniman
Ivanka, hvala za savet, bas cu obratiti paznju!

(odgovor članu Vika)
  Direktna veza do poruke: 842
31.8.2011 15:18:39   
vonavoj
isla sam danas po radnjama za krevece,ima raznih,nijanse su u pitanju kod drvenih,u principu su svi isti..cak i onaj od 5500din,kao mini!user posted image
nasla sam neki za 10000din,samo da se opredelim da li ce imati napred i nazad zatvorene strane ili resetke!
a pod obavezno kupujem prenosivi krevetac Hauck,koji je kod mene 5100din,sluzice nam kada odemo kod sestre u HR,ona ce imati 2 kom,ali za moju bebu nece biti mesta,a i posle ce mi to biti ogradica..necu je ni kupovati,ovo je jos vece!!user posted image
evo da vidite.. KLIK I OBICAN KLIK I OVAJ

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 843
31.8.2011 15:41:45   
Anoniman
misu, ovaj hauck sto si ti kupila ima tockice, zar ne?
von, meni je lepse kad je napred i nazad zatvoreno, nekako mi kad su sve resetke kao da je dete u zatvoru.

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 844
31.8.2011 16:02:39   
vonavoj
i ja sam najvise za taj,samo sto je on nizi 4cm...mada to nema nikakve veze..sta je to,nista!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 845
31.8.2011 17:43:38   
Anoniman
Da moj ima tockice na jednoj strani tako da ga lako premestas po prostorijama, a kad ga spakujes u torbu tockici vire pa ga vuces kao kofer, ne moras da nosis jer je tezak

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 846
31.8.2011 18:03:02   
maslackic
Von i mm i meni se svidja ovaj treci,i imajuci u vidu da nam sveki nece ustupiti sobu za bebu,bice sa nama u sobi,ali necemo uzimati iz Xylona,onaj neobicni,vec taj sto si postavila treci user posted image meni se za ovakve krevetice svidja samo bela boja...

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 847
31.8.2011 18:47:54   
Anoniman
da, sad sam se setila da si mi rekla to za kofer, malo sporije shvatam user posted image

(odgovor članu maslackic)
  Direktna veza do poruke: 848
31.8.2011 18:59:21   
zivka
Von i ja se slazem s Ksenom- nekako kao zatvor... nas ce biti skoro isti kao taj

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 849
4.9.2011 20:00:22   
Anoniman
na kraju, izgleda da cemo uzeti OVAJ krevetac jer se mm cini da je kvalitetnija izrada. nismo jos odlucili da li tu smedjkastu boju ili navy blue.

(odgovor članu zivka)
  Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

puzanje
suzyyy

kad je vase dete propuzalo,al da se oslonilo na ruke??

6 mj (26%)

8 mj (41%)

godinu (15%)

nije puzalo (19%)

Ukupan broj glasova: 27

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here