|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kakav krevetac?
22.7.2011 10:19:54   
Misica 3
Hvalauser posted image
Imamo zvezdice i na plafonu, nocu predivno sijajuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 751
22.7.2011 10:36:47   
Malecka074
Mišice, preeeelepoooooo!user posted image

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 752
22.7.2011 15:56:39   
jovana j
Misice, bas je lepo!
Divno!!!!! user posted image user posted image user posted image

11-09-03 Emil
Što možeš sanjati, to možeš i učiniti.
Walt Disney

(odgovor članu Misica 3)
Direktna veza do poruke: 753
23.7.2011 13:45:18   
jovana j
Evo i naseg krevetica... juce je mm sa zadovoljstvom montirao... pa smo vezivali masnice na tom okolo sto ide.. uzivancija... user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

11-09-03 Emil
Walt Disney

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 754
23.7.2011 13:49:10   
vision
jovana bas mi se svidja, super je!!

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 755
23.7.2011 13:52:25   
vonavoj
jovana j.prelepo je! ijaoj,jedva cekam krevetac!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Misica 3)
Direktna veza do poruke: 756
23.7.2011 13:55:46   
Anoniman
jovana bas je lepo! :)

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 757
23.7.2011 13:58:32   
Anoniman
Jovana, preslatko je user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 758
23.7.2011 14:22:59   
jovana j
Hvala user posted image
Samo sada bez posteljine naravno, posteljina ceka oprana i slozena u ormaru, tako da verovatno tamo pred sam porodjaj, kad mi odprilike kazu da je blizu, onda bi stavila posteljinu, sad mi je bezveze, samo da se prasi.
I ne znam ako nadjemo neke nalepnicice za zid, nesto onako diskretno, a bebece... videcu ne znam ni gde to da trazimo. I fali nam onaj djavo iznad krevetca, ono sto visi i svira, pa ja pojma nemam kako se to zove user posted image
Mi smo neki visuljak kupili u sustini, ali bez muzike... ne znam ni da li da kupujem to, bolje da mu ja pustim muziku...

11-09-03 Emil
Walt Disney

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 759
23.7.2011 14:26:35   
maslackic
da li se nekom svidjaju ovi krevetici KLIK ja sam odusevljena ,pogotovo zato sto mozes da njihov dizajn menjs kako hoces a to ne menja cenu...znaci,bilo koja boja...i bilo koja sara...iz njihovog salona ne mogu da izadjem sat vremena...

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 760
23.7.2011 14:39:01   
Misica 3
Jovanice, prelepo. A ono iznad kreveca sto svira je muzicka vrteskauser posted image

Maslackic, pa ovo je fantasticnouser posted image

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 761
23.7.2011 14:48:39   
maslackic
ima namestaja kod njih koji nije funkcionalan ako je soba za bebu mala...ali osnovne stvari ,krevetac,komoda i orman koji sa strane ima police su super...uhh...sad samo da smislim kako ce da izgleda...user posted image t.j.prvo da saznam pol bebe user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu Misica 3)
Direktna veza do poruke: 762
23.7.2011 14:56:49   
jovana j
Hvala misice user posted image , ma sta ja znam kako se sve to zove... do juce su mi pojmovi ''zekica'', ''benkica'' itd. bili kao ucenje hemijskih elemenata... user posted image

Maslackicu ovaj namestaj za bebice je meden, premeden!!! Na zalost mi tako nesto nismo ni uzimali u obzir, bas zbog toga jer bebica nece imati svoju sobu. U slucaju da smo u 3sobnom stanu, to bi vec bilo izvodljivo, ovako ce on sa nama u nasu spavacu i to je to.
Inace namestaj je kao iz neke bajke... jako je lep...

11-09-03 Emil
Walt Disney

(odgovor članu Misica 3)
Direktna veza do poruke: 763
23.7.2011 15:38:17   
Ana RR
Jovanice, preslatko je user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 764
23.7.2011 15:59:33   
Malecka074
Jovanice, prelepooooo je! I krevetic i posteljina i lampa. user posted image user posted image user posted image
Maslackic, divne su njihove stvari...cine se osim sto su lepe i prakticne! user posted image

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 765
23.7.2011 18:42:29   
Anoniman
jovanice, sve vam je preslatko! user posted image

maslakic, stvarno je kao iz bajke, jako lepo. user posted image

(odgovor članu Malecka074)
  Direktna veza do poruke: 766
23.7.2011 21:11:02   
Joj@
Prelepo, uvek sam preferirala bele krevece, a i svaka cast na hradbrosti onom koji ce da spava sa te strane...tik do kreveca...moj muz je hteo tu varijantu, al ja sam ipak odlucila da beba ide u prostoriju koja je da kazem polu soba. To je inace ulaz u nasu sobu, odvojena poluzidom. Tako nam je beba dovoljno blizu ali i dovoljno daleko ako me razumes user posted image
jao, inace, maslackic, moja celokupna soba(dobro, sad to vise nije moja soba nego Vladina soba kad je kod babe i dede) je u namestaju xylonovom :)

