|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kakav krevetac?
21.8.2011 13:22:18   
New Mom
IZVORNA PORUKA: maslackic
NM ,videla sam presladak je... sami ste dizajnirali ?
kad je meni rekla da moze bilo kakav oblik,da sami smislimo,odusevila sam se...
Reci mi samo,to nisam pitala,jel moze dusek da se podigne,znas onako na tri nivoa ili moze samo na najnize?
da li ste uzimali i komodu i ormae i police...nisam pitala za cenu tih polica i ormara

Videli smo nešto slično, pa smo uredili neke detalje.
Sam biraš kako ćeš sa dušekom, da li da se spušta. Naš se ne spušta, ali je jako visok kad je ogradica skroz podignuta, tako da mislim da će prerasti krevetić pre no što naraste da može da je pređe. Jedino nisam tada razmišljala kako ću sa onom posteljinom kao ogradica, jer se ispostavilo da to ne može da se nakači.
Birali smo i da dušek bude veći od standardnom, 140*80 umesto 120*60cm.
Uzeli smo i komodu sa 3 fioke (tu držim pelene, kreme, peškire) koja gore ima ravnu ploču gde mi je ono spužvasto za presvlačenje.
Takođe, imamo i ormarić sa 1 fiokom i unutra 4 police i onom štanglom za ofinger.
Slike imaš na temi Nameštaj za dečije sobe -> KLIK

< Poruku je uredio New Mom -- 21.8.2011 13:30:44 >

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 801
21.8.2011 13:40:32   
jance

IZVORNA PORUKA: PoisonEve

1100din, ima cvrst taj donji deo i granicnik, to obavezno gledaj, da ti ne uvale onu mekanu podlogu..

A gde si nasla za te pare? U aksi su sve oko 2500user posted image

da jesu, Aksa ih ima tu negde od 2000 pa navise.. ovo je moja sestra na selu kupila, al sam videla u nekim manjim baby shopovima po gradu da su tu negde oko 1500din sigurno ne vise....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 802
21.8.2011 18:54:57   
Anoniman
jance, kreveci su skuplji i kad imaju fioke ili kad mogu posle da se srede da budu kreveti za malu decu. mislim da su tockici veoma vazni, bar nama, jer ce nam polozaj kreveca zaklanjati ormar pa cemo morati da ga povlacimo kad nesto hocemo da uzmemo. to je je jedan od razloga sto cemo verovatno uzeti onaj prenosni krevetac.
da li na taj prenosni moze da se stavi ona daska za presvlacenje?

Direktna veza do poruke: 803
21.8.2011 19:41:21   
vonavoj
i kod mene ima za 1500din!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 804
21.8.2011 19:42:08   
zivka
user posted image
Kseno ja imam taj sklopivi a i cvrtsu podlogu i skoro da sam sigurna da ne moze jer nema za gde da se zaglavi podloga- daleko bilo pa da ti beba padne sa sve podlogom. Ovaj krevetac planiram da bude kod moje majke ili za putovanje ili kao ogradica...A  ako bi dete spavala u njemu- fali dusek. Ovaj moj nije ni koriscen ali sam ga juce oprala i sklopila.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 805
21.8.2011 19:45:59   
maslackic
ima da se kupi prenosni krevetac sa podlogom za presvlacenje samo je ta podloga drugacija od one koja ide na obican krevet
recimo ovakav ali ima i drugacijih...

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 806
21.8.2011 19:52:20   
zivka
E pa da! Ja sam zaboravila da sam to videla! Svaka cast Maslackic user posted image Imam ja bosanske krvi a jos trudna! user posted image

Direktna veza do poruke: 807
21.8.2011 21:13:20   
Anoniman
bas je sladak krevetac. znaci, treba da imam u vidu da ide posebna ta daska za presvlacenje, ako uopste moze da ide user posted image

(odgovor članu zivka)
  Direktna veza do poruke: 808
22.8.2011 16:32:45   
tijatija
Mi danas narucujemo ovaj krevetic
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 809
22.8.2011 16:41:39   
Anoniman
super, tijo! je l' ima one razlicite nivoe za dusek?

(odgovor članu tijatija)
  Direktna veza do poruke: 810
22.8.2011 16:48:10   
PoisonEve
I meni se svidja tija...deluje kvalitetnouser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 811
22.8.2011 17:05:37   
Anoniman
Tija, ja sam ga gledala u radnji i nije mi se svidelo sto su igracke vezane samo za taj deo koji mu dodje kao neka tenda. Kada ga spustis, spustas i igracke. I malo mi deluje zagusljivo kad je podignut. Ja sam isto kupila prenosivi sa dva nivoa za dusek.

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 812
22.8.2011 21:35:14   
tijatija
Misu, ja ga nisam videla uzivo ovo sam jedino nasla sto je simpaticno a nije skupo 10000 , e sad posto prvi put narucujem nesto preko neta kakvo iskustvo imate, mene njedino strah da nije dosta skuplji nego sto pise , posto ce on da stigne kod mojih u srb. pa ce oni meni doneti za CG , za koliko vama nesto stigne kad porucite? meni su rekli za 3-4 dana mada nesto nisam uverljiva u to... Misu ajde okaci tvoj krevetic da vidimp

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 813
23.8.2011 0:18:55   
Anoniman
Sofijin krevetac

Ja sanam da je toliko otprilike i u radnji koliko si gledala i vidim da su devojke imale dobro iskustvo sa isporukom. Ja sam moj kupila on line u Nemackoj, isporucili su mi ga u Austriju u hotel i dvezli smo ga na povratku sa odmora user posted image

(odgovor članu tijatija)
  Direktna veza do poruke: 814
23.8.2011 7:13:24   
zivka
MM bas je super user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 815
23.8.2011 8:39:21   
Anoniman
misu, super je krevet! deluje lepo i prakticno!user posted image

(odgovor članu zivka)
  Direktna veza do poruke: 816
23.8.2011 9:39:36   
Anoniman
Kad provalis, dosta se lako i sklapa. I kad ga stavis u dzak, ima rupa za tockove pa moze da se vuce, ne mora da se nosi jer je bas tezak. Samo jos da kupim neki dusek za njega. Ova podloga za presvlacenje mi deluje dosta dobro, na nekim krevecima je ili mala ili toliko zakrvivljena da dete dodje kao u dubokom tanjitu.