*They can crush my cookie, but they can NEVER steal my fortune*

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 767
23.7.2011 21:23:20   
Anoniman
Ja kažem "Svaka čast na hrabrosti onima koji bebu u početku ne stave uz bračni krevet!" user posted image

(odgovor članu Joj@)
  Direktna veza do poruke: 768
23.7.2011 21:34:11   
Joj@
Realno i jedno i drugo je frka...naravno, u privh nekoliko meseci mora da bude u sobi, barem ja tako mislim, ali cim bude imao jedno 6 meseci, kad se i on i mi osmelimo i naviknemo jedno na drugo, pa se malo opustimo sa strahovima, odmah on ide u gore pomenutu medju sobu. A naravno za nekoliko godina i u svoju. Znam da sve majke koje tako pricaju nakraju drze dete u svom krevetu dok se neiseli (moja mama) ali odlucna sam! Znam da je tako najbolje i za njega i za nas...valjda necu pokleknuti...mada...vise se plasim za Nikolu, on je mnogo veca secerlema od mene...osecam cim unese bebu u kucu odmah ce ga sebi na jastuk staviti...a mene izbaciti u medjusobu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 769
23.7.2011 21:36:59   
Anoniman
user posted image
Joj, šta sam ja sve pričala... Ovako ću, onako ću... Ma... Ništa nije onako kako sam rekla da ću dok sam bila devojka. user posted image
Pusti da te srce vodi. Tako brzo porastu, i tako brzo svakako više neće da spavaju sa tobom, i neće da se maze, i neće uopšte da budu sa tobom.

(odgovor članu Joj@)
  Direktna veza do poruke: 770
23.7.2011 21:51:00   
Joj@
user posted image
that sounds scarry and realy sad

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 771
23.7.2011 21:53:49   
Anoniman
To su hormoni! user posted image Nije tužno, kada dođe vreme za to, već ti bude drago što ne visiš sa kreveta. user posted image
Stariji sin mi je izašao iz bračnog kreveta mesec dana nakon rođenja mlađeg sina. Moram priznati, i dalje više volim da spavam sa starijim sinom, on je maza, ne beži kad ga zagrlim, ovaj mali je još jako mali, i odmah bega čim ga zagrlim. A ja mnooogo volim da gurnem nos detetu za vrat i da zaspim uz taj nevin i čist miris. user posted image Luka je u Markovom uzrastu voleo da ga zagrlim i tako da spavamo. Skroz su različiti.

(odgovor članu Joj@)
  Direktna veza do poruke: 772
23.7.2011 22:17:10   
Joj@
Jao, ja se samo plasim da nebude moj neki namcor. Ali nema na koga jer su mu svi maze i mama i tata i babe i dede i prababe i pradede...pa, ustvari, on ce hteo ne hteo biti prinudjen na mazenje

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 773
23.7.2011 22:18:40   
Joj@
Sad sam pogledala, tvoj stariji ima tek pet godina! I vec je pobegao? Eto, zato ja nisam za to da ga pustam kod nas u krevet, nebi podnela da ode

(odgovor članu Joj@)
Direktna veza do poruke: 774
23.7.2011 22:42:39   
Anoniman
Nije pobegao. On da se pita, još uvek bi spavao sa mnom, ali ga ja odgurujem, jer mi ga je žao kad ga mlađi budi noću. Što da ga budi bebin plač, ako može mirno da spava u svojoj sobi? San je bitan za rast, i neka izvoli da spava. Može da zaspe kod mene, ali ga renesem u njegov krevet, i ako pređe tokom noći, dozvoljeno mu je da legne. Ali sada već sam kaže kada Marko zaplače "Odoh u moj krevet!". To je za njegovo dobro. Jedva čekam da i Marko još malo poraste, obojicu ću da ih stavim u moj krevet! user posted image

(odgovor članu Joj@)
  Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

IGRANJE NA PODU
pips

Da li ste stavljale na pod bebu mladju od godinu dana da se tamo igra?

da posle 4-5 meseci (31%)

da posle 6-7 meseci (36%)

da posle 8-9 meseci (20%)

da posle 10-11 meseci (0%)

samo u ogradici (9%)

samo na bracni krevet (4%)

Ukupan broj glasova: 70

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here