Tijo, ovaj je mislim kod nas oko 10700 i ja sam trazila da bude 120 duzina. PAzi ima i kracih i nemaju svi dva polozaja.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 817
23.8.2011 9:49:59   
jance

IZVORNA PORUKA: tijatija

Misu, ja ga nisam videla uzivo ovo sam jedino nasla sto je simpaticno a nije skupo 10000 , e sad posto prvi put narucujem nesto preko neta kakvo iskustvo imate, mene njedino strah da nije dosta skuplji nego sto pise , posto ce on da stigne kod mojih u srb. pa ce oni meni doneti za CG , za koliko vama nesto stigne kad porucite? meni su rekli za 3-4 dana mada nesto nisam uverljiva u to... Misu ajde okaci tvoj krevetic da vidimp

nebi smelo da bude skuplje nego sto je napisano, al ti to sve do detalja proveri pre nego sto stvarno narucis... ja sam se sa ovima iz justclicka cula i po 3 puta dnevno dok nisam narucila.. pitaj obavezno koja je tacno cena i koliko tacnoce biti dostava, oni to moraju da znaju da ti kazu, kao i sve sto te zanima oko doticnog proizvoda, ama bas sve, i dimenzije i nijanse boja... nemoj da te blam, oni su za to placeni...

Misu krevetac je strava, i mi planiramo da uzmemo takav za putovanja.. i da.. odlicna cena moram da priznam..

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 818
23.8.2011 10:47:11   
vonavoj
malimisu,odlican krevetac!! mi nemamo u planu da ga kupujemo,jer cemo imati krevetac kod babe i dedeuser posted image neki stari,ali sredice se!user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 819
23.8.2011 11:29:22   
jance
von, iskreno, kako gledam, ti stari kreveci su strava.. ko da su ih nekada pravili mnogo kvalitetnije nego sada, il su nasi imali vise para da kupe kvalitetnije nego mi.. ovaj mali krevetac sto smo dobili je prosao petoro dece a jos ni raskliman nije... tako da ga samo lepo ofarbajte kako vama pase za sobu, pritegnite gde treba i ako treba i furajte...

a sto se putnog kreveca tice, mm jaaako zeli da imamo jedan jer bas volimo da putujemo, a i ima fiks ideju da cemo ga leti montirati na terasu, staviti mrezicu za komarce i pustiti bebu da spava na svezem vazduhu...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 820
23.8.2011 12:51:16   
tijatija
Upravo sam ga narucila ali naravno sticice u SR. kod mojih, sad su zvali moje da potvrde narudzbu tako da mi je laknulo user posted image user posted image , inace da mi dostave u CG putni trosak je 135e (samo dotava)user posted image user posted image user posted image posto ceh moji dolaziti na more 1.09 oni ce mi i doneti user posted image , ovo je prvi put da narucujem nesto preko neta nadam se da se necu razocarati user posted image
Inace ja sam imala krevetic drveni t.j. dva ali su se raspala i juce smo ih bacili... jedan smo bili dobili drugi sam ja kupila kad sam se sa prvom porodila pre 3g i nisu izdrali ni 3 g.user posted image user posted image , moguce lje da smo ga upropastili jer smo se tri puta selili zato mislim da je za mene najbolje resenje taj prenosivi gde mogu svugde sa njim , nesto me nedrzi mesto user posted image user posted image user posted image user posted image
Misu super je Sofijin krevetic posebno mi se svidjaju ti nasavci za bocice i pelene videces koliko ce ti to znaciti user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 821
23.8.2011 12:54:52   
vonavoj
tijatija,ne brini za porudzbinu,bice tako kao sto kazu..samo i troskovi dostave,mozda,nije svuda isto..ali to je nekih 350din max!
ja sa narucivala za sestrinog malog hranilicu iz Nisa!user posted image user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 822
23.8.2011 13:02:26   
tijatija
Dobro nema problema za to, posto su tu u CG mnogo skuplje stvari a izbor ocajan nemogu da verujem da moze da se kupi za te pare pa sam zato sumnjicava, inace videcu kako budem prosla sa ovim pa cu posle da narucim i AS videla sam da ima oko 100e a ovde nisam nasla ni jedna jeftinija od 150user posted image , poludim kad trebam u neku nabavku ponekad ti pare nepomazu user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 823
23.8.2011 13:10:57   
jance
tija a preko kog sajta si narucila? jel imaju mogucnost da ako ti se ne svidi, da vratis krevetac pa da vrate novac? mislim da ti tvoji nekako slikaju kad stigne i kad ga raspakuju pa da znas na cemu si...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 824
23.8.2011 13:36:27   
tijatija
Sajt je TAKO LAKO , cinimi se da se zove neznam kako sam ga iskopala, bitno mi je samo da je isti kao na slici, neverujem da ima povracaj mozda jedino u slucaju reklamacije ....

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

dok beba spava
VVVV

Same ste kod kuce a beba spava. Sta najcesce radite?

Gledam TV (14%)

Citam (6%)

Obavljam kucne poslove (53%)

Telefoniram (2%)

Radim (3%)

nista od navedenog... Sta? (21%)

Ukupan broj glasova: 133

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here